Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Özgüveninizi Artırıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinize olan güveninizi birlikteliğinize doğrudan yansıtma şansınız var. Görüşmeleriniz açısından hareketli bir güne giriyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkmasını arzu ediyorsanız, biraz daha tedbirli olmanız gerektiğini de aklınızda bulundurun.

Mesleğinizle ilgili konularda kendinizi gösterme çabası içerisine girebilirsiniz. Başarısız olma korkusuyla dolusunuz ancak bu tarz düşüncelerin artış göstermesine de kesinlikle müsaade etmemeniz gerekiyor. Dengeleri genel olarak elinizde bulundurmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi biraz daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bilinçli yaklaşımlar ortaya koyduğunuz sürece finansal olarak sorun ve sıkıntı yaşamayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlamanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda sizi zorlayabilecek bazı durumlar gündeme gelebilir. Hata yapmaya müsait olduğunuz bugün içerisinde geriye çekilmeniz aslına sizin yararınıza olacaktır. İç dünyanızdaki heyecanı açığa çıkartmaya ihtiyacınız var. Ayrıca, idealleriniz doğrultusunda hareket etmeyi de kafanıza koymuş durumdasınız. Doğru değerlendirmelerde bulunmaya odaklanın.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugünve kariyerle ilgili konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi ileri taşıyabilir ve liderlik becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Başkalarının takdirini kazanmak için emek harcamaktan çekinmeyin.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerinizde başarılı olmak özgüveninizi arttırıyor. Bu yüzden daha çok çalışıp en iyi yerlere gelmek istiyorsunuz. Böyle yoğun bir süreçten geçerken kendinizi de ihmal etmemelisiniz. İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, ilişkinizde problemler olabilir. Arkadaşınızla dertleşmek için buluşabilirsiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizde bir sıkıntı hissedebilir ve tüm günü bu duyguyla geçirebilirsiniz. Bunun üzerinde durmak yerine es geçmeyi öğrenmek için iyi bir gündesiniz. İyilik halinin kalıcı olması için geri kalan her şeyin geçici olmasına izin vermek, bugün duyduklarınıza ve şahit olduklarınıza fırsat tanımamakla mümkün olabilir.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bitmez tükenmez bir enerji ile dolusunuz. Zihinsel açıdan sizi tempolu kılan yeni çalışmalar, eğitim hayatınıza ilişkin organizasyonlar dikkat çekiyor. Harekete geçirici şartlar aynı zamanda ani yolculuklara işaret etmekte. Sürekli haberleştiğiniz kişilerle konuşmalar biraz gerginlik yaratsa da, kendinizi ifade edebileceğiniz şartlar söz konusu.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşırı titreşimi yüksek ve hareketli bir yapınız olduğu için bugünlerde kazalara açık olabilirsiniz. İşinizde münakaşadan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eski arkadaşlıklarına ne kadar değer verdiğini kendi gözlerinle görmen gerekebilir. Yolunda gitmeyen veya kötü biten ilişkileri yoluna koymak için bir çaba göstermen gerekebilir. Bu tür konularda iğneyi kendine batırman gerekecek.

17 Ağustos 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çoğunlukla arkadaş canlısı ve sıcak, sevgili Yengeç. Sizi rahatlatan basit zevklere ve aktivitelere değer veriyorsunuz. Kaynaklarınızı düzene sokmaya ve ihtiyaçlarınızı öğrenmeye odaklanmak için genellikle iyi bir zamandır. Hayatınızda zaten yer alan iyi şeyleri görmek her zamankinden daha kolay ancak biraz bağlantı ve iletişim için can atabilirsiniz. Bugün ekstra motivasyon ve zihinsel canlılıkla bile, kolay ve rahat bir temponun tadını çıkarırsınız. Karar vermek için mükemmel bir gün olmasa da neye ihtiyacınız olduğunu ve ne istediğinizi daha iyi anlıyorsunuz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızın, duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Paylaşım duygunuzun her zaman önemli olduğunu biliyorsunuz.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğtim, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

17 Ağustos 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden farklı sonuçlar çıkararak, beklenmeyen davranışlarından oldukça etkileneceksiniz. Onların sizden sakladıkları bazı sırları olabilir ve sizin farkında olduğunuz şeylerden, kişisel çatışmalar çıkabilir. Güçlü enerjiniz sayesinde bir çok olayı istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

17 Ağustos 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 44' 47" R
Ay
Boğa
27° 41' 16" R
Merkür
Başak
22° 29' 11" R
Venüs
Terazi
28° 58' 46" R
Mars
Yengeç
10° 08' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 34"
Satürn
Balık
14° 58' 02"
Uranüs
Boğa
27° 04' 49"
Neptün
Balık
28° 28' 49"
Plüton
Oğlak
29° 44' 02"
Chiron
Koç
22° 12' 28"
Lilith
Terazi
09° 24' 05"
True Node
Koç
06° 38' 35"
Son Güncelleme : 22/09/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>