Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ani Kararlara Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözümlemeye çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Gereğinden hızlı hareket ettiğiniz sürece hata yapmaya müsaitsiniz. Gelişmeleri yakından takip etmeniz gereken bir gün.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Sınırları zorlamadığınız sürece daha rahat nefes alabileceksiniz. Dengeli olmanın yollarını aramanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel ve ailevi meselelerde önceden yaşanan sorunlar tekrar ortaya çıkabilir. Çözüldüğü sanılan bu sorunların daha büyük bir çığa dönüşmemesi için herkesin açık ve yapıcı olması önemlidir. Evlilik, ev sahibi olma gibi hayati kararları bu psikoloji içinde ele almamalısınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda daha hassas olabilirsiniz. İletişimde dengeli ve anlayışlı olmaya özen gösterin. İlişkilerinizde sevdiklerinize karşı sabırlı ve anlayışlı olmanız gerekebilir. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz ortamlarda dikkatli ve yapıcı davranarak olumlu etkiler yaratabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni doğum yapmış Yengeç burcuysan, yeni hayatına adapte olmakta birtakım zorluklar yaşayabilirsin. Ama eşinin desteğiyle hızlı bir şekilde toparlıyorsun. Uzun yılladır aynıyerinde çalışan bir Yengeç burcuysan,yerinde üstlerinle sorunlar yaşayabilirsin. Ani bir kararla yeni birarayışı içerisine girebilirsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yapınızı eleştirmek, önceden yaşananlara göre hareket etmek sizi mutlu etmeyecektir. Zaman, yanlıştan dönmek ve yeni alışkanlıklar edinmek için ileriye doğru akıyor. Kendinizi ve sevdiklerinizi ileriye taşımalı, evdeki huzurun bozulmasına değil büyümesine olanak tanımalısınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilerle ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda dağınıklık yaşayabilirsiniz. Gerçek olmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz işleri daha sıkı tutmanız gerekebilir. Yakın çevrenizdeki kişiler bugün önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerek mesleki gerekse aşkla alakalı konularda iletişiminizin şifalandığı bir dönemdesiniz. Huzur hayatınıza hakim ve ön planda olacak.

16 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal dünyanızda yoğunluk yaşanabilir. Cesaretinize fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sağlam adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Pozitif yaklaşımlarınızla dikkat çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Çözüm arayışlarınızın da genel olarak karşılık bulma ihtimali var. Elinizden gelene odaklanmaya çalışmalısınız.

16 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize çizdiğiniz sert sınırları biraz yumuşatmayı düşünmelisiniz. Performansınızı, işinizi veya mali durumunuzu iyileştirmek için olumlu adımlar atmanız mümkün. Ayrıca aile ilişkilerinizi iyileştirmek için de iyi durumdasınız. Kariyerinizde yükselmenizi veya her zaman yaptığınız işleri daha kolay bir şekilde halletmenizi sağlayacak yeni fikirler bulabilirsiniz. Nitekim bu, her açıdan kolay geçen bir gün olmayabilir. Kendinizi, arzularınızı veya hayal kırıklıklarınızı etkili bir şekilde ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişte sıkışıp kaldığınızı, ilerleyemediğinizi düşünebilirsiniz. Ruhsal olarak zorlu bir dönemden geçtiğinizin farkında olarak, kendinize çok yüklenmemeye çalışın.

16 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızla mantığınız arasında gidip geliyorsunuz sevgili yengeçler. Yoğun gündeminiz sizi yoruyor fakat kuruntulardan kurtulmanız için buna ihtiyacınız var. Bugün önemli görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

16 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün partner veya ortağınızla beraber sosyal aktivitelere katılabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden farklı sonuçlar çıkararak, beklenmeyen davranışlarından oldukça etkileneceksiniz. Onların sizden sakladıkları bazı sırları olabilir ve sizin farkında olduğunuz şeylerden, kişisel çatışmalar çıkabilir. Güçlü enerjiniz sayesinde bir çok olayı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

16 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>