Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır ve duygularınız sizi olumlu anlamda etkileyecek. Bir süredir devam eden bir sorununuzu bugün zorlanmadan çözebilirsiniz. Akşam saatleri ise canınızı sıkacak küçük bir sorun gündeme gelebilir. Çevrenizdeki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz ve gelişmeler keyfinizi kaçırabilir.

11 Mart 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 08:14 Merkür-Satürn mücadeleci görünümü üçüncü kez  gerçekleşiyor Öncelikle geçtiğimiz 19 Şubat tarihinden bu yana olanlara bir bakacağız. Ayrıca  geleceğinizi para-çocuk-ilişkiniz anlamında tekrar gözden geçireceksiniz.  Baskı duyabiliriz. Ancak bu baskı çok da zorlayıcı olmayacaktır. Yengeçler zaten, güvenliğin önemini, istikrarın kıymetini bilen kişilerdir. Panik olmazlar. Ama, beklemek ve işleri yerli yerine koymak yorucu gelebilir. Ne zaman bitecek bu işler, ne zaman hayatım tam olarak yerli yerine oturacak diye bir miktar kaygılanabilirler. Güven duygunuzu öne almak, sakin olmak gayet yararlıdır.   Saat 14:29 itibariyle Satürn ile olumlu bir görünüm meydana geliyor. Kendinize ve sevdiklerinize olan düşkünlüğünüz yükseliyor. Onları koruyup sakınmak ve onlarla olan bağınızı güçlendirmek  arzunuz büyüyor.   Saat 21:50-12 Mart saat 04:08 arasında Ay-Boşluk etkisi olacağımızdan,  hiçbir konuda  aceleci davranmayınız. Genel olarak duygularımız boşluk etkisinde çok daha fazla ön planadır. Sevdiklerimizin üzerine titreriz.  Geçmişte yaşadıklarımızla, bugünü karşılaştırırız. İnsanların bize yaklaşım tarzlarını önemseriz. Pek kendimizi açık etmeyiz ama birisi hassas bir noktamıza değdi mi, bir de bizi üzdü mü, çok sıkılırız. Genel olarak bir taşınma telaşımız varsa veya önemli bir işimiz söz konusuysa lütfen her ayrıntıyı güvenlik çerçevesinde dikkatle inceleyiniz.   Sevgi ve iyi niyetin açamayacağı hiçbir kapı yoktur. İyi niyetinizin karşılık bulması dileğimle,

11 Mart 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinize güveniniz oldukça fazla. Kişisel başarınız; mesleğinizle ilgili yoğun araştırmalarınız beraberinde gelişentatmini ile beraber netleşiyor. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına kendi sınırlarınız içinde yardım etmenizi sağlayacak. Onların sevincine ortak olacaksınız.

11 Mart 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dikkatinizi kendiniz için en faydalıve projelere yöneltmeli, ancak bu esnada size keyif veren aktivitelere zaman ayırarak ruhunuzu rahatlatmayı da ihmal etmemelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Yanlış anlaşılmalara, yanlış bilgilendirmelere veya eksik bilgiler nedeniyle yaşanabilecek iletişim problemlerine açık birkaç günün içindeyiz. Dolayısıyla, doğru anlaşılabilmek ya da tam tersi yanlış yönlendirilmemek için gayret göstermemiz gerekebilir.

11 Mart 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık ve kişisel konularda Ay’ın olumlu etkileri devam ediyor. Bugün kendinize daha çok zaman ayırabilir ve kişisel alanda yeni kararlar verebilirsiniz. Örneğin bedeninizle ilgili hem sağlık hem de görünüş olarak ilgilenme kararı alabilirsiniz. Doktor kontrolüne gitmenin yanı sıra diyete ve spora da başlayabilirsiniz. Şans sizi elinizde gözüküyor.

11 Mart 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AY, toplumsal ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Araştırmacı yönünüzü güçlendireceksiniz. Yaratıcılığınızı mantıklı şekilde kullanacaksınız.

11 Mart 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cebinizdeki parayı kullanma şeklinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bilhassa katıldığınız sosyal faaliyetlerde hesapsızca para harcama eğilimine girebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmek, hatta gerekiyorsa davetleri reddetmek, faydalı olacaktır.

11 Mart 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>