Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkiniz Güçleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha sağlam adımlar atma arzunuz var. Aktif yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kabuğunuzda kalmak ve burayı zenginleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlara ve konulara olan bağımlılığınızı düşünerek bunu nasıl azaltabileceğinize odaklanabilirsiniz. Kendinizle kalmaktan korkmadığınızda bunu başarmanın zor olmadığını göreceksiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, maddi konulara odaklanmak ve finansal hedeflerinizi değerlendirmek için uygun bir gün. Tasarruf yapma yolları araştırmak ve bütçenizi dengelemek geleceğe daha güvenli adımlarla ilerlemenize yardımcı olabilir. Maddi güvenceyi sağlama yolunda planlar yapın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Yengeç burcuysanız eşinize yeterli zamanı ayırmadığınızı düşünebilirsiniz. İlişkinize hareket katmak için güzel bir yemek organize ediyorsunuz. Baş başa kalmanın size iyi geldiğini hissedeceksiniz. Üniversiteyi yeni bitirmiş Yengeç burcuysanız, geleceğiniz hakkında kafanızda tereddütler oluşabilir. İş bulma konusunda şansız olduğunuzu hissedebilirsiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın sizde bir yük oluşturmadığından emin olmalısınız. Buna kayıtsız ya da umursamaz olduğunuzda en çok zararı sizden başkası görmeyecektir. Bugün kendinize bir söz verin, bir hedef koyun ve artık size olumsuz his yüklemesi yapan her şeyden sırayla uzaklaşın.

11 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gizli kalmış koşullar dengenizi bozabilir. Bazı olayları akışına bırakmanız gerekebilir. Kabullenmek sizi rahatlatabilir. Sorumlu olduğunuz konularda fikrinizi savunmak için acele edebilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerin büyüsüne kapılıp gitmeyin.

11 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün, hedeflediklerinize ulaşma konusunda herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Atacak olduğunuz adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey için biraz zamana ihtiyacınız var. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seni seven ve sana değer veren insanların kalbini kırmamalısın. Bugün tavırlarındaki sertlik, agresiflik kötü şeylere sebep olabilir. Önce kendi duygularını ve hislerini kontrol altına alman gerekebilir o yüzden.

11 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, şimdi birine yardım eli uzatmaktan büyük keyif alabilirsiniz. Bir sanat eserinden ilham alabilir ya da sizi heyecanlandıran bir konunun peşine düşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim ve uzlaşma yeteneklerinizden yararlanmayı gerektiren herhangi bir konuda ilerleme kaydedilebilir. Bağ kurmak, fikir paylaşmak ve yazmak için harika bir zaman. Bakış açınız, yeni veya sıra dışı bir arkadaş veya yolunuza çıkan daha fazla bilgi aracılığıyla çok olumlu bir şekilde gelişebilir. Şu anda yakın ilişkilerinizde iletişim hayati önem taşıyor. Birdenbire ortaya çıkan daha fazla düşünce, ilham ve fikir zenginliğinin tadını çıkarırsınız.

11 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi esir ettiğiniz kaoslardan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Düşünceleriniz o kadar fazla derin ki, sizi anlamak için karşı tarafın üstün bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Alıngan olduğunuz bir gün yaşayacaksınız.

11 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Huzura ihtiyacı var. Tatmin olmak istiyorsan sevgide kalmalısın ve empati yapmalısın. Hayatında gizemli olaylar var. Net ve açık iletişim kur. En kısa zamanda bu bilgilere ulaşıyorsun.

11 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, çevresel koşullarınızı belirleme konusunda değişken bir tablo çizebilir. Enerji gücünüzü, sevdiklerinizin desteğinden alacaksınız. Bazı olayların lehinize gelişmesini sağlamak, biraz da size bağlı bir olgu. Duygusal yaşantınızı karşı tarafın yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

11 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 49' 40" R
Ay
Boğa
28° 52' 29" R
Merkür
Başak
22° 38' 29" R
Venüs
Terazi
29° 04' 52" R
Mars
Yengeç
10° 10' 48" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 50"
Satürn
Balık
14° 57' 41"
Uranüs
Boğa
27° 04' 44"
Neptün
Balık
28° 28' 41"
Plüton
Oğlak
29° 43' 59"
Chiron
Koç
22° 12' 16"
Lilith
Terazi
09° 24' 38"
True Node
Koç
06° 38' 38"
Son Güncelleme : 22/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>