Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük hataları ve unutkanlıkları kendinize yönelik bir ihmalmiş gibi algılıyor ve yakınlarınızı kırıyorsunuz, bundan kaçınmalısınız. Yakında, tüm gönül ilişkilerinize yeniden bakmanız için ilginç bir gelişme olabilir.

Yakın arkadaş çevresiyle bir araya geleceğiniz bir planı siz hazırlayın. Orada sıradan şeyler yanında önemli konuşmalara da tanık olabilir ve çıkaracağınız ipuçlarındanhayatınızın ana eksenini değiştirmek isteyebilirsiniz. İşiniz yolunda ve şanslı sayılırsınız.

Yakında para bakımından kendinizi sıkışık hissettiğiniz bir durumda, yeni bir imkan doğacak ve probleminizin büyük bir bölümünü çözeceksiniz.

Sonbaharda, şimdiki yaşam parametreleriniz içinde bulunmayan yepyeni bir durumla karşılaşmanız büyük bir olasılıkla gerçekleşecek. Çok fazla bir gayret sarf etmeyi gerektirmeyen bu yeni durum sizin için büyük avantajların da başlangıcı olabilecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzücü bir haber alabilirsiniz, ancak gerçeğini öğrendikten sonra size aktarıldığı kadar önemli olmadığını öğrenecek ve rahatlayacaksınız. Bugünlerde sağlığınıza biraz daha fazla özen göstermeli, evegötürmekten kaçınmalısınız. Boş vakit geçirin, boşa harcanmış vakit sizi güçlendireceği için boşa harcanmamıştır.

13 Şubat 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler,  13 Şubat saat 05:31-28 Şubat saat 16:00 arasında Merkür Kova burcuna geriliyor. Bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 7 Mart tarihine kadar etkili olacak geri hareket süresince,  başkalarıyla olan her türlü parasal ilişkinize dikkat ediniz. Kimseye kefil olmayınız. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Yok tanıdıkmış, eşmiş dostmuş diyerek mali açıdan kendimizi zor duruma düşürmeyelim. Bu arada parasal ilişkimiz olan kişiler zor bir durumda olabilir. Onlara destek olmamız gerekebilir. Ancak lütfen iyi düşününüz. Banka kredisi çekmek, miras, hukuk ve yasal konularda dikkatsizce hareket etmemek lazım.

13 Şubat 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnatçı tavırlarınız kişiliğinizi olumsuz etkileyebilir. Yapacağınız tek şey; sabrınızı ön plana çıkartmak olmalıdır. Huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. Yalnız kendi sorunlarınız ve isteklerinizi düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Dostlarınızı şaşırtmak istemiyorsanız, aşırıya kaçan hareketlerinizi erken farkına vararak önlem almalısınız.

13 Şubat 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar kendinizi rahat hissetmenizi sağlasa da, hayatınıza bir katkısı olmadığı gibi, gelişmesine de faydası olmayacağını düşündüğünüz rutin işlerden veya ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Sağlayabilecekleri konfor veya hareket serbestisi düşünüldüğünde, üzerinde yapılması gereken tüm değişikliklere ve yeniden yapılandırma maliyetlerine ya da harcanacak zamana rağmen bugün karşımıza çıkacak eleştiri, yorum, teklif, davet veya önerileri dikkatle değerlendirmemizde ve önemsememizde fayda var. Faydalı tavsiyeler ilk bakışta yorucu görünmesine rağmen hayatımıza katkı sağlayabilir.

12 Şubat 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay’ın burcunuzdan çıkmasıyla beraber gündeminizi maddi konular meşgul edecek. Görünüşünüz kadar yeteneklerinize de yatırım yapma aşamasına geçeceksiniz. Başlattığınız değişim rüzgarının maddi altyapısını kurmak gerektiğini göreceksiniz. Alacaklarınızı tahsile başlayabilirsiniz. Para durumuzu ilgilendiren ortaklıklar olabilir.

13 Şubat 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KAZANÇLARINIZIN artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

13 Şubat 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gayret ettiğiniz takdirde, olayların akışını değiştirebilecek hamleler yapmanız mümkün olabilir. Kötü gidişatı tamamen değiştirebilir, fırsat ve kaynakları yoktan var edebilirsiniz. Yine de, tüm bunlara dalıp özel hayatınızı ihmal ederseniz, eleştirilebilirsiniz

13 Şubat 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 47" R
Ay
Boğa
22° 18' 43" R
Merkür
Başak
21° 47' 23" R
Venüs
Terazi
28° 31' 21" R
Mars
Yengeç
09° 55' 31" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 18"
Satürn
Balık
14° 59' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 24"
Lilith
Terazi
09° 21' 35"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>