Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm olumsuzlukların ortadan kalkması için harekete geçmek isteyeceksiniz. Şimdiye kadar kafanıza taktığınız her ne varsa onun da düzelme ihtimali bulunuyor. Dengeleri istediğiniz gibi şekillendirebileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki açıdan daha karmaşık etkiler alabilirsiniz. Hedeflediklerinize adım adım ulaşma şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların geride kalması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alacaksınız. Şüphe ettiğiniz her ne varsa onun üzerinde yoğunlaşma şansınız var. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Romantik ilişkiler ve finansal konularda dönüştürücü etkiler hissedebilirsiniz. Hem mutlu olmak hem kazancınızı korumak aynı anda mümkün olmayabilir. Bir çizgi çekmeniz, zamanı yönetmeniz gereken konuları görmezden gelmek yerine buna neden olan alışkanlıklarınızı kırmayı deneyin.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, tabii ki! Bugün, duygusal konularda kendinizi daha hassas hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde daha dikkatli olmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek için uygun ortamı bulmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duygusal dalgalanmalar sizi yorabilir ancak zamanla normale dönecektir. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dinginliği sağlamak için bugünü kendinize ayırabilirsiniz. Unutmayın ki duygusal zenginlikler, zorluklarla baş edebilmek için gerekli olan gücü de size verecektir. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek size iyi gelebilir. Kesinlikle şanslı ve bereketli bir gün olabilir. Umarım bugün size güzellikler getirir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız yaşayan Yengeç burcuysan, evinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanabilirsin. Evini biriyle paylaşmak istemesen de ev arkadaşı fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın ama yine de hızlı karar vermek istemeyeceksin. Yakın bir arkadaşınla sinemaya gitmeye karar verebilirsin. Sevdiğin kişilerle vakit geçirmek seni mutlu ediyor.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize odaklanarak elle tutulur sonuçlar elde edebilir, özgüveninizi artırabilirsiniz. Sizi mutlu eden ve ekonomik konulara daha fazla yer açarak tıkanıklıkların çözüldüğünü görebilirsiniz. Ancak, harcamalarınıza ve beslenme düzeninize dikkat etmeli, manipülasyona karşı tetikte olmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konular ve aşk hayatında sizi hareket getiren fırsatlar var. Böylece kendinizi daha iyi ifade etme olanağı bulacaksınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adaçayı için, salatalarınıza sirke ekleyin, ve vücudunuzdaki negatif iyonları atabilmek için her türlü sağlıklı şey ile kendinizi şımartın etkilere açık bir dönemdesiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kabuğunuzda kalmak ve burayı zenginleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlara ve konulara olan bağımlılığınızı düşünerek bunu nasıl azaltabileceğinize odaklanabilirsiniz. Kendinizle kalmaktan korkmadığınızda bunu başarmanın zor olmadığını göreceksiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ani gelişen duygular ve dürtüler sizi etkisi altına alabilir. İlerlemek için neyi değiştirmeniz gerektiğine dair size yol gösteren bir altıncı hissiniz var. Neşeli, ancak ayakları yere basan bir ruh halindesiniz. Birinin yardımına koşmak manevi dünyanız için iyi olabilir. Ayrıca aile, ev hayatı ve yakın ilişkiler için de güçlü, duygusal olarak cesur olduğunuz ve sorunları çözmeye odaklandığınız bir dönem. Daha güçlü bir amaç veya misyon duygusu hissetmenize yardımcı olmak için muazzam bir enerji sizinle. Aynı zamanda, iyimserliği gerçekçilikle dengelemeyi başardığınız için oldukça şanslısınız!

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün.. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yengeçler, sosyal çevrenizle ilişkilerinizi sağlamlaştıracağınız bir gündesiniz. Kalıcı ve sorumluluk getiren ilişkilerin temelleri atılabilir. Hayallerinize bir adım daha yakınsınız. Bundan sonraki süreçte kararlı olun. Kararlılıkla ilerlediğinizde duygusal güven ihtiyacınızı da karşılamış olacaksınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir yapılanma içindesiniz ve çevre koşullarına kuşku ile yaklaşabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzü kullanmak için bir çok fırsat bir araya gelecek ve sistemli yapınızla kısa zamanda olayları, belli bir düzen içinde formülize edebileceksiniz. Yapmak istediğiniz çok şey var ve olaylara temkinli yaklaşmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 41" R
Ay
Yengeç
23° 48' 41" R
Merkür
Akrep
15° 24' 49" R
Venüs
Yay
07° 09' 43" R
Mars
Yengeç
25° 38' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 29"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 12"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:48

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>