Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sağduyulu Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Olumsuzlukları geride bırakmak istiyorsanız, ilişkinize vermiş olduğunuz değeri de net olarak belli etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bu da istediklerinize ulaşma noktasında sorun yaşamayacağınız anlamına gelmekte. Her türlü olumsuzluğu geride bırakabilirsiniz.

Maddi anlamda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulamayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal dünyanızda yoğunluk yaşanabilir. Cesaretinize fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Pozitif yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çözüm arayışlarınızın da genel olarak karşılık bulma ihtimali var. Elinizden gelene odaklanmaya çalışmalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, yaratıcılığınızın dorukta olduğu bir gün olacak. Sanatsal yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir, hobilerinizi daha fazla zaman ayırarak keyif alabilirsiniz. Aşk hayatınızda da tutkulu ve romantik anlar yaşanabilir. İçsel duygularınızı özgürce ifade etmek için cesaret bulacaksınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kirada oturan Yengeç burcuysanız, ev sahibinizle birtakım tartışmalar yaşayabilirsiniz. Olayların büyümemesi için ev sahibinizi alttan almaya çalışacaksınız. Kısa süre önce görüştüğünüz bir arkadaşınızla tekrar bir araya geliyorsunuz. Bu akşam tatlıda aşırıya kaçmamaya dikkat etmelisiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yardım faaliyetleri, hayır kurumlarıyla yapılacak görüşmeler ya da bu konudaki fikirlerinizi sunmak adına iyi bir gün olabilir. Geliştirilmesi gereken çok fazla noktanın olması farklı fikirleri de ortaya çıkarabilir. Bugün bu farklı fikirlere öncelik vermeye çalışmak sizin için zor gibi görünse de aslında sadece daha önce denemediğiniz için böyle olduğunu fark edeceksiniz.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatı açısından olumlu bir gündesiniz. Ortaklaşa işler ve kişisel girişimleriniz sayesinde kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz şartlar da önünüze çıkabilir. Ancak size keyif veren harcamalara dikkat etmelisiniz. Yaratıcı konularda ise son derece dinamik bir gün. Size cesaret veren imkânlar olacak.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan umduğunuzu bulamamak moralinizi bozsa da bu sürecin geçici olduğunu bilin. Kendinizi koruma altında tutmaya çalışın.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerini gerçekleştirmek adına sana gerçek anlamda destek olabilecek insanları senin bulman gerekecek. Arkadaşların arasından gerçekten kimin seni daha iyi anladığını görmen gerekebilir. Elindeki kaynakları doğru değerlendirecek insanlarla iletişimde kalmak emek isteyebilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar için size zemin hazırlıyor ve mali durumunuza yeni, tazelenmiş bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Para kazandıran fikirler veya paranızı, değerli eşyalarınızı ve sahip olduklarınızı idare etmenin gelişmiş yollarını bulmak için iyi bir zaman. Ayrıca pratik işlerinizi planlamak ve organize etmek için mükemmel bir zaman. Bugün,ve finans alanlarında kazancınızı artırma ile ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Yeni fikirleri hayata geçirmeyi ve bunlardan keyif almayı hedefleyin. Kendinizi bir sorundan kurtarmak veya rahatsız edici bir durumu aşmak için adımlar atmak güçlü bir şekilde sonuç verebilir.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etme konusunda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere daha yakın tavırlar içinde olmalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kazançlarla ilgili ani gelişmeler yaşanabilir; sosyal çevre veya dernek-topluluklar yüzünden ani harcamalar olabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içinde istenmeyen olaylar gelişebilir ve siz taraf tutmak zorunda kalabilirsiniz. Fikir ayrılıklarının yaşanmasını istemiyorsanız, olaylar karşısında birleştirici bir tutum izlemelisiniz. Bugün duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut kazandırmak isteyebilirsiniz. Ani gelişecek durumlara karşı dikkatli olmalısınız.

16 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 47' 38" R
Ay
Boğa
28° 22' 50" R
Merkür
Başak
22° 34' 36" R
Venüs
Terazi
29° 02' 19" R
Mars
Yengeç
10° 09' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 43"
Satürn
Balık
14° 57' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 47"
Neptün
Balık
28° 28' 44"
Plüton
Oğlak
29° 43' 60"
Chiron
Koç
22° 12' 21"
Lilith
Terazi
09° 24' 24"
True Node
Koç
06° 38' 37"
Son Güncelleme : 22/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>