Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Motivasyonun Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunlarınızı tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Sakinliğinizi korumayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Mesleki amaçlarınıza uygun hareket etmeli ve tercihlerinizi de ona göre yapmalısınız. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamanda değilsiniz. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirme altına almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne kurmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Bugün çevrenizdeki insanların görüşlerini de alarak hayatınıza katmak istediğiniz duyguyu, işi, planı, düşünceyi, davranışı şekillendirebilirsiniz. Otorite figürleriyle bir araya geleceğiniz ya da bir otorite figürüne dönüşeceğiniz gelişmeler gündeme gelebilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün için Yengeç burcu için şanslı bir gün olabilir. İçsel dünyanıza dönme ve kendi hedeflerinizi belirleme zamanı. Başkalarının beklentileri yerine kendi isteklerinize odaklanın. İlişkilerde iletişim becerilerinizi kullanarak anlaşmazlıkları çözebilirsiniz. Kendi içsel dengenizi koruyun ve gerektiğinde zaman ayırarak dinlenin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni olan Merkür’ün, 21 günlük geri hareketinin bitmesiyle birlikte; üzerindeki baskıdan ve ataletten kurtuluyorsun. Askıda kalan meselelerin tek tek çözümlenmesi seni motive edecek. Evcil bir hayvanın varsa, sağlık konusunda ufak bir problemle karşı karşıya kalabilirsin. Yeni evli bir Yengeç burcuysan, eşinin bazı alışkanlıkları seni rahatsız etmeye başlayabilir.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak güvende hissetmediğinizde, bu durumun fiziksel olarak da yorgunluğa neden olabileceğini fark edebilirsiniz. Bugün dinlenmek ve kendi başınıza kalmak isteseniz de, yaşamın getirdiklerinden mahrum kalmamaya özen göstermelisiniz. Dengenizi koruyun, çünkü hayat; karşılaştığımız zorluklara rağmen yaşanır.

4 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızda bitirilmesi gereken işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hızlı değişiklikler olabilir. Kontrolünüz dışındaki konular sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni farkındalık kazanabilirsiniz. Bunu çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Cesaret gerektiren işlerinizi bugün halledebilirsiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizler yaşanabilir. Gördüğünüz sevgi ve ilgi konusunda çokta bekletici ve muallakta bırakıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

4 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer bugün halledilmesi gereken önemli meseleler varsa ayakların yere basmalı. Var olan gerçeklikler üzerinden hareket etmen daha iyi olacak. İhtimallere göre hareket etmemeli ve gerçeklere göre kararlar almalısın.

4 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünün erken saatlerinde rutinlere, planlara veya kararlara bağlı kalmak kolay değil. Belirsiz bir huzursuzluk hakim olabilir ve dikkatiniz bölünebilir. Şu anda bir arkadaşınızı memnun etmek de zor olabilir ancak herkesin her şeyi olamazsınız. Sosyal yaşamınızı veya boş zamanınızı ev işleri ve görevlerle karşı karşıya getiren durumlar olabilir. Tanıdık yüzler ve yerler çoğu zaman sakinleştirir ama artık her zamankinden daha da iyileştirici olabilir. Sizi daha dışa dönük bir döneme iyi hazırlayabilecek daha fazla güvenlik ve konfor arıyorsunuz. Bugün kalbinizdekilerle temasa geçmek için iyi bir gün.

4 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz. İstikrar içinde olan bir yaşam düzeyi tutturmanın güçlüğünü göz önüne alırsanız, dikkat edeceğiniz tek şey var: O da hoşgörülü olmanız.

4 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sonlar yeni başlangıçlardır. Geçmişe teşekkür edip uğurla. Giden gelse bile, soğuk ve kopuk bir ilişki yaşama ihtimalin çok yüksek. Bunlar senin tecrübelerinindir unutma. İlerleme arzum var. Bu da senin ruhsal ve duygusal büyümene sebep oluyor, ne güzel.

4 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

4 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 40' 34" R
Ay
Koç
26° 39' 07" R
Merkür
Başak
18° 33' 07" R
Venüs
Terazi
26° 23' 52" R
Mars
Yengeç
08° 57' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 06"
Satürn
Balık
15° 07' 21"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 20"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 40"
Lilith
Terazi
09° 10' 00"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>