Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmalısınız. Problemlerin üstesinden gelmek için zamana ihtiyacınız var. Mümkün olduğunda sakin kalmanız gerekiyor.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Hiçbir sorunu atlamamanız gereken bir gün. Harekete geçmeyi başarabildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Harcamalarınız konusunda daha dengeli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bulunduğunuz yeri değiştirmek, farklı yerlere konumlanmak sizin için bir fobi olabilir. Ancak bu durumu sonsuza kadar sürdüremeyeceğinizi bilmelisiniz. Yeni ve gidilmemiş yollara hazırlıklı olmanız, yaşadığınız şeyin bir fobi değil yanılsama olduğunu fark etmenizi kolaylaştıracaktır.

14 Ocak 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için enerjik bir gün olabilir. İçinizdeki duygusal gücü kullanarak önemli adımlar atabilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, diğer insanları etkileme yeteneğinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde daha derin bağlantılar kurmak için uygun bir dönemdesiniz. Kendinizi ifade etmekte zorlanmamalı ve duygularınızı açıkça paylaşmalısınız. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizde empati ve anlayışı gözetmek önemlidir. Ayrıca, kendi sınırlarınızı korumayı ve kişisel alanınıza saygı göstermeyi unutmayın. Başarılarınızın keyfini çıkarmak ve pozitif enerjinizi yükseltmek için zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Kendinizi ödüllendirmek için küçük adımlar atarak motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

14 Ocak 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Yengeç burcuysan, davranışlarının bıraktığı etkileri görebilir ve bununla ilgili geri dönüşler alabilirsin. İkili ilişkilerde üzerinde durman gereken noktaların farkında olman, yaşadığın sorunları aşmana olanak tanıyacak. Sağlığınla ilgili konuları ihmal etmemen, takviyelerini devam ettirmende fayda var.

14 Ocak 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz yeri değiştirmek, farklı yerlere konumlanmak sizin için bir fobi olabilir. Ancak bu durumu sonsuza kadar sürdüremeyeceğinizi bilmelisiniz. Yeni ve gidilmemiş yollara hazırlıklı olmanız, yaşadığınız şeyin bir fobi değil yanılsama olduğunu fark etmenizi kolaylaştıracaktır.

14 Ocak 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düne oranla bugün kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Uzaklarla ilgili konularda dikkatinizi çekebilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bir şeyleri yoluna koymak için çaba göstermeniz gerekebilir. Özellikle karşınızdaki kişiyi dinlemeye ve anlamaya çalışmanız sizin için önemli olacaktır.

14 Ocak 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bol bol ilham alabilirsin. Yaratıcılık gerektiren konularda kendini göstermen çok kolay olacak. İş ile alakalı kafanda yeni fikirler belirebilir veya yeni bir hobi edinebilirsin.

14 Ocak 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün etkileşimlerinizin güçlendirici ve cesaret verici olup olmadığını veya sizi bitkin hissettirip bırakmadığını ayırt etmeyi hedefleyin. Kendinizi meşgul tutmanın, yapmayı sevdiğiniz şeylere odaklanmanın yollarını düşünebilirsiniz, böylece sosyal yaşamınızın iniş çıkışlarına karşı savunmasız kalmazsınız ve daha büyük bir huzur duygusunu kucaklayabilirsiniz. Bugün olağan rutinden kaçma ihtiyacı daha güçlü olabilir. Başkalarına yardım etmekten hoşlanırsınız ve başkaları da size fayda sağlayacak cesaretlendirme veya iç görü sunma eğilimindedir. Moralinizi yükselten belirgin bir işbirliği hissi var. Daha güçlü bir esenlik duygusuyla elinizden gelenin en iyisini yapmak için ilham alırsınız.

14 Ocak 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyor ve ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemeli ve bir an önce harekete geçmelisiniz.. Araştırdığınız konuların yarardan çok zararı olabilir.

14 Ocak 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz şu sıralar dışarıya doğru patlama eğiliminde olduğundan, bunun yerine enerjinizi içinize yönlendirmeyi deneyin. Öfke krizlerinden, sözlü saldırılardan veya fiziksel şiddete bile varabilecek kavgalardan mümkün olduğunca kaçının, çünkü bunların size hiçbir faydası olmayacak. Gücünüzü içinize doğru yönlendirmeyi başarabilirseniz, kişisel gelişiminizde ve anlayışınızda ileriye doğru büyük bir adım atabileceksiniz.

14 Ocak 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında şans sizinle olacak. Partner veya yakınlarınızla beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

14 Ocak 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni başlayan birlikteliğinizde fazla verici davranmayın. Onu memnun etmek için bazen gereğinden fazla çaba harcıyorsunuz. Karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan ona yaklaşmanız size hayal kırıklığı yaşatabilir. İşinizle ilgili problemleri gereğinden fazla büyütüyorsunuz. Önümüzdeki günler, bazı hamlelerin habercisi olabilir. Bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor.

14 Ocak 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 33' 39" R
Ay
Koç
24° 52' 51" R
Merkür
Başak
18° 19' 59" R
Venüs
Terazi
26° 15' 13" R
Mars
Yengeç
08° 53' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 40"
Satürn
Balık
15° 07' 52"
Uranüs
Boğa
27° 06' 58"
Neptün
Balık
28° 32' 32"
Plüton
Oğlak
29° 45' 19"
Chiron
Koç
22° 17' 58"
Lilith
Terazi
09° 09' 13"
True Node
Koç
06° 37' 10"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>