Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tasarruf Yapıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, anlaşılabilir adımlar atmanın her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız. Hisleriniz sizi yanlış yönlendirebilir, dikkatli olmalısınız.

Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için daha sabırlı ve sakin kalmalısınız.

Maddi olarak daha rahat ve özgür hissedebilirsiniz. İstediklerinizi elde ederken pek sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Emeklerinizin karşılığını alamadığınız durumlarda, uğradığınız haksızlıklar kadar sizin olumsuz bir etkinizin olup olmadığını düşünmelisiniz. Bugün bu özeleştiri ve değerlendirmeyle beraber,hayatınızda ve sosyal konularda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini daha net anlayabilirsiniz. Yorucu geçmesine değil, günün yorgunluğuna değecek konularınızın olmasına odaklanın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda biraz kararsızlık hissedebilir ve duygusal konularda kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Ancak bu süreci fırsata çevirerek içsel gelişiminize odaklanabilir ve duygularınızı anlamlandırmak için zaman ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek için de bugün iyi bir fırsat olabilir. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak yapıcı adımlar atabilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla yakın bir zamanda seyahat planı yapabilirsin. Bunun için paranı har vurup harman savurmak istemiyorsun. Birikim yapmanın senin için önemli olduğunun farkındasın. Fazla kafein tüketmen gece uykularını kaçırmaya başlıyor. Ek vitamin takviyeleri almaya karar verebilirsin.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftanın yorgunluğunu atmak için kendinizle baş başa kalabilir, okumaya, dinlemeye ve yazmaya zaman ayırabilirsiniz. Bunu bir alışkanlığa dönüştürdüğünüzde, bir rutin yakaladığınızda dışarıdan gelen bazı olumsuzlukların dışarıda kalmasını kolaylaştırabilirsiniz. Bilgi kullandıkça değerlenir, insan ise bu değerle hayatına yeni sayfalar açar; bugün bunu deneyimleyebilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi bir şeyleri kabullenmek zorunda bırakabilir. Bugün kendinizi bunalmış hissedebilirsiniz. Yaşadığınız içsel süreçler nedeniyle dağılabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızı bitirmek için zaman harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle plan yapabilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar alım satım işleri ancak kar odaklı konular gündeme gelebilir. Enerjinizi toplamak için taze sıkılmış meyve suları içebilirsiniz.

17 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin insanlarla keyifli ve güzel bir gün geçirebilirsin. İnsanlarla arandaki iletişim daha kuvvetli olacak. Sevdiklerine daha fazla vakit ayırabileceksin. Bugün daha sosyal olmak sana çok güzel kapılar açabilir, o yüzden tek başına planlar yapmamalısın.

17 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün işleri fazla zorlamamaya çalışın. Düşünceleriniz derinleşme eğilimindedir ancak keskin bir dönüş yapabilir ve bunun takıntılı düşünceye veya aşırı endişeye dönüşmemesine dikkat etmelisiniz. Gün güvensizlikleri veya korkuları tetikleyebilir ve savunmacı olmaktan kaçınmak en iyisidir. Küçük ayarlamalar yaparak bile sorunlarla ilgili bir şeyler yapmak, kazanmanın yoludur. Aslında kendinizi biraz rahatsız veya savunmasız hissetmek, sizi hayatınızın alanlarını güçlendirmeye motive edebilir ve bu da güveninizin artmasına yol açabilir.

17 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etmeye özen gösterin, bu konuda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere daha yakın davranmalısınız.

17 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

17 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeçler, çevrenizdeki insanlarla, eğitimle, seyahatle veya kardeşlik bağlarınızla ilgili sürpriz gelişmelere açık bir gün. Sosyal çevrenizin size vereceği destekle, hayatınızda olumlu dönüşümler yaşamanız mümkün. Bugün, sizi heyecanlandıran her şeye açık olun.

17 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

17 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>