Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şaşırıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmanız gerekiyor. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Şartları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Tercihleriniz konusunda daha tedbirli olmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için doğru zamanı beklemeniz daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eviniz ve aileniz bugünkü önceliğiniz olabilir. Estetik sadece evdeki eşyaların uyumu ve dengesi değil, o evin huzurudur. Bugün estetiğin tanımını yeniden yapabilir, enerjinizi yükseltecek aile etkinlikleri düzenleyebilirsiniz; küsleri barıştırmak adına iyi bir gün olabilir.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha duyarlı ve empatik olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirebilir, karşılıklı anlayışı sağlayabilirsiniz. Kendi duygularınıza da daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Sağlık konularına özen göstermekte fayda var, beslenme alışkanlıklarınıza dikkat edebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz ilişkiye yeni başlamış bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinin seninle iletişime geçme çabası karşısında keskin bir çıkış yapabilirsin. Sosyal medyada gezinirken eskiden samimi olduğun kişinin yaptığı paylaşımlar karşısında şoke olabilirsin. Online eğitimlerde sınır tanımıyorsun.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin verdiğiniz emeğin tersini veren, yaptıklarınızın tersini gösteren insanlardan uzak durmalısınız. Kendinizi zorlamaya, sabrınızı yormaya gerek olmadığını günün sonunda tek başınıza kaldığınızda anlayabilirsiniz. Bugün, tek başınıza kaldığınız anlar için daha iyi ve sevindirici planlarınız olması için kendinize bir söz verin ve ona sadık kalın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel aktivitelerinizde yoğunluk olabilir. İşlerinizi toparlamak için sıkıştırıldığınızı hissedebilirsiniz. Ticari konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızın artması sizi zihnen yorabilir. Ev hayatınızla ilgili konularda daha fazla desteğe ihtiyacınız olan bir gündesiniz. Aileniz ile bu konuyu konuşmak isteyebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar gelecek odaklı olabileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğinizi tasarlamak, planlama yapmak için uygun bir gün.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyifli bir gün geçirmek için şartları senin belirlemen gerekebilir. Seni ne mutlu ediyorsa ona vakit ayırmalısın. Daha iyi hissetmek ve bol bol eğlenmek için kendine göre planlar yapman gerekebilir bugün.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeçler, bugün hayatınıza daha fazla düzen getirmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Detaylarla ilgilenme ve hayatınızın belirli alanlarını düzenleme isteğiniz üretken olmanızı sağlayabilir. Uzun vadeli projeler üzerinde çalışmak için iyi bir zamandasınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmek sizi güçlendirebilir. Planlama ödüllendirici olabilir. Güvenilirliğiniz ve dürüstlüğünüzle diğerlerini kendinize çekebilirsiniz. Kaynaklarınızı veya enerjinizi boşa harcamaktan kaçınarak hedeflerinize ulaşmak için disiplinli olabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz günler sizin için biraz zor geçmiş olabilir sevgili yengeçler. Çatışmaların öğretici yanına odaklanmayı öğrendiğinizde ilişkiler sizin için daha kolay bir hal alacak. Kendinizi suçlamak yerine çaba harcayıp olduramadığınız kişilerden uzaklaşmak size çok iyi gelecek.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul ve maddi kaynaklarınızla ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizi paylaşmak istemiyor ve özgürlüğünüz konusunda hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Bugün, gizli planlarınızı saklama ihtiyacı içindesiniz. Çevrenizdeki kişilerle yaratıcılığınızı birleştirerek, yeni konuların araştırmalarını yapmalısınız. Kendinizi sınamaktan vazgeçin. Oldukça başarılı bir gün içindesiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>