Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ailenize Vakit Ayırıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek aksaklıklar yaşanabilir. Kendinizi olmayan durumlar içerisinde bulacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamanız gerekmekte.

Arzu ettiğiniz adımları atarken biraz olsun zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. sorunları geride bırakmalısınız.

Nakit akışı sağlamakta zorluklar yaşanabilir. Genel olarak biraz daha sabırlı olmalısınız. Herhangi bir aksaklık yaşanmayacak ancak biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda yeni yöntemler geliştirebilir, yeni işlerle ilgilenebilirsiniz. Çok iyi bir hazırlığın ve donanımın ardından bunu yapabileceğiniz için önceliğinizi iyi bir araştırma yapmaya ayırabilirsiniz. Seçtiğiniz ışıltının nereye nasıl yansıyacağını sizin seçimleriniz ve adımlarınız belirleyecektir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özgüveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz ve hedeflerinize daha yakın hissetmektesiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirerek, başarılar elde etme şansınız yüksek. Aynı zamanda sağlık konularına da dikkat etmelisiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınız konuşmalarınızı yanlış anlayabilir. Bu nedenle sözcüklerinizi seçerken daha dikkatli olmaya çalışacaksınız. İş yerinizde kime güvendiğinize dikkat etmelisiniz. Belli bir statüye ulaşmak için işyerinizdeki kişilerin yaptıkları sizi şaşırtacak. Ailenizle uzun zamandır plan yapmamak sizi üzüyor. Bu akşam ailenizle tatlı yemek için dışarıya çıkabilirsiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalitenin tanımını yaparken bunun sürdürülebilir ve yenilenebilir olmasına dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde kurduğunuz sistemi bir sonraki günlere uyarlamak sizin için zorlaşabilir. Bile bile bir zorluğun ortasında kalmamak için bugün bazı kararlar alın ve yaşam tarzınızı,ve ilişki kurma biçiminizi, bilgilerinizi güncelleyin.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen ay size çok sayıda girişim yapma isteği veriyor. Hızlı adımlar ve harekete geçirici şartların etkisi ise başarıya yakınsınız. Bu dönemhayatında yaşanan değişiklikler nedeni ile sorumluluklar öne çıkacak. Duygusal açıdan sarsıcı etkileri dikkate almanız gerek. İkili ilişkilerde sizi baskı altına alan gelişmeleri yarın daha akılcı bir gözle değerlendireceksiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda konuşmanız gereken eksik kalmış konuları tamamladığınız bir günde olabilirsiniz. Aktiflik kafa karışıklığı getirebilir ancak iyi de gelecek.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz daha yaratıcı olmak isteyebilirsin. Zira karşılaşacağın sorunlarla uğraşırken farklı çözümler denemek olayları başka açılardan gözlemleneme yardımcı olabilir bugün. Kendi bakış açının sınırlarını zorlaman gerekebilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün para meselelerine yeni ve yardımcı bir bakış açısıyla baktığınızda, finans ve ilişki beklentileri konusunda yeni bir sayfa açma motivasyonunu kazanıyorsunuz. Gün size bir projeye veya ilişkiye ikinci bir şans ve yeni bir bakış sunuyor. Artık edindiğiniz bu iç görü, yeniden başlamanıza yardımcı olur ve yeni tanımlanmış hedefler için listeyi temizler. Hem gerçek hem de mecazi olarak hayatınızı karıştıran kişisel eşyalarınızı veya diğer takıntılarınızı bırakmak daha kolay olabilir. Biraz tarafsızlık, gerçekten neye değer verdiğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir ve bu yeni bilgilerle yeni bir yola çıkıyorsunuz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Zihinsel aktiviteniz yüksek. Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; finansal planlamaya yönelebilir, bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Gününüz parlak olsun!

14 Ağustos 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün geçmiş bilgilerinizden yararlanmak konusunda, oldukça hüner sahibisiniz. Söz sahibi olacağınız konularda, kişisel bilgilerinizden yola çıkarak, olayları kısa sürede çözüme ulaştıracaksınız. İyi bir organizasyon yeteneğiniz sayesinde, bir çok fırsatları kısa sürede görebileceksiniz. Bugün duygusallıktan uzaksınız.

14 Ağustos 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 21" R
Ay
Boğa
28° 18' 40" R
Merkür
Başak
22° 34' 04" R
Venüs
Terazi
29° 01' 58" R
Mars
Yengeç
10° 09' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 43"
Satürn
Balık
14° 57' 51"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 00"
Chiron
Koç
22° 12' 22"
Lilith
Terazi
09° 24' 22"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:33

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>