Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Bağını Koparıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, koşullar üzerinde etkili olma şansınız yüksek. İstediğiniz adımları atma konusunda zorluk yaşamayacak ve dengelerin lehinize döneceği bir süreçten geçeceksiniz. Olumsuzlukları fazla büyütmemeye özen göstermelisiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, dikkatlerin üzerinizde olacağını söyleyebiliriz. Çalışmalarınızı tamamlarken ufak zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelmeniz olası. Hata yapmamaya ve kontrolü elinizde tutmaya devam etmelisiniz.

Bugün parasal kaynakların yönetiminde beklenmedik adımlar atma fırsatınız olabilir. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz. Hızlı hareket etmediğiniz takdirde her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Felsefi konularda önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Davranışlarınızı neyin, hangi bilginin etkilediğini anlamaya çalışın. Meal okumak, seçtiğiniz inanç konusunda bilirkişilerle görüşmek, düşünce biçiminizin sonuçlarını yazarak anlamaya çalışmak size yardımcı olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal anlamda yoğun geçebilir. Sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. İletişimde dikkatli olun, karşınızdakilerin duygularına önem verin. Kendinize zaman ayırıp içsel huzuru bulabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde enerjiniz yüksek olabilir, bu enerjiyi pozitif yönde kullanmaya çalışın. Bugün, spontane kararlar alabilir ve beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde isteklerini uygulamaya geçirirken kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. Temkinli ve tedbirli olmanda fayda var. Uzun bir ayrılık süreci yaşamış bir Yengeç burcuysan karşı taraf ile yapacağın net konuşma ile aranızda yaşanan her şeyi geçmişte bırakabilirsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ertelenen işleri tamamlamak ve ilişkileri düzeltmek, içsel huzur ve dışsal yenilik getirebilir. Daha dışa dönük ve üretken bir dönemde olduğunuz için planlarınızı gerçekleştirmek daha kolay olacaktır. Ağustos ayında, kaçırdığınız fırsatları yeniden değerlendirmek ve kişisel gelişiminize yatırım yapmak için ideal bir zaman. 

16 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek isteyebilirsiniz. Finansal konularda gelişime açıksınız. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Güçlü iletişiminizle olayları daha rahat organize edebileceksiniz. Ticari konular gündeme gelebilir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız bugünlerde sizleri ön plana çıkartacak ve özellikle işinizde insanların sizlerden bir şeyler öğrenmek isteyeceği bir gündesiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akışına bırakmaktan isterken bu akışın nasıl gittiği konusunda da bir fikir edinmelisiniz. Ev içinde öne çıkarmak istediğiniz konular olduğunda bunu herkesin açısından değerlendirebildiğinize emin olmalısınız. Düzen kurmayı kolaylaştırmak için isteklerinizi ve imkanlarınızı fark edin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, gizli bir şekilde cömert bir davranışta bulunabilir ya da beklenmedik bir destek alabilirsiniz sevgili Yengeç. Hayatınıza neşe katacak hoş bir tesadüfle karşılaşabilirsiniz. Birine güvenmek içinizi rahatlatıcı bir hisle doldurabilir. Hem günlük işlere olan ihtiyacınızı hem de daha fazlasını keşfetme arzusunu aynı anda tatmin edebilirsiniz. Mevcut işlerinize ve ilgi alanlarınıza derin bir bağlılıkla yoğunlaşabilir, oldukça adanmış ve özverili hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar sizi ciddiye alır ve tavsiyelerinize başvurabilirler.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler bugün duygusal anlamda fazla dolusunuz. Kendinizi biraz dengelemeniz gerekiyor. Hislerinizin çok kuvvetli olduğu bir gün. Hayalleriniz ve duygularınız sizi ele geçirmiş durumda. Çocuklarla veya aile gibi gördüğünüz kişilerle vakit geçirmek iyi gelecektir.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve sosyal becerileriniz her zamankinden daha güçlü. Bunu kullanarak olayları kontrol altına almalısınız. Hem işyerinde hem dışarıda başarı sizi bekliyor olacak. Özel hayatınızda samimi ve sıcak davranışlarınız birçok avantaj sağlayacak. Çevrenizdekiler bundan büyük mutluluk duyarak size sevgi dolu davranışlarda bulunacak. Siz de onlara duyduğunuz sevgiyi gösterebilirsiniz.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı konularından dolayı bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz ancak kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan duygularınızı yansıtırken büyük beklentiler içine girmeyin. İsteklerinizi anlatabilir duygularınızı paylaşabilirsiniz. İlişkinizi farklı boyutlara taşımanız mümkün. Beklemediğinizteklifleri alabilirsiniz. Geçmişte unutulmuş yarım bırakılmış işleri tamamlamak için uygun bir dönem. Projeler üzerinde inceleme, araştırma yapabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret gösterin. Maddi sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var.

16 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>