Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yüzleşme Vakti Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Hislerinizi net bir şekilde ifade edebildiğiniz sürece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Odaklanmayı başardığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Yengeç burcu bugünve kariyer hayatınızda, beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Üstlerle vearkadaşlarınızla aranızda duvar oluşmamasını sağlamalısınız. Sorumluluklarınızla tek başınıza mücadele etmek istemiyorsanız, atacağınız adımları buna göre planlamalısınız.

Bugün, parasal kaynaklarınızı yönetme konusunda en iyisini yapmalısınız. Beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz, ancak bu durumun üstesinden gelme şansına sahipsiniz. Adım adım ilerlemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevresel faktörlerden yorulup uzaklaşma isteği duyabilirsiniz. Evinizde kalmak, işlerinizi buradan yürütmek ya da evinizin, ailenizin ihtiyaçlarını temin etmek size iyi gelebilir. Bazen çözümü sorunun olmadığı yerde aramak daha yeni ve daha iyi bakış açıları kazandırabilir. 

13 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal açıdan hassas olabilirsiniz ve sevdiklerinizle daha fazla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İçsel dünyanıza yapacağınız yolculuklar size huzur ve dinginlik getirebilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamak için faydalı olabilir. Aynı zamanda, eski dostlarınızla iletişime geçme ve geçmişe dönük düşüncelerinizi gözden geçirme zamanı olabilir. Sevdiklerinize karşı anlayışlı ve sabırlı davranmanız, ilişkilerinizin gelişmesine destek olabilir. Yaratıcı ve duygusal anlamda kendinizi ifade etmek için uygun bir gün olabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafandaki kişilere karşı duygusal olarak biriktirdiklerini, uzun zamandır konuşmak isteyip geri durduğun konuları, bir cesaretle masaya yatıracaksın. Sağlığına karşı daha titiz davrandığın bir günden geçerken yemek listeni sebze ağırlıklı olmak üzere yeniden düzenliyorsun. Bilgisayarın aniden bozulabilir, dosyalarını her ihtimale karşı yedeklemelisin.

13 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ilişkilerinde yeni bir seviye gözüküyor.  Bu insan ilişkileri, aşk ilişkileri ya da sosyal ilişkiler olabilir. Sezgilerine güven, kendine ve çevrendeki insanlara özen göster. Bugün merhametli, empati kurabilen, sabırlı ve sevecen ol lütfen. Artık senin kanatlarını açarak uçma zamanın gelmiş de geçiyor bile. Yeteneklerinin farkına varmalı, evrene minnettar olmalısın. Bağımsızlık senin için çok önemli, ne olursa olsun onu koru.

13 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakini algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. Eşinizle ilgili konularda yoğun baskı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

13 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda planlamalarınızı bir dönem ertelemeniz gerekebilir. İsteklerinizin hızlı gerçekleşmemesi üzerinizde gerginlik yaratabilir.

13 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınıza alacağınız insanlar konusunda seçici davranmak isteyebilir ya da buna mecbur kalabilirsiniz. Yaşadığınız her şeyin faydasını görebilmek için, öncelikle üzülmek yerine tüm bunların neden kaynaklandığını mantıklı bir çerçevede düşünmelisiniz. Size ve fikirlerinize saygı gösterilmediğini gördüğünüz bir alanda bulunmamak size bir kayıp yaşatmaz, bunu değiştirin.

13 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün koşullar daha büyük resme bakmanızı ve son projelerin doğru yönde ilerleyip ilerlemediğini değerlendirmenizi sağlıyor. Aşırı iyimserlik sizi kendinizi aldatmaya karşı savunmasız bırakabilir. Tüm gerçekleri göremiyor olabileceğiniz için hatalı yargılara dikkat edin. Özellikle başkalarına hizmet ve yardım etme konusunda çok fazla şey üstlenmemeye çalışın. Bu bir zaman ve enerji meselesi, kendinize daha iyi bakmanız gerekiyor. Yeni bir şeye veya bir vaade atlamadan önce tüm gerçekleri edinmeyi hedefleyin. Yoğun bir program nedeniyle son zamanlarda biraz fazla dar görüşlü olduysanız, ufkunuzu genişletme ihtiyacı hissedeceksiniz. Gün ilerledikçe, pratik şeyler yapmanın değerini anlayacaksınız.

13 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınız sizi mahcupedebilecek ve sarsıtacak bir hal alacaktır. Karamsar olup her şeyi ciddiye almayın. Bu etki geçene kadar önemli kararları erteleyin. Sizin öz güveniniz ve yaşama gücünüz dibe vuruyor. İlaçlara yenik düşerek hayatınızı güçleştirmeyin.

13 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

13 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konularına odaklanabilirsiniz ancak sosyal çevrenizle ilgili ani sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayıyerinde başınız ağrıyabilir. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bazı sebepsiz sıkıntı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

13 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>