Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Adımlarına Dikkat Et Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki gelişmeleri göz önünde bulundurmaya çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net ifade etmeniz gerekmekte. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalın.

Mesleki sınırları zorlamaktan kaçınmalısınız. Size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışın. Sorunları ortadan kaldırmanız, size yarar sağlayacak.

Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. Gereğinden fazla harcama yaptığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ertelenmiş konulara odaklanarak ikili ilişkilerdeki rahatsızlıkları çözmeye çalışmalısınız. Beklentilerinizi ve davranışlarınızı değiştirerek çözüme yönelik bir çaba gösterin. Bu süreçte, uzun vadeli hedefler için yeni deneyimlere ve insanlara açık olmalısınız.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün hayatınızda duygusal açıdan önemli bir denge kurmanız ve görevlerinizi yerine getirmeniz gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirerek duygusal desteğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir gün olabilir. İş hayatınızda ise sabırlı ve detaycı davranarak başarılı olabilirsiniz. Sağlık açısından beslenmenize dikkat etmeniz ve düzenli egzersiz yapmanız önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle! ?

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların ego savaşlarına tanıklık edip, onlardan olabildiğince uzak durmak isteyeceğin bir gün geçireceksin. Çocuğu olan Yengeç burcuysan, çocuğunun okulundan alacağın haberlerle kafan karışabilir. Toprak burcunda geri gitmeye başlayan Uranüs, sabırlı ve sakin adımlar atman gerektiğini belirtiyor.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal anlamda rahatlama sağlayabilirsiniz. Gizli kalmış konularla yüzleşmek için uygun bir zaman olabilir. Şimdi yaşayın ve sonrasında kendinize bunları hatırlatmayın; hayat yenilenendir. 

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi fazla yormamaya çalışın. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Kadınlardan alacağınız destekler olabilir. Gün içinde kadınlarla ilgili konularda bitişler olabilir. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almak için acele etmeyin. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda kalbinizden geçecek niyetleri gerçekleştirmek için kendinize zaman tanıyın ve dinlenerek eğlenin, sonrasında öğrenin. Gezin keşfedin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi nerede görmek istediğinizi düşündüğünüz bir gün olabilir. Daha azını istemek sizi mutsuz ediyorsa artık bunu kırmalısınız. Aynı döngünün içinde kalmaya devam etmek yerine bu döngüyü bir dönüşüme çevirmek için çevrenizle, otorite figürleriyle ya da ailenizle görüşmeler yapabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri, düşük profilli aktiviteleri tercih etmenin ve mutluluğunuzu baltalayan unsurları belirlemenin önemli olduğunu vurguluyor. Derin düşünceler, konuşmalar ve içsel sorgulamalar, sizi farkındalığa götürebilir. Ortaklık ve ilişkilerde, eski sorunları yeniden ele almak, bu süreçte size fayda sağlayabilir. Özellikle bire bir ilişkilerde, aşırı kontrol etme veya bastırılmış duygularla başa çıkmak için doğru zaman.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz ve iletişim sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gün sevgili yengeçler. Kendinizi olduğunuz gibi ifade edebildiğinizde ve duygularınızı dürüstlükle ifade ettiğinizde anlaşıldığınızı göreceksiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kardeşler, eğitim, seyahat konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>