Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birtakım yargılara varmak için henüz erken. Genel sorunların etkilerini görmezden gelmemelisiniz. Araya çoktandır bir soğukluk girdi, şeklindeki düşünceleriniz, daha anlaşılır dayanaklar istiyor.

Akılcı kararlar ve akıllı seçimler, yaşanan bazı sorunların yüzeysel olduğunu ortaya çıkartacak. Sezgilerinize güveniniz biraz aşırı gibi. İş ilişkilerinizle alakalı önemli kararlar zamanı.

Birkaç güne kalmadan sevindirici haberler alabilirsiniz. Zamansız ve iyice düşünmeden yapılan harcamaların bir alışkanlığa dönüşmesini engellemeniz gerekiyor.

Parasal sıkışıklıklara elverişli bazı yenilenme niyetlerinizi ertelemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabilirsiniz ve alacağınız kararlar sizin için verimli olacaktır. Duygusal hayatınıza ilişkin güzel gelişmeler ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirler geliştirebileceksiniz ve bunları eyleme dökmek isteyeceksiniz. Bugün karşınıza kendinizi geliştirebilmeniz için çeşitli fırsatlar çıkacaktır. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme göze çarpıyor. Sizin için olumlu bir gün olacaktır.

12 Mart 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 04:08 itibariyle  Ay-Aslan burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, hem kendinize güvenmenizi  hem de olayları kontrol altında tutabilmenizi  destekleyicidir. Tabii ki bazı durumlar zamana gebe olabilir.  Bir çıkış yolu bulmakta çektiğiniz zorlukların da tabanında zaman faktörü direkt olarak baskın bir rol oynayabilir. Hatta sırf bu yüzden de susmak zorunda kalıyor olsanız da buna değeceğini biliniz.  Aslında bulduğunuz yöntemler ve geldiğiniz son noktaya şöyle bir bakarsak, kimi zaman siz de kararınızla ilgili çelişkiler yaşamıyor değilsiniz. Ancak izlediğiniz yoldan eminseniz, o zaman hiç kimse sizi pohpohlamasa da siz yolunuzda devam ediniz. Saat 05:16 Ay-Kuzey düğüm görünümü altında,  ilerlemek için en öncelikle ne yapmak istediğinizi kesinlikle bilinçli bir şekilde saptamalısınız. O zaman ikilemde kalmazsınız. Saat 15:56 Ay-Venüs karşıtlığı maddi ve manevi değerlerinizi bir hayli önemsemenizi sağlıyor. Şu andaki şartlar biraz zorlayıcı olabilir. O nedenle, harcamalarınıza dikkat etmenizde yarar var. Kredi çekmeden önce iyi düşününüz. Yatırım anlamında akıllıca hareket ediniz. İlişkinizde zıtlaşmak yerine anlaşmanın yollarını arayınız.   Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

12 Mart 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ay sonuna kadar maddi konularda sıkıntı yaşanabilir veya partnerinizin bu alanda size destek veya yardımcı olmadığını düşünebilirsiniz. Aksi davranan, direnç veya isteksizlik gösteren kişilerle karşılaşsak bile, istek, hedef, plan ve ihtiyaçlarımızı ön plana alabileceğimiz ve bu alanlarda istediğimiz şekilde ilerleyebilmek için yeni yöntemler geliştirebileceğimiz günlerdeyiz. Bu alanda harcanan zaman ve enerjiye değer, bu nedenle günü verimli değerlendirmekte fayda var.

12 Mart 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizive para konuları daha çok meşgul edebilir. Alış verişlerinizde aşırıya kaçma olasılığınız var. Bazı pahalı zevklerinize bugün harcama yapabilirsiniz. Bu harcamaların bir kısmının işinizle ilgili olması da mümkün. Örneğin işinizde kullanabileceğiniz pahalı bir cihaz alabilirsiniz. Güzel olan şeylere sahip olabilirsiniz.

12 Mart 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPMANIZ gereken işleri gözden geçireceksiniz. Eskiden yaşadığınız olayları, ilişkileri ve dostlarınızı hatırlayabilirsiniz.

12 Mart 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, kısa bir seyahat, gezi veya tatile çıkmak için son derece uygundur. Eğer şu anda bulunduğunuz yerden ayrılma şansınız yoksa, sizi, en azından yeni bir alana yöneltecek bir eğitim, hobilere yönelik kurs veya sosyal organizasyona katılabilirsiniz.

12 Mart 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>