Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sosyalsin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinize yarar sağlayabilecek adımlar atabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümleme şansına sahipsiniz. Yüzünüzün güleceği ve mutluluğa ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

Mesleki açıdan aldığınız ve alacak olduğunuz kararların mutlaka arkasında durmaya çalışmalısınız. Enerjiizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Dengeleri lehinize çevirmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Finansal olarak biraz zorlanmış hissedebilirsiniz. Elinize geçen fırsatlardan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız. Odaklanmanzı gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklıklar ve ilişkilerde daha ciddi bir yaklaşım benimsemelisiniz. Açık ve net olmanız, yapılması gerekene göre hareket etmeniz her şeyi değiştirebilir. Duygularınızın sizi düşürmesine değil, mutlu etmesine yardımcı olun.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda hassasiyetiniz artabilir ve özellikle aile ilişkilerinde daha hoşgörülü olmanız gerekebilir. İçsel sakinliğinizi koruyarak olumlu iletişim kurmaya çalışın. Ayrıca, evinizde rahatlatıcı aktiviteler yaparak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz konuları halletmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Keyifli ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün biraz sosyalleşmek isteyeceksin. Aile üyenle sevdiğinle sanatçının konserine gitmek isteyebilirsin. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysan, arkadaş ortamında bir kişiye karşı hoşlantı duygusu hissettiğini anlayacaksın. Yakın bir arkadaşının ilişkinizin başlaması için aracı olmasını isteyebilirsin.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle plan yapabilir ya da onlardan destek isteyerek kendinize biraz zaman ayırabilirsiniz. Bugün bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirdiğinizde, buna ne kadar ihtiyacınız olduğunu anlayacaksınız. Durmaktan korkmayın. 

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle karşılıklı konularda ve evlilik hayatında hassas olabilirsiniz. Bugün ilişkilerinizde sizi değiştirebilecek durumlar ortaya çıkabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde seyahat veya evrak işleri odaklı konularınız gündeme gelebilir. Artık bitmesini istediğiniz yarım kalan işleriniz de gün yüzüne çıkabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamsal konularda sizi zorlayabilecek bazı durumlar gündeme gelebilir. Hata yapmaya müsait olduğunuz bugün içerisinde geriye çekilmeniz aslına sizin yararınıza olacaktır. İç dünyanızdaki heyecanı açığa çıkartmaya ihtiyacınız var. Ayrıca, idealleriniz doğrultusunda hareket etmeyi de kafanıza koymuş durumdasınız. Doğru değerlendirmelerde bulunmaya odaklanın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün geçmişi daha sık düşünmeniz gerekiyor. Yine de bu, sizi hala etkileyen durumları geride bırakmakla ilgili olmalıdır, kontrol edemediğiniz şeyler üzerinde durmakla değil. Günün erken saatleri, bunalmışlık hissiyle savaşırken istediğiniz kadar özgür geçmeyebilir ancak gün ilerledikçe giderek daha az engellenmiş hissedersiniz. Bir arkadaşınızdan gelen nazik bir jest sizi oldukça etkileyebilir. Yararlı bir eleştiriyle daha iyi bir denge bulmayı arzuluyorsunuz. Şimdi uzlaşmak, orta yolu aramak ve ılımlı bir görüşe varmak daha kolaydır.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman alıyorsunuz. Kendinizi yalnız hissetmek istemediğiniz için,arkadaşlarınızla aynı zamanda sıkı dostluklar kurmak istiyorsunuz. Organizasyonlar gündemde

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün evlilik, ortaklık gibi yakın ikili ilişkileriniz gündemde olabilir. Anlaşmazlıklar çıksa da orta yolu bulabileceğiniz bir gün. Hassasiyet gösterip alıngan tavırlar sergilemeniz işleri daha fazla zorlaştırabilir. Denge kurmak için daha profesyonel düşünmelisiniz.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde karşıt düşünceler içinde olan kişilerin, mantıksal değerlendirmesini yapmadan önce, empati yeteneğinizi kullanmalısınız. Bilinç altı egonuzun çok yüksek olduğu bir gün içindesiniz. Arkadaşlarınızın ilginç fikirlerinden farklı sonuçlar çıkarmanız mümkün. Bugün sosyal ilişkilerinizi canlı tutmalısınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>