Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tedirginsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün aşk ve ilişki hayatınızda, duygusal olarak daha sağlam adımlar atmak isteyeceksiniz. Doğru yaklaşımlar ile ilişkinizde var olan sorunları çözüme kavuşturma şansınız olduğunu unutmamalısınız. Kontrollü olmanız gereken bir gün sizi bekliyor.

İş ve kariyer hayatınızda, bugün gerekli adımları atmakta zorlanmayacaksınız. İçinde bulunduğunuz koşullar sürekli değişkenlik gösterse de üstesinden gelme şansınız var. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmanız gerekmekte.

Bugün maddiyatla ilgili ufak sorunlar gündeme gelebilir, ancak bunların üstesinden gelme şansınız var. Doğru harcama ve analiz ile istediğiniz rahatlığa ulaşabilirsiniz. Kontrolü elinizde tutabileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal derinlikler ve finansal konulara dair radikal değişiklikler yapabilirsiniz. Başkalarının beklentilerine fazlaca kapıldığınızı ve kendinizi ihmal ettiğinizi fark edebilirsiniz. Yaşantınızda önemli olan insanları ve konuları yok saymadan da kendiniz için bir alan oluşturmanın mümkün olduğunu anladığınız bir gündesiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün kendinizi duygusal olarak hassas ve kırılgan hissedebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, bu nedenle empati ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. İhtiyaç duyduğunuz desteği açıkça ifade etmekten çekinmeyin. Aile ile ilgili konularda duygusal dalgalanmalar yaşanabilir, ancak sabırlı olursanız sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengenizi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktiviteleri deneyebilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş harcamalarından gelen ödemelerin yükü, maddi olarak durumunu sıkıştırabilir. Üzerine aldığın sorumluluklara karşı tedirginliğin artıyor. Kendini sık boğaz etmeyip, rahatlamalısın. Ailene biraz zaman ayırmak istediğin bir günden geçebilirsin, akşamüzeri onlarla zaman geçirmek sana iyi gelecek.

15 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her insanın hayattan istekleri olabilir. Sizin isteklerinizin zor olması geri planda durmanızı gerektirmez. Sezgileriniz, muhakeme yeteneğiniz ve her şeyden önce başlatıcı yönünüze sığınarak ilerlemeniz, hayallerinizi hedefleştirmeniz için iyi bir gündesiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa konularda başkalarının yardımına ihtiyacınız olabilir. Kimi zaman hiç tanımadığınız kişilerden destek bulabilirsiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar dönemsel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz ancak sizi üzecek ya da telaşe ettirecek ciddi bir durum olmayacak.

15 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlgilendiğiniz alanlarda profesyonel hizmet vermek için bir adım atabilirsiniz. Bu bir eğitim şeklinde olabileceği için işinizi kurmak, görüşmeler yapmak şeklinde de olabilir. Hayatınızı nasıl yaşamak istiyorsanız sizi buna eriştirecek bir düşünce sistemi geliştirmelisiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugünve yaşam sorunlarıyla ilgili güvensizlik bugün yüzeye çıkabilir ve üzerinde düşünmeniz gereken bazı şüphelere yol açabilir. Önemli olan bunun geçici bir aşama olduğunu unutmamaktır. Bu süreçte yolunuzu bulmanın anahtarı öz farkındalıktır. Duygularınızı ve içinde bulunduğunuz durumları anlamak, sizi geride tutan tutumlar veya korkularla temas kurmak güçlendirici olabilir. Gün ilerledikçe, arkadaşlıkları ve aile ilişkilerini geliştirebilecek bir zamana yaklaşıyorsunuz. Farklılıkları gidermek veya dinleyerek ve etkileşim kurarak ilişkileri güçlendirmek için iyi bir zaman.

15 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bolluk sana geliyor ve her şey harika görünüyor bugün senin için. Şu an birazcık sabırlı olman ve günlük değil de daha uzun vadeli planlar yapman gerekiyor. Zihinsel ve ruhsal rahatlamalar için derin nefesler al ver. Doğada vakit geçir, hayvanları besle, bitkilere su ver. Ruhunu ve zihnini arındırman gerekiyor, bunun için seni çokça düşündüren konuları çok fazla düşünmemelisin.

15 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

15 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda ani sorunlar gerçekleşebilir ancak eğitim, seyahat, kardeşlerden yana şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

15 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor. İşinizle ilgili bir süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelebilir. Değişimi istediğiniz yönde kullanabilmek için karamsarlığa kapılmadan sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışmalısınız. Ekonomik durumunuz gittikçe iyileşiyor, siz yine de tedbiri elden bırakmayın.

15 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>