Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mücadeleyi Bırakmıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başaracak ve ona göre adımlar atacaksınız. Ayrıca, gereksiz tartışmalardan da uzak durmanız gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili sorunlarınızı kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Dengeleri zorlamak ve hata yapmak size çok fazla zaman kaybettirecektir.

Maddiyatla ilgili konularda ne kadar güçlü olduğunuzu herkese kanıtlamak isteyeceksiniz. Arzu ve isteğiniz yüksek. Şartları lehinize çevirmekte zorlanmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde vakit geçirmek, yakınlarınızı ağırlamak, ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi bazı noktalarda sınırlamanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Kimi özel alanlarınıza dahil edeceğinizi bir kez daha düşünebilir, ikili ilişkiler veyaşamınızın evinize olumsuz yansımaması için uğraş verebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal olarak dengeli bir gün geçirebilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak için özellikle ilişkilerinizde dikkatli olmanız önemlidir. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirerek, anlayışlı ve duyarlı bir tutum sergilediğiniz takdirde daha sağlam bağlar kurabilirsiniz. Ayrıca, önemli kararlar almadan önce emin olmanızda fayda var. İş konularında ise sabırlı olmanız gerekebilir. Zorluklar karşısında pes etmeden, adımlarınızı sağlam atmaya devam etmelisiniz. Unutmayın ki, her zorluk sizi daha da güçlendirir. Sağlık açısından ise düzenli bir beslenme ve spor programı size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafanızı meşgul eden hukuksal konular varsa bu konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Rahat bir nefes almak istiyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin sürekli geçmişte yaşadıklarınızı bugüne taşıması sizi rahatsız ediyor. Sizde hatalarınız olduğunu farkındasınız ama daha iyi olmak için çaba sarfetmeyi bırakmıyorsunuz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı düşünceleri bastırmanın sizi olumsuz etkilediği durumlarla yüzleşebilirsiniz. Kendinizi fark etmek kadar fark ettiklerinizi hayata geçirmek noktasında da çaba göstermelisiniz. Her günü, bir sonraki güne daha iyi hazırlanmak için bir fırsat olarak gördüğünüzde duyduğunuz haberlerin, şahit olduğunuz gerçeklerin sizi daha fazla üzemeyeceğini görebilirsiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İletişimden kaynaklı aksaklıklar meydana gelebilir. Hareketli bir gündeminiz olabilir. Bazı konuların tam anlaşılmamasından dolayı içinize kapanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için işinizde başarılı olma çabası gösterebilirsiniz. Yeni birya da var olan işinizde kariyer planları yapmak için uygun bir dönemdesiniz.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni fikirler edinmek, farklı konulara odaklanmak ve kendini geliştirmek... İşte bütün bunlara kendini daha fazla açabilirsin bugün. Geçmişte kalması gereken fikirleri bir kenara bırakıp kendini yeniye açabilirsin. Bunun etkisini her şeyde görebilirsin hatta.

8 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilginç insanlara ve aktivitelere yöneliyorsunuz, onlar da sizi kolayca buluyor! Başkalarının sorunlarını çözebilirsiniz. Paylaşılacak veya alınacak iyi haberler ya da pek çok küçük şeyi halletme şansı olabilir. Başkalarıyla da değerli bağlantılar kurabilirsiniz. Daha meraklısınız ve zihinsel düzeyde olsa bile hareket halinde olmak bugün sizin için önemli. Dallara ayrılmak, farklı fikirleri keşfetmek, bilgi toplamak, bağlantı kurmak veya haberleri takip etmek için iyi bir zaman olabilir. Arkadaşlıklar veya işbirlikleri gelişebilir ancak bugünün ilerleyen saatleri, tavsiye almak veya bir ilişkiyle ilgili kendi endişelerinizi dinlemek için ideal değildir.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Grup çalışmalarından zevk aldığınız için, çevrenizde yaratıcı kişilerle birlikte olmaktan hoşlanıyorsunuz. Partnerinizden alacağınız destek önemli. Orijinal fikirli kişilerlebirliği yapmanız, gün içinde enerjinizi olumlu etkileyecek.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olay ve kişilere farklı bir açıdan bakmayı dene. Mutlu bir aile hayatın sayesinde duygusal ve maddi ihtiyaçlarının karşılanması var yaşantında. Güvenilir ilişkiler kuruyorsun. Başarılı zamanlar geçiriyorsun. Unutma bugün ay tutulması günü. Sana sunulan fırsatlara güvenle kabul etsen iyi edersin. Senin yönetici gezegenin ay olduğu için birebir etkilenen burçlar arasındasın. Tuttuğun altın oluyor sanki. Unutma bugün kendine ve başkalarına sevgiyle davranmalısın.

8 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusallığınızdan çok pratik zekanızı kullanmanız gereken bir gün. Sevgilinizden farklı şeyler bekleyebilir, onun sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Ancak, sizin de ona karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olmanız gerekiyor. Olumlu ve dengeli davranmayı başarabilir, böylece ilişkinizi güçlü tutabilirsiniz. İşinizde kafanızı karıştıran durumları çok fazla büyütmeyin. Aslında gelişmeler istediğiniz gibi olacak. Fakat olabilecekler üzerinde yoğun beklentiler içine girmekten kaçının. Maddi kararlarınızı verirken başkalarına imkan tanımayın.

8 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 15" R
Ay
Boğa
09° 30' 23" R
Merkür
Başak
20° 09' 25" R
Venüs
Terazi
27° 27' 06" R
Mars
Yengeç
09° 26' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 15"
Satürn
Balık
15° 03' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 34"
Lilith
Terazi
09° 15' 45"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:25

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>