Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geleceğini Şekillendiriyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. Birlikteliğinize odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceğini bilmeniz gerekmekte.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Dengeleri gereğinden fazla zorlayacak olmanız size herhangi bir yarar sağlamayacaktır.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız takdirde istediklerinize ulaşmanız daha kolay olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize yatırım yapacağınız bir döneme giriyorsunuz; kişisel bakımınıza özen gösterip yeni tarzlar deneyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve ilişkilerinizde öne çıkacak, etkileyici bir duruş sergileyeceksiniz. Geçmişi geride bırakıp yeni fırsatlara odaklanarak ilerlemek önemlidir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda hassas olabilirsiniz ve çevrenizdeki insanların davranışları size daha fazla etki edebilir. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı dengelemek ve içsel huzuru bulmak önemli olabilir. Ayrıca, sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygusal bağlarınızı kuvvetlendirmek için uygun bir gün olabilir. Kendinize ve duygularınıza dürüst olmak, bugün sizin için önemli bir adım olabilir. İyi günler dilerim!

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hem Merkür’e hem de Venüs’e ev sahipliği yapıyorsun. İlişkisi olan Yengeç burcuysan, gün geçtikçe partnerine daha çok bağlanıyorsun. Sevgilini ailenle tanıştırıp evlilik için bir adım atmak isteyebilirsin. Partnerinin ailene karşı ılımlı tavırları seni rahatlatıyor. İş hayatında yaşadığın sorunlar hızlı çözümler üretmen gerekebilir. İş bitiriciliğin üstlerinin özgünden kaçmıyor.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizle ilgili ekonomik planlarınız ve beklentileriniz olabilir. Emeğinizin karşılığını almak, işinizi iyi tanımakla beraber bu tanıtıma uygun hareket etmekle mümkündür. Bugün izlediğiniz stratejileri ve bunların olumlu, olumsuz sonuçlarını değerlendirmek ilerleyen günleri daha rahat geçirmenize yardımcı olacaktır. 

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlerinize yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili yeni deneyimler olabilir. Sevdiğiniz şeylerle ilgili bitişler olabilir. Gün içinde değişen planlara ayak uydurmanız gerekebilir. Çocuklarınıza zaman ayırmak ve birlikte olmak isteyebilirsiniz. Harcamalar var. Bazı konularda yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünya son haftalarda çok daha parlak bir yer gibi görünüyor ve bunun devam etmemesi için hiçbir neden yok, ancak gelmek üzere olan daha zorlu aşamaya hazırlıklı olmanız gerekiyor.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla iletişime geçebilirsin bugün. Bu güzel etki, gününün daha keyifli geçmesini sağlayabilir. Birlikte güzel vakitler geçirmeniz enerjini yenilemeni sağlayacak.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi, yüzleşmek istemediğiniz bir konu hakkında duygusal perdeleri açmaya teşvik edebilir. Şimdi bir sonuca varmaktan kaçınmak en iyisi olsa da kritik ayrıntıları gözden kaçırmamak için ekstra çaba göstermelisiniz. Zihinsel konsantrasyon, kendiliğindenlik veya doğrudan eylem gerektiren görevler şimdilik pek iyi sonuç vermeyebilir. Yanlış anlaşılmalar çok fazla olabileceğinden, bir sırrı paylaşmaktan kaçınmak en iyisi olabilir. Elbette bugün sosyal veya sevgi düzeyinde normalden daha hassas olabilirsiniz. Duyguların muhakeme yeteneğinizi bulanıklaştırmasına izin vermeyin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddi konularda işbirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Özellikle çevrenizde başarılı çalışmalarınız ses getirecek.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgili sosyal çevrenizden kaynaklı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek ve bir takım sürümce de olan işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Bugün aile içi tartışmalarına fazla önem vermeyin. İş motivasyonunuz bozulabilir.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>