Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İş Olanaklarınız Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Tepkisel yaklaşımlarınızı doğru ayarlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluk sayesinde her şeyi lehinize çevirme şansınız da var.

Mesleki olarak ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Sorunların ve sıkıntıların geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla yakından ilgili olabilecek yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın ve beklentilerinizin karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygunluk göstermeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yardım faaliyetleri, hayır kurumlarıyla yapılacak görüşmeler ya da bu konudaki fikirlerinizi sunmak adına iyi bir gün olabilir. Geliştirilmesi gereken çok fazla noktanın olması farklı fikirleri de ortaya çıkarabilir. Bugün bu farklı fikirlere öncelik vermeye çalışmak sizin için zor gibi görünse de aslında sadece daha önce denemediğiniz için böyle olduğunu fark edeceksiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları bugün evinizle ilgilenebilir ve duygusal dengeyi sağlamak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Aile üyeleriyle zaman geçirmek ve ilişkileri güçlendirmek için uygun bir gün.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Yengeç burcuysanız, eşiniz size sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Bu sürpriz, uzun süredir hayalini kurduğunuz değerli bir şey olabilir. Kariyerinizde bir türlü istediğiniz düzeni sağlayamadınız. Fakat akılcı tavrınız ön planda olduğu için çalıştığınız yerlerden yeni fikirler alarak kendinizi geliştirdiniz. Birikimlerinizle danışmanlık vermek için yeniimkânı oluşturmak isteyeceksiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şeylerin sandığınız gibi olmaması karşısında artık nasıl bir duruş sergilemeniz gerektiğini düşünmelisiniz. Bu sayede hem hayal kırıklıklarınızı azaltabilir hem de hayatınızın gerekliliklerine daha iyi odaklanabilirsiniz. Parasal ve sağlıkla ilgili konularda dikkatli adım atarak kararlarınızı aceleyle ya da sadece duygularla almamaya özen gösterebilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda gizli kalmış, açığa çıkarmakta zorlandığınız konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabahtan iletişimi yüksek zamanlar yaşarken öğle saatlerinde daha fazla içinize kapanabilirsiniz. Kendinizi duygusal dalgalanmalar içinde bulabilirsiniz. Akşam saatleri kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde seyahat veya evrak işleri odaklı konularınız gündeme gelebilir. Artık bitmesini istediğiniz yarım kalan işleriniz de gün yüzüne çıkabilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün enerjin biraz düşebilir. Mümkün olduğunca az hareket etmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak o yüzden. Dinlenmeye öncelik vermen en iyisi. Bazı şeyleri ertelemekten çekinmemen gerekecek.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün projeler için yeni fikirler hayal etmekten keyif alabilirsin ve öğrendiğiniz şeylerle ilgili büyük bir keyif duyabilirsiniz. Bir sorundan çıkış yolu görmek veya bir konuyu daha net anlamak için iyi bir zaman. Yazmaya, çalışmaya, konuşmaya veya fikir paylaşmaya heveslisiniz. İçgüdüleriniz kendinizi stresli durumlardan uzaklaştırmak olabilir. Mutluluk hedeflerine odaklanmak bir eğilimdir ancak gün ilerledikçe kendinizi biraz temkinli veya baskı altında hissedebilirsiniz, bu da bazı yanlış anlamalara yol. Etrafınızdaki yoğun gerilimi emmekten ve güç oyunlarından veya manipülasyondan kaçının.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Minnettar olunacak çok şey var. Finansal başarı, emeklilik… Zengin ve tatmin edici bir aile yaşamın var.

9 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili değişimler söz konusu.

9 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 52' 32" R
Ay
Boğa
29° 33' 56" R
Merkür
Başak
22° 43' 54" R
Venüs
Terazi
29° 08' 25" R
Mars
Yengeç
10° 12' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 00"
Satürn
Balık
14° 57' 28"
Uranüs
Boğa
27° 04' 41"
Neptün
Balık
28° 28' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 57"
Chiron
Koç
22° 12' 09"
Lilith
Terazi
09° 24' 57"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>