Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinize karşı cömert davranıyorsunuz ve o bunun değerini çok iyi biliyor. Sevdiğinizi gözünüzde çok büyütüyorsunuz, bu da onu gururlandırıyor. Ama bunun sürekli olup olmayacağına dair şüpheleri de yok değil.

İş yaşantınızda sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Halletmeniz gereken önemli işlerin bir kısmını önceden yapmış olmanız, bugün sizi oldukça rahat ettirecek. Bugün çalışma arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma sergileyeceksiniz.

Elinize bir miktar para geçmesi muhtemel. Bu parayla yakınlarınızı da sevindirebileceksiniz. Paranın üstüne yatmayın sakın, çünkü devamı bu parayı harcayış şeklinize bağlı.

Üzücü bir haber alma ihtimaliniz yüksek, ama endişelenmeyin çünkü haber sizinle ilgili olacak ve aslı astarı olmayacak. İşin aslını siz zaten biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantik, kolayca bağlanabilen, her koşulda düşünceli hareket etmeyi seçen bir insansınız. Günümüzün yırtıcı koşullarında bu özellikleriniz arada ezilip gitmenize yol açabilir. Bu nedenle büyük iddialar geliştirmenize hiç gerek yok. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın bu size yetecektir. Size benzeyen insanlardan oluşan küçük bir çevre edinecek, sosyal hizmetlere girecek ve sandığınız ve umduğunuzdan da mutlu bir yaşam kuracaksınız. Sizi kavgacı hayata çağıran dostlarınızın dostluğuna dikkat edin.

11 Şubat 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler gün boyunca  burcunuzda ilerleyecek Ay, her şeyi etraflıca düşünerek, dürüstçe ele almak isteğinizi yükselticidir. Sizi doyuma ulaştırmayan,  hatta umutsuzluğa sürükleyen meseleleri ele almanızı sağlayacaktır.

11 Şubat 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Jüpiter burcunuzda retro yaparken; ve aşk yaşantınızı birbirine karıştırabilirsiniz. Olaylara fazla duygusal yaklaşıyorsunuz. Hayal kırıklığına uğramak istemiyorsanız, çevrenizde, sizden saklanan gerçekler konusunda fevri davranmak yerine, beklemeyi yeğlemelisiniz. İlişkilerinizde güvensizlik duygusu içinde hareket ediyorsunuz.

11 Şubat 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun geçmişi olan konuların üzerinde tartışılması gerekiyor olabilir veya siz bu türlü bir tartışma başlatabilirsiniz. İstediğiniz sonucu alabilmek için geçmiş yöntemleri savunmak yerine, uygulanabilir yeni çözümler üretmeniz yararınıza olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Bugünlerde atacağımız adımlarda geçmişin izinde ve gölgesinde hareket etme eğilimimiz yüksek olabilir. Ancak, geçmişte omlet yapmakta kullandığınız yumurtaların bozuk çıkmış olması, her seferinde bize tarihi geçmiş yumurta satılacağı anlamına gelmez öyle değil mi? Dolayısıyla, bugünlerde karşı karşıya olduğumuz olaylara veya kişilere ilk kez beraber hareket ediyor olduğumuzu hatırlayarak objektif yaklaşmanızda fayda var.

11 Şubat 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuza geçiyor ve bu her zaman olduğu gibi sizi olumlu etkiliyor. Dalgalanmalar içerisindesiniz. Duygusal beklentileriniz, davranışlarınız üzerinde hakimiyet kurabilir. Kendinizi öne çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu durumun, hem işte hem de özel hayatınızda yararları olabileceği gibi zararları da olabileceğini unutmayın.

11 Şubat 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KÜÇÜK detayların gözünüzden kaçmaması sonucunda, önemli kazançlar gündeme gelebilir. Birçok fırsatı kullanacaksınız.

11 Şubat 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gerçekçi bir bakış açısına sahip olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz ama gördükleriniz, sadece körü körüne inandığınız yanlış fikirlerin etkilediği bir gerçeklik de olabilir. Bu yüzden, herşeyi en baştan ele alma ihtiyacı duyarsanız, bakış açınızı doğru şekilde sorgulamalısınız.

11 Şubat 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>