Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek ve her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayacaksınız. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız sürece herhangi bir olumsuzluk yaşanmayacak olması da önemli. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

İhmalkar yaklaşımlar ortaya koymadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Gerginliklerin ortadan kaldırılmasını sağladığınız takdirde kendinizi daha da iyi hissedeceksiniz. Mesleki gelişmeleri daha yakından takip etmeniz gereken bir gün.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tüm olumsuzlukların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyelerinizle plan yapabilir ya da onlardan destek isteyerek kendinize biraz zaman ayırabilirsiniz. Bugün bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirdiğinizde, buna ne kadar ihtiyacınız olduğunu anlayacaksınız. Durmaktan korkmayın.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara karşı daha anlayışlı ve nazik olmaya özen gösterin. İş hayatınızda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir, bu fırsatları iyi değerlendirmek için dikkatli olmalısınız. Enerjinizi doğru yönlendirerek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Sağlık açısından da kendinize özen göstermelisiniz, dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne işlerini planlayarak başlayacaksın. İşlerini daha fazla ertelemek istemeyeceksin. Evli Yengeç burcuysan, eşin işinde önemli gelişmeler yaşayabilir. Bu haberi güzel bir akşam yemeğiyle kutlamak isteyebilirsiniz. Eşini her konuda teklemen ilişkinizi daha da güçlendiriyor.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeteneklerinizi birinin takdir etmesine bağlamamalısınız. Kendinizi soyutlamak ya da geri plana düşürmek yerine hayallerinizi hayatınıza taşıyın. Gerçekte ne ile mutlu ve başarılı olacağınızı anlamaya odaklanın; bu sizi gereksiz ve olumsuz sorgulamalardan koruyacaktır. 

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi özel durumunuzu ya da eve ait konuları daha fazla önemseyebilirsiniz. Evde yapılabilecek pek çoksöz konusu olabilir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi belirlemek ve ilerlemek için uygun bir gün. Ayrıca disiplin gerektiren küçük işlerinizi tamamlamak konusunda başarılı olacağınız bir gün.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizde bir sıkıntı hissedebilir ve tüm günü bu duyguyla geçirebilirsiniz. Bunun üzerinde durmak yerine es geçmeyi öğrenmek için iyi bir gündesiniz. İyilik halinin kalıcı olması için geri kalan her şeyin geçici olmasına izin vermek, bugün duyduklarınıza ve şahit olduklarınıza fırsat tanımamakla mümkün olabilir.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün en derindeki, ruhsal ihtiyaçlarınızla ilgilenme arzunuzu arttırıyor. Ayrıca, özellikle duygular ve ilişkiler dünyasında sorunları çözmek de daha kolay bir hal alıyor. Yeteneklerinizi veya bilginizi ifade etmek için bolca fırsatınız olabilir ve kişisel hayatınız hakkında özellikle iyi hissedebilirsiniz. Başkalarının ne yaptığı konusunda gereksiz yere endişelenmek yerine cesurca içinize bakarsınız. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, işleri karmaşıklaştırabilecek bir yöne doğru ilerliyorsunuz. Yeni başlangıçlar için iyi bir gün değil ancak daha hızlı tempolu zamanlarda gözden kaçırabileceğiniz düzenlemeler yapmak için iyi bir gün.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor. Uzun vadelerde yapılan çalışmalarda başarı gösteriyorsunuz. Bu yüzde çevreniz size güveniyor. Aşk size yakışıyor. Sevdiğine sizin kadar özen gösteren çok azdır. Geçmişi unutun..

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile konularında bazı sorunlar, tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün Ay'ın konumu, çevresel koşullarınızı belirleme konusunda değişken bir tablo çizebilir. Enerji gücünüzü, sevdiklerinizin desteğinden alacaksınız. Bazı olayların lehinize gelişmesini sağlamak, biraz da size bağlı bir olgu. Duygusal yaşantınızı karşı tarafın yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

10 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>