Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çabalıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, gezegenlerden alacak olduğunuz etkiyle beraber etki altına girme ve etkileme konularında herhangi bir sorun yaşanmayacak. İstediğiniz kişiyle yakınlaşma şansına sahip olacaksınız ancak birlikteliğiniz varsa, önceliğiniz bu alanda huzur ve mutluluk sağlamak olmalıdır.

İsteklerinizi hayata geçirme konusunda herhangi bir engelleme ile karşılaşmayacaksınız. Çalışmalar açısından kendinizi hiç bu kadar verimli hissetmemiş olabilirsiniz. İsteklerinizin kabul görecek olması sizi fazlasıyla mutlu edecektir. Sorumluluklarınızdan kaçmayacaksınız. Başarıya ulaşmanız daha kolay olacak.

Bugün içerisinde kendinizi maddi olarak daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Yerine getirilmesi gerekenler açısından aksaklık yaşanmayacak olması da oldukça önemli bir gelişme olarak kabul edilmeli. Alacaklar ve verecekler konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüğü gördüğünüz, saygıda kusur etmediğiniz kişilerin sizi olumsuz etkilediğini görebilirsiniz. Yaşadıklarınıza olumlu katkı sunmayacak ya da sunmayan kişilerin sizin üzerinizde söz sahibi olmasından rahatsız olabilirsiniz. Birey olduğunuzu ve kendi kararlarınız olduğunu göstermek için dik duruşunuza ve gerçek hedeflerinize her zamankinden daha fazla ihtiyacınız olan bir gündesiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassasiyetiniz artabilir ve içsel dünyanıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Kendinize değer vermeniz ve kendinizi ifade etmeniz önemli olacak. İş hayatınızda ise sakin ve sabırlı olmanız gerekebilir. İletişim konularına dikkat etmek ve empati kurmak başarınızı artırabilir. Sağlık açısından ise duygusal streslere dikkat etmek önemli olabilir. Bugün kendinize zaman ayırın ve ruh halinizi dengelemeye çalışın. Umuyorum bugün size keyifli anlar getirir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Yengeç burcuysan, tatil planını özel bir günle birleştirmek isteyebilirsin. Her anı özel kılmak için çaba sarfetiyorsun. Hayatının akışını bozmayacak kararlar alırken da esnek davranmayı öğrenmelisin. İş hayatından artakalan zaman diliminde özel hayatına ve aktivitelerine zaman ayırmak istiyorsun.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koruma ve yardım etme dürtünüz ağır basabilir. Ancak bu dürtüleri kendinize yönlendirmeniz gereken bir günde olduğunuzu unutmayın. Vadesi dolmuş konularla, artık giyilmeyen giysilerle vedalaşmalısınız. Yeni hatıralara yer açın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik bir konu ya da ailevi bir uğraş nedeniyle kendinizi gereksiz yere strese sokuyor olabilirsiniz. Akılcı olmaya çalışın.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz yaramazlık yapmanın heyecanı, genellikle kendinize empoze ettiğiniz davranış sınırlarının ötesine geçmeniz için yeterli olacaktır. Daha sonra bu konuda kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok işi halledebilecek bir enerjiye sahip olacaksın. Birçok konuya odaklanabilecek ve senin için önem taşıyan mevzularda adımlar atabileceksin. Parasal konularda aceleci olmamak sana daha güzel bir etki bırakabilir bugün.

15 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz günler sizin için biraz zor geçmiş olabilir sevgili yengeçler. Çatışmaların öğretici yanına odaklanmayı öğrendiğinizde ilişkiler sizin için daha kolay bir hal alacak. Kendinizi suçlamak yerine çaba harcayıp olduramadığınız kişilerden uzaklaşmak size çok iyi gelecek.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev ve aile kavramlarıyla ilgili beklenmedik gizli destekler ve sağlıkla ilgili şifalanma yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

15 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Her olayın arkasında gizlenen ince mesajları, algılama gücünüzde bulabileceksiniz. Siz, ne istediğiniz bilen ender kişilerden birisiniz. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız var.

15 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>