Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinizden Ödün Vermiyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar atmaya çalışın. Karmaşıklığa müsaade etmediğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Birlikteliğinize verdiğiniz değeri belli etmeniz gerekmekte.

Kendinizi zaman zaman yalnız hissedeceksiniz. Başarıya ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek belirsizlikler yaşanabilir. Gelir ve gider arasında denge kuramadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şartlar zorladığında, kalıbınızın dışına çıkamadığınızda pes etmek iyi bir seçenek gibi görünebilir. Görüntüye aldanmamanız gereken bir gündesiniz. Aile kurmakla ilgili gündeminiz varsa konunun ve muhataplarınızın ciddiyetinizi kavrayarak hareket etmelisiniz

9 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu olarak duygusal ve hassas bir güne giriş yapabilirsiniz. İçsel dünyanıza dönüp kendi ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurma zamanı. İlişkilerinizde anlayış ve empati beklentisi içinde olabilirsiniz. Özellikle aile üyeleriyle iletişimde daha sakin ve anlayışlı olmanız önemli olacaktır. Kendinizi ifade etmek veya bazı konuları açıklığa kavuşturmak için uygun bir gün olabilir. İçinizde biriktirdiğiniz duyguları paylaşmanın yollarını arayabilirsiniz. Ayrıca, öz bakımınızı ihmal etmemeniz, kendinizi şımartmanız da gerekebilir. Kendinizi rahatlatacak hobilerle uğraşmak veya sakinleştirici etkinliklere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Sevdiklerinizle keyifli bir akşam geçirmeniz dileğiyle!

9 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizde özel hayatıyla ilgili problemler yaşayan kişiler olabilir. Bu kişileri yargılamak yerine neden niçin diye bile sorgulamadan yardıma koşacaksınız. Yardımsever tavrınız karşınızdaki için büyük önem taşıyor. İş hayatınızdaki iki yüzlülük yapanlara tavrınızı net bir şekilde belli edeceksiniz. Kimsenin sizi kullanmasına izin vermeyeceksiniz

9 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmek isteyebilir ve geri çekilebilirsiniz. İnsanların size yaklaşmasına engel olup sonrasında da yalnızlığınızdan şikayet ettiğinizde sorunlarınız çözülmeyecektir. Çuvaldızı başkasına batırırken iğnenin de sizin için olduğunu unutmamalısınız. Hayata ve insanlara karşı yapıcı olun.

9 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinize ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili güven konularında stresli durumlar yaşayabilirsiniz. Geçmişe yönelik olaylarla ilgili alınganlık olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda acele etmeden kararlar almalısınız. Bazı olaylar için temeller atmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailevi gerginliklere dikkat etmeli ve stresinizi yönetebilmelisiniz. Karar almak konusunda problem yaşayabilirsiniz Yine de sevdiklerinizin fikrini almayı tercih edebilirsiniz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında olan bitenleri gözden geçirmek için çok iyi bir gün olabilir. İçine sinmeyen, aklına yatmayan her konuyu daha net ele alabileceksin. Zihnini boşaltarak güne odaklanmak zaman istese de sonucu daha iyi olabilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sorunlar üzerinde düşünmek veya konuşmak ve anlamlı keşifler yapmak için mükemmel bir zaman olabilir. Unutmayın, gün bazı küçük zorluklara ev sahipliği yapma eğilimindedir ancak bunlar içsel bir aydınlanmaya yol açabilir. Geçmişte işinize yaramayan eski ilişki kalıplarını kırmaya odaklanmak bugün önemli. Bu şekilde gerçekten bir yere varabilirsiniz! Bugün en iyi sonuçları elde etmek için, bir duruma, özellikle de bir ilişkiye veya yaratıcı bir konuya yeni bir katman arayın. Tartışmalar derin konuları kapsar. Eğer karmaşık konuları tartışmanız gerekiyorsa, bunu yapmanın tam zamanıdır.

9 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızda yaşadığınız değişimler size daha olumlu bir performans sağlayacak. Çevrenizdeki kişilerin düşüncelerini pratik bir şekilde algılayabiliyorsunuz. Araştırmacı yapınızla, yaşamı sorgulayabiliyorsunuz.

9 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

9 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ev, aile konularında dikkatli olmalısınız. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı düşündüklerinizi söylemeden önce düşünmeli ve öfkeli davranışlardan kaçınmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda hızla ilerleyip basamakları kolay çıkabileceğiniz bir dönem. Aldığınız kararlar ve olumlu pozitif yönünüz size her zaman kazandıracaktır. Tüm bunları yaparken hızlı gelişen olayları kabullenmekte zorlanabilirsiniz ama tüm gerçekler ortada. Başarınızı kabullenin, hoş sürprizler sizi bekliyor. Yakın çevrenizden birine maddi destek vermeniz söz konusu.

9 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 27" R
Ay
Boğa
09° 33' 27" R
Merkür
Başak
20° 09' 49" R
Venüs
Terazi
27° 27' 21" R
Mars
Yengeç
09° 26' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 16"
Satürn
Balık
15° 03' 31"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 33"
Lilith
Terazi
09° 15' 47"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>