Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Başarılısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Haziran 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Yoğun enerjiler almaya başlıyorsunuz. Hisleriniz ne kadar karmaşık olsa da ayak uydurma noktasında sorun yaşamayacaksınız. Rahat tavırlarınız, birlikteliğinizden yana var olan sorunları daha farklı ele almanızı sağlayabilir. Ayrıca, birlikteliği olmayanlar için de yeni aşk rüzgarları esmeye başlayabilir.

Tatil gününüz olsa da olmasa da işlerinizle ilgili konularla yakından ilgilenebilirsiniz. Yeni kararlar alabileceğiniz bir gün. Risk oluşturabilecek adımlar atmadan önce mevcut konumunuzu koruma altına aldığınızdan emin olmanız gerekmekte. İyimser bakış açınız, gerçekleri görememenize neden olabilir.

İsteklerinize ulaşma konusunda yoğun etkiler alıyorsunuz. Bu durum, maddi açıdan beklenmeyen adımlar atabileceğiniz anlamına da gelmekte. Sorunları ve sıkıntıları bir şekilde kendinizden uzak tutmayı başarmalısınız. Normalde yapmayacağınız harcamalar sürece rahatlıkta biraz daha uzaklaşacağınızı bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aklınızdan geçenleri dışarıya nasıl yansıttığınız önemli olacaktır. Bazı konuların önünüze düşmesi sakin kalmanızı zorlaştırabilir ama çok iyi gözlem yapmanız gerekebilir. Kendinizi bir baskı altında tutmanın işe yaramayacağını unutmayın ve size o baskıyı hissettiren konuları hayatınızdan uzaklaştırın.

18 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün enerjinizi toplamak ve kendinize zaman ayırmak için uygun bir gün olabilir. İçsel dünyanıza odaklanmak ve duygularınızı anlamak için fırsatlar bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme isteğiniz yüksek olabilir fakat sakince iletişim kurmaya özen göstermelisiniz. Eviniz ve aile hayatınızla ilgili konular ön planda olabilir, sevdiklerinizle zaman geçirmek size iyi gelebilir. Sağlık konularında dikkatli olmak ve beslenmenize özen göstermek önemli olabilir. Bugün yaşadığınız duygusal dalgalanmaların geçici olduğunu unutmayın.

18 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki başarınla göz dolduruyorsun. Çalışma şeklin ve azmin yöneticilerinin gözünden kaçmıyor. Başarılarının ödülünü maddi olarak ay sonunda alabilirsin. Evli Yengeç burcuysan, eşinin ev işlerinin sıkıldığını fark ediyorsun. Ona yardım etmeye artık daha fazla özen göstereceksin.

18 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Emek vermek, sonuna kadar gitmenin her zaman yeterli koşulu olmayacaktır. Değmeyecek, sonuç vermeyecek, tatmin etmeyecek durumlar için zaman harcamak sizi geriye atabilir. Bugün istek ve hırs arasındaki çizgiyi aştığınız için kaybettiğiniz, geride kaldığınız durumları değerlendirin ve artık yeni bir rota belirleyin.  

18 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu sabah yaptığınız işlerde destek alabileceksiniz. Aşk hayatınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. Yine de bazı konularda umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecek. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili işler de sizi fazlasıyla oyalayabilir.

18 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizi ve sizi bastırmak isteyen kişilere karşı sakinliğinizi koruyarak müdahale etmelisiniz. Bu açıdan bakınca kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla arandaki iletişime dikkat etmen gerekecek. İş arkadaşları ve parasal konularda ortakyaptığın insanlarla aranın gerilmemesi için daha sıcak davranman gerekebilir. Ortamı yumuşatan taraf olman gerekebilir bugün.

18 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün söylediklerinizin ve yaptıklarınızın her zamankinden daha fazla bir etkisi var, bu yüzden iyi izlenimler yaratmak için elinizden geleni yapın! Başkaları sizi yalnızca çekiciliğiniz için değil aynı zamanda bakış açınız, beyin gücünüz, anlayışınız ve zekanızla da fark eder. İnsanlar fikrinizi veya arkadaşlığınızı isteyebilir. Bir ilişki hakkında çok fazla tartışma olabilir veya bir konuyu daha derinlemesine düşünüyorsunuz ve şimdilik işleri hafif tutmak en iyisidir. Gün, bir köşeyi döndüğünüze ve kabuğunuzdan çıktığınıza işaret ediyor.

18 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok fazla duygusal ve içe kapanık hissedebilirsiniz sevgili yengeçler. Önemli kararlar almamaya çalışın. Ailevi konular gündemde olabilir, ailenizi ihmal etmeyin. Evinizle ilgilenmek, çocuklarla vakit geçirmek bugün iyi hissettirecek.

18 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

18 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuklar ve hobilerinizle ilgili çok güzel gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

18 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kısa yolculuklar yapmak için uygun. İstediğiniz her türlü iletişimi orijinal bir şekilde ortaya koyacaksınız. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanıyorsunuz. Beklemek bazen çok işe yarıyor, sizde biliyorsunuz.

18 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>