Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bugünlerde ön planda. Aşk ne yönden gelirse gelsin, gönlünüzü açmaya hazırsınız. Gelenekler, kurallar ve ilkeler sizin için şu sıralar engelleyici nedenler değil.

Çalışma arkadaşlarınızı hiç olmazsa belli konularda paylaşmaya zorlayabilirsiniz. Ast, üst ilişkilerini biraz abartılı yaşamanız, sizi istismar edilebilecek kadar iyi bir görev insanı yapıyor.

Bu sıralar yatırım konuları kafanızı meşgul edebilir, çevrenizdeki olumlu bir örnekten etkileneceksiniz. Aile içindeki savurganlık tartışmaları; süreç içinde oyun olmaktan çıkabilir.

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyler, üstünde durulmaması halinde daha kolay çözümlenebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Özellikle sevdiğiniz kişilerle aranızda fikir ayrılıkları ve buna bağlı çatışmalar oluşabilir. Bugün bazı koşulların sizi sıkıştırdığını düşünebilirsiniz ancak bunlardan kurtulmak için acele adımlar atmak sizin için daha olumsuz sonuçlar oluşturacaktır. İkili ilişkilerinizde esnek davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Son derece enerjik olacaksınız ve bu enerjinizi olumlu olarak kullanabilirseniz bazı sorunlarınızdan kurtulma şansınız olacaktır.

13 Mart 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:00 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisi altında Perşembe gününe merhaba diyeceğiz. Bu enerji  değişime olan ihtiyacın simgesidir. Öyle bir mucize istersiniz ki, bugüne dek yaşanan her şeyi size unuttursun ve yepyeni bir hayat başlasın. Belli mi olur dostlarım,  hayalinizde canlandırdığınız yaşamın gerçekleşmeyeceğini kim söyleyebilir ki? Saat 23:16 Güneş-Satürn görünümü,  ilerisi adına ümit vadeden, köklü olan ve sonrasında pişman olmayacağımız şekilde hayatımızı düzenlememiz gerektiğini işaret ediyor. Satürn geri hareketini sürdürdüğü için, biz de içsel anlamda böyle düşünmekten yanayız. Biraz zorlanıyoruz ama gerçekçi olmamız gerekiyor.   Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

13 Mart 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Bugün konularına odaklaşacaksınız. Karşınıza çıkan kişilerin kapasitelerini çok çabuk ölçebiliyorsunuz. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz.

13 Mart 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizin istediğiniz şekilde ilerleme gösterebileceği, hatta belki de belli fırsatlar yakalayabileceğiniz birkaç günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Ne tür sonuçlar doğurur bilemem, ama karşılığını ve verilecek tepkileri hesaplamaksızın duygu ve düşüncelerimizi açıkça dile getirebileceğimiz veya net şekilde ifade etme arzumuzun yükseldiği bir gündeyiz. Kısa sürede geri dönüş alamasak da gereken yerler gereken mesajı alacaktır.

13 Mart 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili konular ve özellikle harcama konuları yine gündeminizin ilk sırasında yer alıyor. Ancakve gelirleriniz noktasında bazı kararlar da söz konusu. Fikirlerinizde ısrarlı ve kararlı davranacaksınız. Kararlı olmak şüphesiz iyi bir özellik. Ancak sizinle aynı fikri paylaşmayan insanları hemen düşmanınız ilan etmemelisiniz. Alıngan davranmamaya dikkat edin.

13 Mart 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZLE yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kardeşler veya arkadaşlarla birlikle kısa yolculuklar söz konusu olacak.

13 Mart 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan ilişkilerinizde, bugün istediklerinizi bulamayabilirsiniz. Daha sıcak ve samimi bir ortam arzuluyor olabilirsiniz. Kendi içinize dönüp, iç dünyanızda olan bitenleri incelemek istemeniz de mümkündür.

13 Mart 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>