Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatları Değerlendiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Duygularınızı net olarak ifade etmeyi başaracak olmanız da önemli. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece sorun yaşanmayacaktır.

Her ayrıntıyı daha yakından incelemek isteyeceksiniz. Bildikleriniz doğrultusunda hareket ederken sizi engelleyebilecek bazı gelişmeler de gündeme gelebilir. Sınırların ihlal edilmemesi için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek bazı sorunlar gündeme gelebilir. Doğru olduğuna inandığınız adımlar atmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılık gerektiren işler açısından iyi bir gündesiniz. Kendinizi gösterebilir, ilgi alanlarınıza göre mesleki seçimler ve finansal yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Bu konuda destekleniyorsunuz. Romantik ilişkilerde de olumlu ve destekleyici bir atmosfer olabilir.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve başkalarının davranışlarına karşı daha kırılgan hissedebilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanızda fayda var, çünkü yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. İçsel dengeyi korumaya özen göstermek ve duygularınıza hakim olmak önemli olacak. Kendinize zaman ayırın ve sakin bir ortamda dinlenerek zihninizi rahatlatın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önüne gelen fırsatlarla hayatında yeni bir dönemin başladığını düşünüyorsun. Gelen fırsatları en iyi şekilde değerlendireceksin. Evlilik hazırlığı yapan Yengeç burcuysan, yakın çevrenin kararlarına fazla müdahale etmesi seni rahatsız edecek. Kendi kararlarını kendin almak isteyebilirsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni planlar ve sorumluluklar gündeme gelebilir, İlişkilerde yanlış anlamalara karşı sakin olmak vekonusunda da detayları gözden geçirme gerekliliği önemli olacaktır. Ekonomik ve çevresel faktörlerin sizi olmadığınız birine dönüştürmesine mahal vermemelisiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda kendinizi daha güçlü ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konulara duygusal yaklaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda daha başarılı olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili planlarda mücadele edebilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstikrar gerektiren konulara karşı eskiye oranla daha açık bakabilirsiniz ayrıca hayatınızdan istemediğiniz şeyleri çıkartmak için uygun bir gün.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek sizi mutlu etmeyebilir, bunu çevrenizden de bekleyebilirsiniz. Bunun olmamasıyla ilgili senaryoları kafanızda döndürmeden önce insanların sizin istediğiniz ilgiyi neden vermediğine odaklanmalısınız. Mutluluğunuzu, fiziksel ve ruhsal iyilik halinizi kendi kriterleriniz üzerine kurmanız gerektiğini unutmayın.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, günlük işlerinize ekstra bir samimiyet getiriyor sevgili Yengeç. Açık iletişim sevildiğinizi ve takdir edildiğinizi hissetmek için hayati önem taşıyor. Bu döngüde fikirlerinizi ve yorumlarınızı rahatlıkla sunuyorsunuz. Sosyal bağlantılar kurmak ve düşüncelerinizi paylaşmak daha sorunsuz ve doğal bir şekilde gerçekleşiyor. Bu dönemde çalışmaktan ve iletişim kurmaktan büyük keyif alabilirsiniz. İnsanlar sizi daha içten ve arkadaş canlısı bulabilir. Bugün, özel bir proje üzerinde çalışmak veya bir arkadaşınızın fikirlerini beslemek için ilham alabilirsiniz. Naziksiniz ve insanlar da sizi takdir ediyor. Ayrıca farklı bakış açıları veya tavsiyeler arıyorsanız, bunun için iyi bir zaman.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

12 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde başlattığınız güçlü aktivite çalışmalarınız, öğleden sonra, finans konularında odaklaşacaktır. Parasal konularla ilgili sorunların kafanıza takılması, içsel bir enerji düşüşüne sebep olabilir. Bugün partnerinizin sizi yönlendirme konusunda, istemediğiniz baskılarından sıkılabilirsiniz. Kendinizi koruyabilirsiniz.

12 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>