Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Alacaklarınızı Tahsil Ediyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mutluluk için sarf edeceğiniz çabanın karşılığını alabileceksiniz. Birlikte olduğunuz kişinin zaman zaman sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz ve bu konuda da haklısınız. Düşünceleriniz değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Doğru planlama ile istediklerinize ulaşma şansınız var. Kendinize şans tanımaktan kaçınmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Olumsuzlukları geride bırakabileceğiniz bir gün.

Maddiyata dayalı bazı sorunlar gündeme gelebilir. Hataların geride kalmasını arzu ediyorsanız, ona göre adımlar atmanız gerektiğini de unutmayın. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeylerin olmasını beklerken engellerle karşılaşmak sizi yıldırmak için değil daha iyi şekilde hazırlanmanız içindir. Bunu ayrımı yapabildiğinizde dayanılmaz olan her şeyin üstesinden gelebileceğinizi görürsünüz. Parasal konularda riskli yatırımlardan uzak durabilir, kaygıyla ya da kontrolsüz bir şekilde yapılan harcamaları durdurabilirsiniz. Sizin amacınız bu değil. Ne istediğnizin farkında olun.

8 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün finansal anlamda iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Gelirinizi artırmak için yeni yollar keşfedebilir ve tasarruf etmek için planlar yapabilirsiniz. Ancak, para konularında riskli kararlar vermekten kaçının.

8 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Borç verdiğiniz kişilerin borçlarını ödeyebilecek güçte olduğunu fark ediyorsunuz. Bu kişilerin sizin kapınızı çalmaması sizi harekete geçirecek. Paranızı tahsil etmek maddi olarak rahatlamanızı sağlayacak. Kendinizi geliştirmek için farklı hobi alanlarını yönelmek isteyebilirsiniz. Yeni hobiler araştırırken internette derin araştırmalar yapıyorsunuz.

8 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konularda düğmeye basmanız gerekebilir. Bugün üzerinde iyi düşünülmüş ve yerinde tepkilerle karşılık verilen her şeyin size bir dönüşü olabilir. Aklınıza gelen ilk cümleyi söylemeden, ilk adımı atmadan önce nasıl bir durumun içinde olduğunuzu ve bunun sonuçlarını iyi anlamalısınız.

8 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Radikal ve olağandışı olduğunu düşündüğünüz görüşlerinizi paylaşmak istediğiniz zamanlar olabilir. Dernek işlerinizi halledebilirsiniz. İşlerinizde size destek olacak kişiler olabilir. Bugün işleriniz yavaş ilerleyebilir, kesin kararlar vermemeye özen gösterin. İşten gelen paralar olabilir.

8 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı bakış açılarını anlamaya çalışmak sizi kültürel anlamda da yükseltecektir. Mesleki alanlarda kendinizi kanıtlamayı başarabileceğiniz bir evredesiniz.

8 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında yapmak istediğin değişiklikler hakkında uzun uzun düşünme şansı bulabilirsin bugün. Senin için önemli olacak adımları teker teker değerlendirme şansı senin için önemli bir hale gelebilir zira. Zamanı gelince değişiklikleri daha kolay yapabilmek için bugünden özenli kararlar alman gerekebilir.

8 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaşlar, hayaller ve aşk konusunda şanslı olabilirsiniz. Canlandırıcı sohbetler veya daha güçlü arkadaşlıklar kurulabilir. Bugün, sizi zihnen zenginleştirmeye ve yeni bilgi veya beceriler kazanmaya teşvik ediyor gibi görünüyor. Bir proje veya fikir üzerinde çalışmak ve onu harekete geçirmek için motive olabilirsiniz ve bu, sizin için önemli olan bir şeye kendinizi vermek için mükemmel bir zamandır. İlerleme kaydetmek ve sorunları çözmek için çok hevesli, endişeli olabilirsiniz. Başkaları fikirlerinizden veya projelerinizden etkilenebilir veya girdilerinizi her zamankinden daha fazla takdir edebilir, belki de kendilerini geliştirmek için ilham almış hissedebilirler.

8 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay burcunuzda ilerlerken, kişisel özgürlüğünüzden hiç kimseye ödün vermiyorsunuz. Yaşamın felsefi yönünü görmek istiyor ve düşüncelerinizi kendi yorumlarınız doğrultusunda ortaya koyuyorsunuz. Siz yaşamı farklı algılıyorsunuz.

8 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

8 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyalleşebilirsiniz. Seyahat, eğitim, yakın çevre veya kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evinizle ilgili değişiklikler yaşamak istiyorsanız, hemen uygulamalısınız. Çocuklarınızla ilgili güzel aktiviteleri, evinizin sınırları içinde yapmaktan keyif alacaksınız. Yaklaşımlarınız sessiz ve sakince olacak. Boyun kaslarınız gergin dikkatli olun.

8 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 51' 43" R
Ay
Boğa
29° 22' 06" R
Merkür
Başak
22° 42' 21" R
Venüs
Terazi
29° 07' 24" R
Mars
Yengeç
10° 11' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 57"
Satürn
Balık
14° 57' 32"
Uranüs
Boğa
27° 04' 42"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Oğlak
29° 43' 58"
Chiron
Koç
22° 12' 11"
Lilith
Terazi
09° 24' 52"
True Node
Koç
06° 38' 40"
Son Güncelleme : 22/09/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>