Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Vakit Ayırıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda anlaşılabilir yaklaşımlar ortaya koymalısınız. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz ne kadar yanlış varsa onun çözüme kavuşması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Aksaklıkların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşmasını sağlayacak etkiler almaktasınız. Daha dengeli davranmaya çalışın.

Haftanın ilkgünü olduğu için tam anlamıyla odaklanma sorunu yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Maddi durumuzunu tamamen kontrol altına almalısınız. Gelir ve gider arasındaki sorunların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Olumsuzlukların üstesinden gelmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyfinize ayırdığınız zamanı sınırlamalısınız. Bir şeylerden kaçmak, soyutlanmak isterken sorumluluklarınız aksayabilir. Paylaşımlı işler, yabancı kaynaklı çalışmalar yapmak adına iyi bir gün olabilir.

13 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal alanda bazı dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel çekişmelerinizle baş etmek için zaman ayırmalı ve kendinize iyi bakmalısınız. Kendinize olan güveninizi arttırarak, karşınıza çıkabilecek zorluklarla daha sakin bir şekilde başa çıkabilirsiniz. Diğer yandan, sevdiklerinizle olan iletişiminizi kuvvetlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özellikle aile büyüklerinizle olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmalısınız. Hayatınızın denge noktasını bulmak için içsel yolculuğunuza odaklanabilirsiniz.

13 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatının yoğunluğundan kendine yeteri kadar vakit ayıramadığını fark edeceksin. Çalışmalarına biraz ara vermek isteyebilirsin. Çocukları olan Yengeç burcuysan, çocuklarının eğitim hayatlarında birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsin. Eşinin seninle aynı fikirde olması seni rahatlatıyor.

13 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik kararlar almadan önce emin olmaya dikkat edin. Yeni planlar ve görüşmeleri, eski tecrübelerinizden feyz alarak değerlendirmelisiniz. Öneri aldığınız ve verdiğiniz kişiler konusunda daha seçici olmanız, doğru analizler yapmanız gereken bir gündesiniz.  

13 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki değişiklikle gündeme gelebilir. Ticari konularda farklı deneyimler içinde olabilirsiniz. Çevrenizle ilgiliyükleri çoğalabilir. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çok çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yardıma ihtiyaç duyabilirsiniz. İşlerinizdeki yoğunluk artabilir. İşlerinizle aileniz arasındaki durumu iyi ayarlamanızda fayda var.

13 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mizacınızda olandan fazla bir enerji ile güne başlayabilirsiniz. Bu da hem sizin hem de çevrenizin pozitif yönde etkilenmesine vesile olacaktır.

13 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yerine koyabileceğiniz hiçbir şeyi dert edinmemelisiniz. Özellikle maddi konularda bunu uygulamaya başlamak için iyi bir gün olabilir. Değer görme ve değer verme noktasında yaşadığınız olumsuz tecrübeler size duygularınızı daha iyi koşullarda ve bunu hak edecek insanlarla yaşamak için fırsat verebilir. Size düşen şey ise, bu fırsatı tepmek değil kullanmaktır.

13 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün özel konularda veya perde arkasındaki faaliyetlerde harekete geçmek için iyi bir zaman. Nitekim, hedeflerinize ulaşmak veya arzularınızı takip etmek için her zaman doğrudan bir yol olmayabilir. Anlaması veya tanımlaması zor olan öfke sorunları ortaya çıkabilir ve muhtemelen bunların kökeni birisiyle ilgili hayal kırıklıklarında olabilir. Ruhsal olarak biraz dengesiz hissediyorsanız, bu zaten zor durumda olan ilişkilerinizi iyice kötü etkileyebilir. Fazla enerjiyi veya duygusallığı spor ve sanat gibi daha yapıcı kanallara aktarmayı hedefleyin.

13 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, isteklerinizi içinizde saklamaktan yanasınız.

13 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

13 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün gündelik işler, çalışma hayatı veya sağlıkla ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir ve iletişim sorunları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

13 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün geçmiş bilgilerinizden yararlanmak konusunda, oldukça hüner sahibisiniz. Söz sahibi olacağınız konularda, kişisel bilgilerinizden yola çıkarak, olayları kısa sürede çözüme ulaştıracaksınız. İyi bir organizasyon yeteneğiniz sayesinde, bir çok fırsatları kısa sürede görebileceksiniz. Bugün duygusallıktan uzaksınız.

13 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>