Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gerçekleri Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulama konusunda daha sabırlı olmalısınız. Kararlılık içerisinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın.

Unutmamanız gereken bazı sorunlar gündeme gelebilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulama konusunda daha dengeli olmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabilirseniz, her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına aldığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Dengeleri zorlamamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde farklı duygular yaşayabilirsiniz. Her şeyin üst üste geldiğini düşünerek motivasyonunuzu düşürmek yerine bu durumun sizi neden bu denli etkilediğini düşünmelisiniz. Hedeflerinizi, isteklerinizi ve duygularınızı neyin yönlendireceğini siz belirleyebilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi daha hassas ve alıngan hissedebilirsiniz, bu nedenle başkalarının sözlerine veya davranışlarına fazlasıyla tepki verebilirsiniz. Ancak, içsel dengeyi sağlamak için zaman ayırmak önemlidir. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon, yoga gibi rahatlama tekniklerine yönelmek faydalı olabilir. Ayrıca, bugün duygusal anlamda anlayışlı biriyle paylaşım yapmak size iyi gelebilir. İş ve kariyerle ilgili konularda da dikkatli olmanız gerekebilir. Projelerinizdeki detaylara daha fazla özen göstermeniz ve sabırlı olmanız gerekebilir. İş ilişkilerinde iletişimde nazik ve anlayışlı olmak sizi avantajlı kılabilir. Sağlıkla ilgili olarak da bugün daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinize iyi bakmayı ihmal etmeyin.

5 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysan, birikim yapamadığını fark edebilirsin. Ekonomik anlamda tasarruf yoluna gideceksin. Gereksiz harcamalara “son” diyorsun. Uzun süredir devam eden bir arkadaşlığın varsa, bu kişinin bencil tavırları seni zora sokabilir. Arkadaşlığınızı gözden geçireceksin. Yaptıklarını dillendiren birisi değilsin lakin bu durumun zaman zaman dezavantaj olduğunu anlayacaksın.

5 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size neyin kazandırdığını düşünün ve motivasyonunuzu bu şekilde yeniden sağlayın. Hem sağlığınızı hem de çalışma koşullarınızı, rahat edeceğiniz bir düzene oturtmalısınız. Çabalarınızın takdir edilmesi, daha iyilerini yapmanız için sizi teşvik edecektir.

5 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenizdeki yaşlı kişilerden yardım alabilirsiniz. Ev hayatınızdaki konular önem kazanabilir. Değişim içinde olacağınız koşullar oluşabilir. Emlak konularında otorite olan kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda beklemeler meydana gelebilir. İşlerinizde kısmetli olabilirsiniz. Yine de sıkışıklıklar olabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçekleri kabullenerek çözümler üretebilirsiniz. Özellikle mali konularda bir hayli sıkıntılı dönemdesiniz. Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.

5 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Beraber zaman geçirdiğin insanlarla boş şeyler hakkında tartışmalar yaşanabilir bugün. Bunların büyük rahatsızlıklar yaratması seni şaşırtabilir. Ancak ne olursa olsun olayları büyütmeden, arkadaş muhabbeti olarak kalmasını sağlamak senin için önemli olabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, ilişkilerinizi canlandırır, bazen çatışmaları teşvik eder ama aynı zamanda heyecan, tutku ve aktivite de yaratır. Aceleyle yeni bir ilişkiye adım atmanız mümkündür veya mevcut bir ilişki daha canlı ve daha eylem odaklı olabilir. Yüzeyin altında ortaya çıkan sorunlarla bile korkusuzca başa çıkabilirsiniz. En azından şu anda ilişkilerin öngörülebilir veya sıkıcı olması pek mümkün değil. Sizinle sevgiliniz arasında sürtüşmeler olabilir ve eğer iyi yönetilirse bu zor olmayacaktır. Paylaşılan aktiviteler fazla enerjinin serbest bırakılmasına yardımcı olabilir. Bu enerji, hayatınızda eşitlik ve dengeyi sağlamaya çalışırken ile yarayabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Küçük yolculuklara çıkmak için uygun bir gün. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşmak, size önemli gelişimler kazandıracak ve kafanızdaki bir takım karışıklıklara çözüm bulacaksınız. Bugün yeniliklerden korkmamayı öğrenmelisiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şüpheleriniz ve belirsizlikleriniz olabilir ve bunlar nedeniyle güçlükler yaşayabilirsiniz. Enerjiniz her zamankinden daha yüksek bir seviyede, fakat bu huzursuz ve uyumsuz bir enerji. Çatışmak istediğiniz kişiler varsa, bunu yaparken kendinize yeni düşmanlar edinmemeye dikkat edin. Sorunlarınızı daha da artırmaktan başka işe yaramayacaktır. Oysa isteklerinize biraz gem vurur ve sakin kalmayı denerseniz, bu dönemi sıkıntısız atlatabilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Partnerinizle bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün her şey yolunda. Olması gerekenler olmaları gereken zamanda gerçekleşecek. İçinizde göz ardı edemeyeceğiniz bir heyecan var. Altıncı hissiniz sizin en büyük yardımcınız olmaya devam ediyor. Sevgilinizle birlikte bir şeyler yapmalı ve ikinizin de ilgisini çeken konularda konuşmalısınız. İleriye dönük planlar yapmak için çok uygun bir gün. Değerlendirin! İş hayatınızda çeşitli kararlar alırken zorlanabilirsiniz. Sürpriz bir şekilde gelebilecek bir fatura ya da hesapta olmayan bir harcama sizi üzebilir.

5 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 10" R
Ay
Koç
26° 32' 52" R
Merkür
Başak
18° 32' 20" R
Venüs
Terazi
26° 23' 21" R
Mars
Yengeç
08° 56' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 05"
Satürn
Balık
15° 07' 22"
Uranüs
Boğa
27° 06' 52"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 15"
Chiron
Koç
22° 17' 41"
Lilith
Terazi
09° 09' 58"
True Node
Koç
06° 37' 13"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>