Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusal Konular Gündeminizde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da birlikteliğinize yönelmeniz zor olmayacaktır. Her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz bir gün. Kontrolü elinizde bulundurun.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. İstenmeyen sorunları geride bırakmak için uygun zamandasınız ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumları tamamen çözüme kavuşturmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlıktan doğan aşk hikayeleri gündeminize gelebilir. Bu hikayenin başrolünde olabileceğiniz gibi yakınlarınızın anlarına da şahitlik edebilirsiniz. Her iki durum da, özgüveninizi yükseltip tedirginlik yüzünden kaçırdığınız duyguları gün yüzüne çıkaracaktır.

14 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, duygusal açıdan biraz hassas olabilirsiniz. İnsanlarla iletişim kurmakta zorlanabilir veya duygusal tepkiler verebilirsiniz. Ancak, içsel dengeyi korumak için kendinize zaman ayırmanız önemlidir. Enerjinizi olumlu ve yapıcı aktivitelere yönlendirmek, sizi dengede tutacak ve size daha iyi hissettirecektir. Yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak ve hobilerinizi yapmak için biraz zaman ayırın. Kendinizi ifade etmenin farklı yollarını bulun. Sevdiklerinizle vakit geçirerek keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmek ve stresi azaltmak için de uygun bir gün olabilir. Unutmayın, kendinizi iyi hissetmek sizin en büyük önceliğinizdir. Umarım bugün size mutluluk ve huzur getirir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, iletişim gezegeni Merkür, 7. Evinizde geri gidecek. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysanız görmezden geldiğiniz deyim yerindeyse halı altına süpürdüğünüz konuları kökten çözmeniz gerekebilir. Evli bir Yengeç burcuysanız gelecekle ilgili konularda eşinizle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ailedeki kadın figürleri gündeminizde olabilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin birtakım ihtiyaçları olabilir. Ertelediğiniz ya da uyum sağlayamadığınız bu konuların sizin için bir sorun oluşturmaması için bugün duygusal dürtülerle değil mantığınızla, farkındalığınızla ilerlemelisiniz. Enerjinizi bu sayede doğru ve verimli kullandığınızda sizi üzen durumları, ev kazaları gibi olumsuz gelişmeleri de önleyebilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde eşinizle ilgili konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. İşlerinizde yeniden temel atmak ve sağlamlaştırmak isteyeceğiniz zamanlar var. Bugün ilgilendiğiniz konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevildiğinizi hissedeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda karizmanız ön plana çıkabilir ve beklediğinizden de büyük bir olumlu intiba bırakabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik birkaç misafirin olabilir. Onları en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapman gerekebilir hatta. Misafirlerinin sayende iyi zaman geçirdiğini görmek senin için önemli olabilir. Bu tür inceliklere odaklanmak için iyi bir gün.

14 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün en çok yakın kişisel ilişkilerinizi etkiler, sonrasındaveya sağlık konuları ön plana çıkar. Siz veya partneriniz geçmiş sorunlara odaklanabilir veya geçmişe dönüyor olabilirsiniz ve yakın zamanda başlayan bazı şeylerin biraz rötuşlanması gerekebilir. Bilgi bekliyor olabilirsiniz ya da belirsizlik içinde olabilirsiniz. Bu size, size fayda sağlayacak diğer açıları değerlendirme şansını verebilir. Aslında, ilk seferinde fark edemeyecek kadar meşgul olduğunuz için kaçırmış olabileceğiniz şeyleri gördüğünüzde, gözden geçirmek ve yeniden düzenlemek için mükemmel bir zaman olabilir. Bugün iletişimler karışabilir ancak gecikmeler durumunuzu daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü sezgileriniz sizi her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Kendinizi mutlu etmelisiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; ilişki, ortaklık konuları ön plana çıkabilir ve beraber sosyalleşebilirsiniz. Gününüz keyifli geçsin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte atmış olduğunuz bazı yanlış adımlar, sizi aşk konusunda bir güvensizliğe sokmuş. Sizinle ilgilenenleri görmeye çalışın. Bugün çalışmaya hiç gönlünüz olmadığı için işte de huzurlu vakit geçiremeyebilirsiniz. Çalışma ortamından uzaklaşmak sizin için daha iyi olabilir. Sınırlı dikkatli harcamanıza rağmen ölçülü, hesaplı yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Midenize çok düşkünsünüz. Hep yemek istiyorsunuz, biraz rejim yapın yoksa kilolarla başınız derde girecek

14 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 59' 42" R
Ay
Boğa
01° 31' 48" R
Merkür
Başak
19° 09' 27" R
Venüs
Terazi
26° 47' 44" R
Mars
Yengeç
09° 08' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 18"
Satürn
Balık
15° 05' 54"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 47"
Plüton
Oğlak
29° 45' 03"
Chiron
Koç
22° 16' 53"
Lilith
Terazi
09° 12' 11"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>