Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlu bir dönemdesiniz. Yaşadığınız sorunların çözümüne yönelik bir şeyler yapmaktan uzaksınız. Bugün bir aile büyüğünüzden ilişkileriniz konusunda nasihat alabilirsiniz

İş ortamınızda birlikte çalıştığınız kişilerle bazı anlaşmazlılar söz konusu olabilir. Ortak bir proje üzerinizde çalıştığınızarkadaşlarınızla gereksiz bir tartışmaya girebilirsiniz.

Maddi konularda çalışmalarınızın artacağı ve gelirinizi artırmaya yönelik çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki olayları kontrol altına almaya çalışacaksınız

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşayacaksınız. Mantığınızla duygularınız arasında bocalayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir süredir devam eden sorunlarınız sıkıntılı ve huzursuz olmanıza yol açabilir. Gün içinde duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilir ve kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra alacağınız bir haber siz bir hayli etkileyecek. Bu haberin etkisiyle bazı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 17:12 itibariyle Yay-Balık burçları arasında oluşacak ilkdördünyaşamınız başta olmak üzere, fiziksel sağlığınız ve ilişkinizle ilgili konularda etkilidir.  Hassas bir yapıya sahip olduğunuz için bir anda abartılı tepkilerde bulunabilirsiniz. Çünkü artık siz de, hakkınız olanı almak, güvencenizi sağlamak ve çok daha rahat yaşamak istiyorsunuz. İnsanca emek sarfetmenin, yarınlarınızı garanti altına almanın telaşı içindesiniz.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz.İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz. Bir ilişkiniz geçmişte kaçırdığınız fırsatları yakalamanıza yardım edebilir. Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizin için son derece keyifli bir hafta başı. Kendinizi her açıdan coşkulu ve yaratıcı hissettiğiniz bu dönem çok şey yapmaya adaysınız. Büyüleneceğiniz yolculuklar ve ilginç kişiler hayatınıza girebilir. Manevi açıdan daha derin ihtiyaçlar içinde olsanız da, hayatı biraz gerçekçi yanları ile algılamalısınız. Sizi geliştirecek ve büyütecek eğitsel konularda arayış içinde olmalısınız.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÖKYÜZÜ bugün fiziksel enerjinizi yükseltiyor. Cesaretiniz ve aklınızhayatınızda yeni kapıları aralamanızı sağlayacak.

9 Aralık 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

9 Aralık 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 16' 17" R
Ay
İkizler
05° 16' 56" R
Merkür
Başak
23° 29' 00" R
Venüs
Terazi
29° 38' 01" R
Mars
Yengeç
10° 25' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 19"
Satürn
Balık
14° 55' 42"
Uranüs
Boğa
27° 04' 17"
Neptün
Balık
28° 27' 55"
Plüton
Oğlak
29° 43' 44"
Chiron
Koç
22° 11' 08"
Lilith
Terazi
09° 27' 39"
True Node
Koç
06° 38' 53"
Son Güncelleme : 22/09/2024 22:23

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>