Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aşka İnancınız Tazeleniyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik adımlar atma şansınız var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, başarıya odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz. Karmaşaya müsaade etmemeniz gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Aceleci davrandığınız ve olur olmadık şeyler için harcama yaptığınız sürece her şey daha zorlayıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Potansiyelinizi görün ve kendinize liderlik edin. Sezgilerinizi, düşüncelerinizi uygulamaya geçireceğiniz işler yapabilirsiniz. Araştırma ve danışmanlık işleri, duyguları yazıya ya da bir resme dönüştürme konusundaki planları daha fazla ertelemeyin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yengeç burcunun günlük burç yorumunu paylaşayım. Bugün duygusal denge arayışına girebilirsiniz. İçsel bir sakinliğe ve huzura ihtiyaç duyabilirsiniz. Aile ve ev konuları ön planda olabilir, evinizi düzenlemek veya sevdiklerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak rahatlama ve yenilenme sağlayabilirsiniz. Ayrıca, duygusal bir konuda karar vermeniz gerekebilir. İç sesinizi dinleyerek doğru yönde ilerlemeye çalışın. Kendinizi ifade etmek ve ihtiyaçlarınızı dile getirmek için cesaretli olun. Bugün sizin için hayati önem taşıyan konular üzerinde odaklanmanız gerekebilir. Unutmayın, duygusal dengenizi korumak için kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemelisiniz. Umarım günlük burç yorumu size yardımcı olur!

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir akrabanızdan gelen telefonla güne başlıyorsunuz. Akrabanızın anlattıklarına inanmakta güçlük çekiyorsunuz. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysanız, umutlarınızın tükendiğini noktada sosyal medya aracılığı ile tanışacağınız kişi aşka inanmanızı sağlayabilir. Bu kişiyi yakından tanımak için uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnız ve ilgisiz bırakıldığınızı düşünmek, ailenizle aranızı açabilir. Yaşadığınız sorunlar karşısında herkesin ne kadar etkilendiğini, sorumluluk aldığını da hesaba katmalısınız. Olayları tek yönüyle ele almak size hem yakışmaz hem de evinizdeki zamanı iyi geçirmenizi engeller; bile bile lades demeyin.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ilgili konular ve karşılıklı durumlar sizi daha fazla meşgul edebilir. Akşam saatlerinde daha objektif olmaya çalışmalısınız.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkınızı ifade edebilir ve sonucunu göze alabilirsiniz. İlginizi belli etmek ve kendinizi ifade etmek hususunda olumlu sonuçlar doğuracak bir gündesiniz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün keyfine bakacağın bir gün olacak senin için. Bir şeylerin seni zorlamadığı, bir şeyleri iki kere düşünmediğin ve keyfine göre hareket ettiğin bir gün olabilir. Bu tür zamanları nasıl değerlendirdiğin tamamen senin yanına kâr kalır. O yüzden bugünü keyifli geçirmek işine gelebilir.

18 Kasım 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kabul, umut, hoşgörü ve şefkat gibi duygular güne başlarken mutluluk vericidir. Biriyle bir hayali, ideali veya inancı paylaşmak aranızdaki bağı güçlendirebilir. Ruhunuzu besleyen ve kendinizi daha özgürce ifade etmenizi teşvik eden etkinliklerle yeniden bağlantı kurmanın yollarını arayın. Olaylara yeni bir yön vermek her şeyi değiştirebilir, hem de iyi anlamda! Gün daha rekabetçi bir duyguyla ilerliyor. Rahat olana bağlı kalmakla risk almak arasında biraz bölünmüş hissedebilirsiniz. Deneyimlediğiniz ekstra enerji, onu üretken bir şeye kanalize etmiyorsanız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bu, arzularınızı ve eyleme geçme ihtiyacınızı anlamak için iyi bir zaman.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin, kişisel özgürlüklerine karışılmasından hoşlanmıyor ve size de aynı şekilde davranılsın istiyorsunuz. Bugün özel hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşırken, duygusal tatmin sağlıyorsunuz.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün finans, özel hayat, sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Kasım 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizin için her şeyden çok değerli, ama yine de çevrenizin etkisinde kalıyorsunuz. Partneriniz sizi bulunduğunuz çevreden uzaklaştırmaya çalışsa da başarılı olamıyor. İş konusundaki titizliğiniz takdir ediliyor, ama bugün işinizle ilgili iletişim sorunları yaşamanız mümkün. Olaylara sakin yaklaşarak vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Topuk rahatsızlıklarını olabildiğince az ayakta kalarak çözebilirsiniz

18 Kasım 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 18' 50" R
Ay
Boğa
06° 22' 41" R
Merkür
Başak
19° 45' 49" R
Venüs
Terazi
27° 11' 37" R
Mars
Yengeç
09° 19' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 29"
Satürn
Balık
15° 04' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 15"
Neptün
Balık
28° 31' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 51"
Chiron
Koç
22° 16' 05"
Lilith
Terazi
09° 14' 21"
True Node
Koç
06° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>