Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Maddi Olarak Zorlanıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatıızda daha yapıcı yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz yeniden oluşmaya başlayacak. Belirsizlikleri ortadan kaldırmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Daha rahat adımlar atabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanın her açıdan gerekli olduğunu da unutmayın. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. İçten içe daha fazla para harcamak istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek de mümkün olmayacağını bilmeniz gerekmekte. Hata yapmamalı ve gereki yapmaya yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaygılı ve kararsız konulara odaklanıp, yeni planlar yaparak zorlukların nedenlerini anlamaya çalışmalısınız. Maddi sorunlarınızı çözmek için borç yapılandırma, görüşmeler ve yeniçözümleri üzerinde düşünün. Şansınızı başka yerlerde arayıp değerlendirerek, hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha güçlü hissedebilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda hassas olabilirsiniz, ancak içsel gücünüzle bu durumla başa çıkmanız mümkün olacaktır. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve duygularınızı paylaşmak size iyi gelebilir. Duygusal dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Yengeç burcuysan, planlamalarının dışında birtakım ödemeler yapman gerekebilir. Sürpriz ödemeler seni zor duruma sokabilir. Bu ay biraz daha ekonomik davranman gerekecek. İş arkadaşlarınla yapacağın fikir alışverişleri sayesinde yeni fikirler üretebilirsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işler açısından iyi bir gündesiniz. Kendinizi gösterebilir, ilgi alanlarınıza göre mesleki seçimler ve finansal yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Bu konuda destekleniyorsunuz. Romantik ilişkilerde de olumlu ve destekleyici bir atmosfer olabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Olayların gidişatını kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Duygusal hayatınızda ilişkilerinizi anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ve yakın arkadaş ilişkilerinde gerginlik olabilir ancak yeni ilişkilere girdiğiniz yeni ortamlarda kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evlilik ya dadeğişikliği gibi yaşam alanlarınızı ya da düzeninizi etkileyecek konular gündeminize gelebilir. Kendinizle ilgili bir karar vermekten ve bunu paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Bu sizi yaşayacağınız güzelliklerden ve alacağınız desteklerden mahrum bırakabilir. Artık bir şeylerden mahrum kalmamanız gerektiğini idrak etmeniz gereken bir gündesiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün zihninize gelen fikirlere özellikle dikkat edin. Önemli olabilirler! İçinizden veya dışınızdan ortaya çıkmaları fark etmeksizin, bir şeyler yerli yerine oturur ve büyülü hissettirebilir. Bugünün enerjileri gözlemlemek ve farkındalık için güçlüdür. Bir konuyu yeni bir ışık altında görme zamanıdır. Yeni başlangıçlarda sıklıkla olduğu gibi her şeyin mantıklı olması muhtemel değildir ancak şimdi yapılan konuşmalardan ve düşüncelerden ortaya çıkanlar daha sonra önemli olabilir. Bugün söylediklerinizin her zamankinden daha akılda kalıcı olabileceğini unutmayın, bu nedenle kelimelerinizi dikkatlice seçtiğinizden emin olun.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aldığınız duygusal kararların pişmanlığını yaşamanız çok da uzun sürmüyor. Düşünerek hareket etmeli ve daha mantıklı hareket etmelisiniz. Sağlık sorunlarınız için çözüm bulmalı ve kendinizi hiçbir konuda riske atmamalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, özel hayat ve sağlık alanlarında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde biriktirdiğiniz gizli duygularınızın açığa çıkarma konusunda biraz daha beklemelisiniz. Bazı alışkanlıkların farklı algılandığını bilerek, yaşantınıza yeni bir boyut getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kısa yolculuklar için yakalayacağınız fırsatları değerlendirerek, yaşantınıza renk getirebilirsiniz. Olumlu gelişmeler gündemde.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>