Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yalnızlık Size İyi Geliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2023, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız. Daha anlaşılabilir adımlar attığınız sürece sorun yaşanmayacak. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçmektesiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Mesleki açıdan daha bilinçli olmalısınız. Pozitif yaklaşımlarınızla dikkat çekiyorsunuz. Denge kurmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız.

Maddiyatla ilgili bazı konularda sizi zorlayabilecek ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki dengeleri korumayı başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Biraz daha sabırlı olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstekleriniz hayatınızı istediğiniz gibi yaşamak konusunda sizi kaygılandırabilir. Gözünüzü döndürecek kadar yoğun bir çabanın içinde olmak sizin için önemli ve değerli olan birçok konuyu hayatınızdan uzaklaştırabilir. Bu riske girmemek için kenara çekilmeyi, geri planda kalabilmeyi ve yaşantınızın manevi kolonlarına tutunmayı bir zaman kaybı olarak görmemelisiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirip sağlıklı bir diyet yapmaya çalışın.

15 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin ruhsal olarak yorgun olduğunu fark edeceksiniz. Bu ruh hali sizi de ister istemez olumsuz etkiliyor. Bu zaman diliminde daha pozitif kişilerle vakit geçirmek sizin yararınıza olacak. Uzun zamandır iç sesinizi dinlemediğinizi fark edeceksiniz. Kendinizle baş başa kalmak için randevularınızı iptal edebilirsiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir şeylerin olmasını beklerken engellerle karşılaşmak sizi yıldırmak için değil daha iyi şekilde hazırlanmanız içindir. Bunu ayrımı yapabildiğinizde dayanılmaz olan her şeyin üstesinden gelebileceğinizi görürsünüz. Parasal konularda riskli yatırımlardan uzak durabilir, kaygıyla ya da kontrolsüz bir şekilde yapılan harcamaları durdurabilirsiniz. Sizin amacınız bu değil. Ne istediğinizin farkında olun.

15 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçeniz üzerine odaklanabilir ve kaynaklarınız hakkında yeni planlar yapmaktasınız. Maddi alanda güven aradığınız bu dönem bazı sözleşmeler ve kısa yolculuklar öne çıkabilir. İş hayatını içine alan değişiklikler size kazançlarınızı artırma şansı verecek. Ancak gereksiz harcamalar ve abartılı giderler olabilir. Bu günlerde daha akılcı olmalı, eve yönelik yatırım planlarınızı hızlandırmalısınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanması moralinizi yükseltebilir ancak ruh halinizi aşk hayatınıza bağlama eğiliminiz olabilir bundan vazgeçmelisiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatına tam gaz devam edeceksin bu hafta. Bu da halletmen gereken bir sürüolabilir demek. Yapacağın seçimlerin karşına çıkaracaklarını öngörüp hareket etmek senin için her konuda daha iyi sonuçlanabilir. Hızla hayata karışırken hata yapmamaya özen göstermelisin.

15 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Becerikli doğanız bugün ön planda. Zihninizi ve vicdanınızı dağınıklıktan arındırmak, önceliklerinizin üstesinden gelmenize ve zihninizi özgürleştirmenize yardımcı olur. Etrafınızdaki insanlar karışık sinyaller veriyor olsa da bugün müzakere etmeye, uzlaşmaya ve uyum yaratmak için çalışmaya hazırsınız. Sevginizi ifade etme konusundaki bazı kısıtlamaları bırakmanız da normalden daha kolaydır ve para konularına benzersiz bir yaklaşım oldukça başarılı olabilir. Hayal gücünüzü baskılamayın ve diğerlerine ne kadar çılgın gelirse gelsin ilhamınızın peşinden koşun.

15 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız zihinsel dağınıklığınızdan ileri geliyor.

15 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklar, para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevreden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda farklı yaklaşımlar içinde olacak, karşıt düşüncede olan, geleneksel yaklaşımlar sizi zorlayacaktır. Bugün yenilikçi yapınızı ortaya çıkaracak, çalışmalar içindesiniz. Ani başlayan romantik ilişkilerin, sonradan sorun olmamasını istemiyorsanız, duygusal yaşantınızı dengeli tutmalısınız.

15 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 48' 03" R
Ay
Boğa
28° 28' 46" R
Merkür
Başak
22° 35' 23" R
Venüs
Terazi
29° 02' 50" R
Mars
Yengeç
10° 09' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 45"
Satürn
Balık
14° 57' 48"
Uranüs
Boğa
27° 04' 46"
Neptün
Balık
28° 28' 43"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 20"
Lilith
Terazi
09° 24' 27"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>