Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sözlerine Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmak isteyeceksiniz. Birlikteliğinizden yana moralinizi bozabilecek her ne varsa ondan da uzaklaşmayı başaracaksınız. İlişkinize verecek olduğunuz değerin her açıdan önemli olabileceğini de unutmayın.

Karmaşadan uzak durmalı ve etkin adımlar atmanın yollarını aramalısınız. Mesleki açıdan kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

Maddiyatla ilgili problemlerin kısa zaman içerisinde son bulma ihtimali var. Kendinizi daha net ifade etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Elinize geçen fırsatları daha iyi değerlendirmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yatırım yapma veya bütçe planlaması konusunda yapacağınız değişiklikler, maddi durumunuzu iyileştirebilir. Ayrıca,ve özel yaşam dengesini sağlama konusunda partnerinizden, ailenizden de destekler görebilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal olarak biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. İçsel karmaşalarınız ve belirsizlikleriniz sizi zorlayabilir. Özellikle ilişkilerinizde karşı tarafa net ifadelerle yaklaşmaya çalışın ve duygularınızı açıkça ifade edin. Kendinize ve duygularınıza önem vererek, iç huzurunuzu korumaya özen gösterin. Özel hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, kendinize zaman ayırarak içsel dengenizi sağlamlaştırabilirsiniz. Enerjinizi olumlu ve yapıcı aktivitelere yönlendirmek size iyi gelebilir. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük konuştuğun birçok konuyu zaman içinde tecrübe ettiğini fark edeceksin. Artık ağzından çıkan sözlere daha fazla dikkat etmeye başlayacaksın. Bugün senin için zaman her zamankinden yavaş geçiyor olabilir. Zamanın hızlı geçmesi için yeni bir diziye başlamak isteyebilirsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yatırım yapma veya bütçe planlaması konusunda yapacağınız değişiklikler, maddi durumunuzu iyileştirebilir. Ayrıca,ve özel yaşam dengesini sağlama konusunda partnerinizden, ailenizden de destekler görebilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan daha objektif olmaya çalışmalısınız. Duygularınızı ifade etmek yönünde bazı gerilimler gündeme gelebilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı bakış açılarını anlamaya çalışmak sizi kültürel anlamda da yükseltecektir. Mesleki alanlarda kendinizi kanıtlamayı başarabileceğiniz bir evredesiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde bulunan insanlarla daha olumlu iletişim kurmak isteyeceksiniz. Hayal ettiğiniz her şeyi gerçeğe dönüştürmenizi sağlayacak etkiler de alıyorsunuz. Girişimci yönünüz, güzel gelişmelerle karşı karşıya kalmanızı sağlayabilir. Genel olarak mutlu ve huzurlu olabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz. Kendinizi güvende hissettiğiniz sürece daha rahat adımlar atma şansınız var.

18 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün öğrenmenin ve bağlantı kurmanın tadını çıkarmak için harika olsa da yeni bir fikre veya görüşe çok sıkı tutunmamaya dikkat edin. Hızlı değişiklikler yapmak özellikle ailenizle gereksiz sürtüşmelere neden olabilir. Macera isteğiniz biraz kaos yaratabilir ancak işleri biraz karıştırmak heyecan verici fikirlere yol açabilir. Daha büyük bir anlayışa ulaşmadan önce bir fikir veya temel değer hakkında bir arkadaşınızla çatıştığınızı görebilirsiniz. Bu koşullar altında, düşünmeden konuşmamaya dikkat edin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün bir çok organizasyona katılacaksınız.

18 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, özel hayat ve sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Haftanız şahane geçsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal olaylardan beklediğiniz olumlu tepkilerin size kazandıracağı motivasyon sayesinde bir çok zincirleme olayların başlangıcını yapabilirsiniz. Çevrenize katılacak yeni dostlarınızla, aranızda oluşacak dostluklar için, peşin hüküm vermemeli ve bazı kişilerin kendilerini ispat etme çabasını olgunlukla karşılamalısınız.

18 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>