Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sabrınız Sınanıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyacaksınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Kendinizi ifade etmek isterken biraz daha anlaşılabilir olmanız gerekiyor. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin karşılık bulma ihtimali var ancak bu tarz yaklaşımların karşılığını almak için biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte.

Beklentileriniz doğrultusunda hareket ederken daha kontrollü olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız ancak biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınıza hangi alanda devam etmek istediğinize dair yeni fikirleriniz olabilir. Sınırlarınızı genişletmenizin maddi ve manevi olarak size kazanç getireceğini bilerek hareket edin. Yanlış anlaşılma, restleşme gibi durumlar bazı ilişkilerde pürüz yaratabilir; önyargılardan kurtulmalısınız.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yengeç burcundaki insanlar için duygusal bir denge arayışı ön plana çıkabilir. İç dünyanızla bağlantı kurmak ve duygularınızı anlamak için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Bu süreçte, iletişim becerilerinizi kullanarak duygusal ihtiyaçlarınızı ifade etmeye çalışın. Aynı zamanda, sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek ve sevdiklerinizle daha sıcak bir bağ kurmak için fırsatlar olabilir. Değişimlere açık olmak ve kendinizi ifade etmek için cesaretli adımlar atın. Unutmayın, kendinize zaman ayırmak ve sakin kalmak da önemlidir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim!

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisini herkesten saklayan bir Yengeç burcuysanız, artık ilişkinizi herkese duyurmak isteyebilirsiniz. Ancak birtakım engellere takılmanız bu konuyu bir süre daha rafa kaldırmanıza neden olabilir. Aile içerisindeki erkek figürleriyle ilgili maddi konularda bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Kimseyi kırmak istemeseniz de sabrınızın zorlandığını hissediyorsunuz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konular, devlet daireleriyle ilgili işler için uygun bir gün olmayabilir. Bazı aksaklıklarla karşılaşmanın sizin için iyi tarafları olabileceğine odaklanmalısınız. Bazen bunlar zaman kaybettirmez, isteklerinizi ve kendinizi kazanmanız için daha iyi ve mantıklı hamleler yapmanızı sağlar.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konulara yönelebilirsiniz. Hizmet gerektiren konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızı planlama ihtiyacı doğabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutluluğu yeniden hissedeceksiniz. Emeklerinizin karşılığını aldığınızı hissedebileceksiniz. Bu da sizde adalet güveni geliştirmenize vesile olabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kurarken dikkatli olman gerekebilir bugün. Aşırı hayalci yaklaşımlardan uzak durmak senin için önemli olabilir. Sadece hayallerle hareket etmemen en iyisi. Var olan şartlara göre hareket etmek ve hedeflerinde gerçekçi olmak, başarının senin için daha kolay gelmesini sağlayabilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün günlük rutinleriniz için bir yeniden canlanma süreci olabilir ve bu, size dair daha fazla inanç ve vizyonla ilgilidir. Önemli ayrıntılarla ilgilenmek, yoğun işler yapmak ve kişisel alanınızı yeniden düzenlemek konusunda daha motive olacaksınız. Kişisel gelişim odak noktasıdır. Ayrıca hayatınıza daha fazla anlam katacak ve ruhunuzu besleyecek deneyimler arıyorsunuz. Yeni duygu ve arzularla eğlenin ancak konu onların peşinden koşmaya geldiğinde acele etmeyin. Ayrıca günümüzde aşk ilişkileri denge duygusundan ve karşılıklı anlayıştan faydalanmaktadır. Yaratıcılık daha kolay gelir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygular içinde gelişecektir. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. En iyi siz kendinizi oyalarken, onu uzaktan izlemeli ve hemen karar vermemelisiniz.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeçler; Çalışma hayatınıza odaklanabileceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Seyahat ve eğitimle ilgili planlarda ise sorunlar yaşanabilir. Sosyal çevrenizdeki gelişmelere karşı dikkatli olunması gerekebilir.

13 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirmeniz mümkün. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. İşinizle ilgili yeni ortaklıklara gireceğiniz bugün, kararlarınızda cesur olun! Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için pozitif davranın.

13 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>