Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyal Medya Paylaşımlarınıza Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sarf edecek olduğunuz sözleri daha özenli seçmeye çalışmalısınız. Yanlış anlaşılmaya müsait olduğunuz bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Genel olarak istediklerinize ulaşma şansınız var. Biraz mücadele ile tüm olumsuzlukları geride bırakabileceğinizi de unutmamalısınız.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Elinize geçen maddi gücü doğru anlamda değerlendirme altına almanız gerektiğini de unutmamalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde bir sıkıntı hissedebilir ve tüm günü bu duyguyla geçirebilirsiniz. Bunun üzerinde durmak yerine es geçmeyi öğrenmek için iyi bir gündesiniz. İyilik halinin kalıcı olması için geri kalan her şeyin geçici olmasına izin vermek, bugün duyduklarınıza ve şahit olduklarınıza fırsat tanımamakla mümkün olabilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün duygusal anlamda biraz hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade etme konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Sabırlı olmaya çalışın.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arkadaşınızın size alındığını fark edeceksiniz. Arkadaşınızın gönlünü almak için uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Sosyal medyadan yaptığınız paylaşımlarınızda daha dikkatli olmalısınız. Yüzünüze gülüp arkanızdan konuşan dost bildikleriniz var. Sevgilisi olan Yengeç burcuysanız, sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haklılığınızın ortaya çıkmasını isteyebilirsiniz. Psikolojik ve maddi motivasyonlara ihtiyaç duyuyor olmak size bir çıkış noktası gösterebilir. Haksız duruma düşüren, yanlış anlaşılmalara sebebiyet veren ilişkilere ve işlere karşı bir tutum oluşturmak bugün kendiniz için yapacağınız önemli iyiliklerden biri olacaktır.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda gizli kalmış konularla ilgileneceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde pozitif düşünceler içinde olabilirsiniz. Psikolojik olarak bilinçaltınızla ilgili hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel açıdan daha aktif olabilirsiniz. Söylentilere, dedikodulara kapılmamaya bakın. Endişelerden uzak durun.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gelirinizi dengeleyemeyecek isteklerde bulunmanız borçlanmanıza ve darlanmanıza sebep olabilir. Maddi zorluklar bugünlerde gündeminizde.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini işine vermekte zorlanabilirsin biraz. Etrafında gelişen olaylar işinin başında olmanı sürekli engelleyebilir hatta. Her şeyi kontrol etmeye çalışmak yerine değişimlere adapte olman gerekebilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün, riske girmemekle yeni bir şey denemek arasında içsel bir çatışmaya yol açabilir. Kesintiler veya program değişiklikleri şu anda önemli olabilir ancak muhtemelen onları ciddiye almamalısınız. Bir uyandırma çağrısı olabilecek için rutininizde bir değişikliğe ihtiyacınız olabilir. Gün ilerledikçe, özellikle arkadaşlar ve gruplarla birlikte veya onlar hakkında olumlu düşünceler ve atılımlar olabilir ve ayrıca gelecekle ilgili sizi heyecanlandıran uzun vadeli planlar olabilir. Özellikle duygularınız veya profesyonel hedeflerinizle ilgili yazmak için harika bir zaman. Fikirleri paylaşmak iyi hissettirir ve yeni anlayışlara, harika dostluk ve desteğe yol açabilir.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor; detaylardan yola çıkarak kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Olaylara geniş bir şekilde bakıyorsunuz. Çalışma sisteminizle ilgili yeni bir süreç başlatmak üzeresiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ruhsal olarak kendinizi iyi hissetmekte zorlanabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve iletişimde sorunlar yaşanabilir. Maddi kazançlarınızla ilgili fırsatlarınız olabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konulara farklı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Sevdiğiniz kişilerin, finans konularında belirli yaklaşımları olacak. Ortak çalışmalar içinde olacağınız kişilerin kesin tavırları var. Olayların arkasında farklı oluşumları anlatmak için, zaman kaybetmemelisiniz.

10 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>