Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sakin Kalman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, birlikte olduğunuz kişiyle olumlu paylaşımlarda bulunmak isteyeceksiniz. Her türlü sorunu ortadan kaldırmak için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor.

Mesleki amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Şartlar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeyi başarabileceksiniz.

Finansal dengeleri zorlayabilecek herhangi bir adım atmamaya çalışın. Fırsatı net olarak değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik açıdan ferah günler sizi bekliyor; finansal özgürlüğünüzü kazanıp, planlar yaparak ilerleyebilirsiniz. İş ve yeteneklerinizle ilgili fırsatlar doğabilir, kişisel bakım ve yaşam standartlarınızı yükseltmeye odaklanabilirsiniz. Harcamalarda abartıya kaçmamaya dikkat edin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha yakın ve samimi iletişimler kurmak isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi koruyabilir ve duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Bugün, yaratıcı ve sanatsal aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gün olabilir. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan, biriken işler çalışma arkadaşlarına karşı fevri çıkışlar yapmana neden olabilir. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, geçmişteki problemlerini unutmakta zorlanıyor olabilirsin. Bu durum ilişkini hırpalayabilir, dikkat. Son günlerde yaşadığın baş ağrıları sana, sağlığın konusunda çok daha hassas davranman gerektiğini hatırlatacak.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlginizin olmadığı ya da eğitimini almadığınız konularda başarısız olmak doğaldır. Bir gereklilik olduğunda üstesinden gelebileceğiniz konular için canınızı sıkmamalısınız. Becerileriniz,fikirleriniz üzerinde durmak size daha çok özgüven ve avantaj sağlayacaktır. 

11 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bazı krizli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda daha fazla güvene ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizde yeni konular gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki değişimler gündeminizi etkileyebilir. İletişimde olduğunuz kişilerle çatışmalar yaşayabilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tutkularınızın peşinden gidiyordunuz şimdilerde ise kendisini yalnız hisseden partnerinizin tepkisi ile şaşırarak çözümlemeye çalışabilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün maddi konularda dikkat gerektiren konulara özen göstermelisin. Kağıt işlerine özen göstererek ne yazıldığını dikkatle okuman ileride gereksiz masraflara girmeni engelleyebilir. Yapacağın harcamalarda özenli davranmalısın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün etrafa karşı çekiciliğinizi ve sevimliliğinizi artıracak. Özellikle nazik ve zarif özellikleriniz başkaları tarafından daha çok fark edilecek. Kendinizi daha takdir edilmiş hissedeceksiniz. Aynı zamanda, idealist ve romantik yapınız ön planda olacak. Günlük, rutin şeylerden ziyade egzotik bir şeyler için uygun ruh halindesiniz ve zihinsel bir kaçış yapabilirsiniz. Şefkatli bir yaklaşım benimseyerek affetmek ve iyileşmek için harika bir zaman. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz ve iletişim sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gün sevgili yengeçler. Kendinizi olduğunuz gibi ifade edebildiğinizde ve duygularınızı dürüstlükle ifade ettiğinizde anlaşıldığınızı göreceksiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde istediğiniz ortak fikirlerin oluşmasınız sağlayacak gerekli şartları oluşturacaksınız. Enerjiniz oldukça yüksek fakat çok çabuk alınganlık göstereceğiniz bir gün. Ani ve atak davranışlarınızın size olumsuz olarak dönmesini istemiyorsanız, bugün sinirlenmemeyeçalışmalısınız.

11 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>