Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Stil Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha kontrollü olmalısınız. İlişkinizle ilgili beklenmedik sorunlar yaşamaya açık olsanız da üstesinden gelme şansınız mevcut. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Yengeç burcu bugünve kariyer alanında, kendi başınıza hareket etme isteğiniz size pek yarar sağlamayabilir. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların her açıdan önemli olabileceği bir gündesiniz.

Bugün, gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmanın yollarını aramalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Bilinçli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz; bu nedenle dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konularda temkinli davrandığınızı düşünürken öğrenilmiş çaresizliğin içine girmiş olabilirsiniz. Sizi durduran durumların farkında olmak, bunların nasıl geliştiğine ve etki bıraktığına odaklanmak bu sorunu çözecektir. Kendiniz için bir şans dilemekten, bir fırsatın peşinden gitmekten korkmayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinize zaman ayırmak ve içsel dünyanıza odaklanmak için harika bir gün olabilir. Duygusal dengeyi korumak için çevrenizdeki insanlarla iletişimde olmaya özen göstermelisiniz. Beklenmedik olaylar karşısında sakinliğinizi koruyarak çözüm odaklı davranmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sağlık konularına dikkat etmek ve beslenmenize özen göstermek bugün için önemli olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski albümleri karıştırırken çocukluğunun geçtiği yerleri farklı bir gözle gözlemlemek ne kadar değiştiğini hissetmeni sağlayacak. Eskisinden daha güçlü olduğunu anlayacaksın. Fiziksel olarak stil değişikliğine karar vereceksin. Yakın bir dostunun tavsiyesiyle kuaför değişikliği yapabilirsin. Sağlığına özen gösterirken yaptığın spor antrenmanlarına dikkat etmelisin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefinize bir adım kala heyecanınız daha yüksek olabilir. Çok istediğiniz işler ya da ilişkiler konusunda bu heyecanı kontrol etmek, yaşayabileceklerinizi öngörmeyi kolaylaştırır. Kendinizi zamanla yarışmaya değil, zamanın getirileriyle anlaşmaya odaklayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinize ait konular ve bazı hassasiyetler dikkat çekebilir. Öğleden sonra daha mantıklı ve değişiklik yanlısı olmaya çalışmalısınız. Bazı krizi durumlar dikkat çekebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi ve ne istediğinizi net bir şekilde bildiğiniz ve almak için aktif çaba gösterdiğiniz bir gün olabilir sizin açınızdan.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kimse için değişmemeli, kimseyi de sizin kriterlerinize göre değişmesi için zorlamamalısınız. Yapıcı ve olumlu yönde gelişme kaydetmekle isteklerinize göre yaşamak arasında bir fark olduğunu bilmelisiniz. Kitap okumak, düşüncelerinizi yazmak ve paylaşmak size yapabileceğiniz yeni bir şeyler olduğu konusunda ipucu verebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün enerjiler genellikle uzlaşmaları, pazarlıkları ve ilişkilere yeni bir hayat vermeyi destekliyor, sevgili Yengeç. Yine de sizi bu sonraki adımlara götüren bazı yanlış adımlar veya yanlış anlaşılmalar olabilir. Bundan sonra, zihinsel keşifler için kendinizi çok daha özgür hissedersiniz. Bugün iletişimle ilgili özel dokunuşunuz biriyle bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Örneğin, bir yanlış iletişimin üstesinden gelmek, güven oluşturmanıza yardımcı olabilir. Bir konuyu daha kapsamlı bir şekilde gördüğünüzde yaratıcı düşünme odak noktasında olabilir. Hayatınızda önemli biri faydalı bilgiler sağlayabilir ve insanlar size yaklaşmanın daha kolay olduğunu görebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın küçük lükslerinin tadını çıkartıyorsun ama yalnız başınıza zaman geçirmek zorunda değilsin. Asosyal bir kişiliğe değil sosyal bir kişiliğe sahip ol. Mesleğinde çok başarılı olup ilerleme kaydedeceksin. Bugün takdir ve teşekkürler seni bekliyor. İnançlarını ve kararlarını lütfen savun. Geleceğin için gireceğin savaşları akıllıca seç.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir ancak ev, ailenizde şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ilk defa karşılaştığınız bazı zorluklar sizi pasif hale getirebilir. Hatta bu günlerde kendinizi toplumdan ve işlerinizden geri çekme arzusunda da olabilirsiniz. Bu zor günleri, sevdiğiniz kimseyle birlikte olarak atlatmaya çalışın. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>