Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şüphelerinde Haklı Çıkıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sorunların ve sıkıntıların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hassas yaklaşımlar ortaya koymanız gerekmekte. Bu süreçte her şeyin mümkün olabileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya ihtiyacınız var. Gereğinden fazla hızlı hareket etmenin her açıdan daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Düşündüklerinizi uygulamak için uygun zamandasınız.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanması için doğru zamanda atağa geçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçinmeye, iyi olmaya ve bunu uzun soluklu kılmaya niyetiniz varsa bunu sağlayabilirsiniz. Aynı şekilde, karşınızdaki kişinin de bu yönde hareket etmesine olanak tanıyabilirsiniz. Bugün aklınıza gelen fikirleri not alın ve nasıl geliştireceğiniz konusunda araştırmalar yapmaya, görüşler almaya çalışın.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal zekanızı kullanmanız gerekebilir. İnsanların duygusal ihtiyaçlarını anlamak ve onlara destek olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi de ihmal etmemeye ve duygusal dengenizi sağlamak için zaman ayırmaya özen göstermelisiniz. İş hayatınızda ise motivasyonunuzu yüksek tutmak önemli olacak. Sorumluluklarınızı yerine getirerek başarılı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce şüphelendiğin lakin konduramadığın arkadaşının, sana dair birtakım kıskançlıkları olduğunu anlayabilirsin. Davetler, organizasyonlar gündemine gelebilir. Oldukça aktif olacaksın. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin bazı konularda sana yardım etmemesi canını sıkabilir. Bu konuyu onunla konuşmak isteyeceksin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konuları yönetirken bazı kurallara göre hareket etmelisiniz. Her şey değişse de değişmeyecek değerler olduğunda sorunların çözümü, kayıpların telafisi yapılabilir. Destek ve danışmanlık hizmetleri daha profesyonel ilerlemenize yardımcı olacaktır.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınızı ortaya koyma yönünde oldukça isteklisiniz. Yaratıcı konulara yönelmek için güzel fırsatlar var.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilişkinizde koruyucu, sahiplenici ve destekleyici duruşunuz partnerinizle ilişkinizin düzelmesinde büyük rol oynayabilir.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Canını sıkan şeyleri değiştirmek için ciddi adımlar atman gerekebilir bu aralar. O yüzden de bugün karşına çıkacak fırsatlar sayesinde planlarını hayata geçirmek mümkün olacak. Heyecan verici yenilikler konusunda daha baskın davranabilirsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün yaratıcı konular için güçlü bir gün. Siz her zaman doğru duygulara sahip, anlayışlı bir insansınızancak bugün daha da fazlasısınız. Şu anda elde ettiğiniz iç görülere özellikle dikkat edin. Aşk hayatınızda güzel bir uyum ve iyi bir zamanlama olabilir. Duygular ve eylemler bugünün erken saatlerinde uyum içinde çalışıyor ve bu da iyi geçinmek için mükemmel bir atmosfer yaratıyor. Bugünün ilerleyen saatlerinde, çok olumlu bir şeye yol açması muhtemel olsa da bazı kafa karışıklıkları olabilir ve içinizde pek çok şey olabilir. Kendinize olan güveniniz düşükken ve şüpheleriniz yüzeye çıkarken acele etmeyin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı ve dinamik yapınıza uygun ortamlarda bulunduğunuz zaman motivasyon gücünüz iki katına çıkıyor. Bugün, değişime hazırsınız. Organizasyon çalışmalarına ağırlık vermeli ve kişisel başarınızı arttırmayı denemelisiniz

6 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınıza dikkat, bugün biraz yorulabilirsiniz. Başka sorunlarla da karşılaşmanız mümkün. Sorunlarınızı sabırla kabul etmeyi öğrenin ve bunları paldır küldür saldırarak çözmeye kalkışmayın. Enerjinizi dış dünyanıza harcamak yerine içinizdeki dengeyi sağlamak için kullanırsanız, bu dönemi çok daha keyifli geçireceğiniz kesin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuk konuları ön planda olacak. Ayrıca partnerinizle bağlarınız güçlenip, derinleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

6 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.

6 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 59" R
Ay
Koç
26° 45' 21" R
Merkür
Başak
18° 33' 53" R
Venüs
Terazi
26° 24' 22" R
Mars
Yengeç
08° 57' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 08"
Satürn
Balık
15° 07' 19"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 19"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 39"
Lilith
Terazi
09° 10' 03"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>