Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yardımseversin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, düşünce tarzınızda ufak tefek değişiklikler gündeme gelebilir. Esprili yaklaşımlarınızı ortaya koymaktan da kaçınmayacaksınız. Olabilecekler üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Etkin adımlar atmakta zorlanmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bu süreçten dilediğiniz gibi yarar sağlama şansına da sahipsiniz. Çabalarınızın karşılığını alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kazanımlar konusunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. İstenmeyen ne kadar sorun varsa çözüme kavuşturma şansına da sahipsiniz. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularda uygulamaya geçebilir ve daha bilinçli adımlar atabilirsiniz. Bekleyen ödemelerinizi alabilir,imkanları arayışına girebilir ve borç-alacak işlerinde daha seçici davranabilirsiniz. Doğru insanların desteğiyle tereddütlerinizi aşarak yeni adımlar atabilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal konularda şanslı ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Sevdiklerinle ilişkilerinde daha anlayışlı ve sabırlı olman gereken bir gün olabilir. Kendine zaman ayırmak ve duygusal dengeyi korumak önemli olacak. İş hayatında ise sabırlı ve düzenli bir şekilde ilerlemeni gerektiren bir gün olabilir. Ekip çalışmalarında daha uyumlu olmak başarını artırabilir. Enerjini doğru yönlendirecek spor veya hobilerle ilgilenmek de bugün sana iyi gelebilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende yardıma ihtiyacı olan kişileri görmezden gelemiyorsun. Onlara yardım etmek için bazı harcamalarından feragat ediyor olabilirsin. Bugünyerinde birtakım tartışmalar yaşanabilir. İşten çıkarılanlar olabilir. Yaşananlar karşısında çok şaşırsan da geri planda kalmayı tercih edeceksin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ve sosyal statünüzle ilgili olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Arka planda yürüttüğünüz işler veya manevi konularda destekleyici fırsatlar karşınıza çıkabilir. Artık daha enerjik, cesur ve iyimser olduğunuzu görmeleriortaklarınızı da bazı fikirlere alıştırabilir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden güçlüsünüz. Sorumluluklarınız artabilir. Kişisel konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Karar almakta güçlük çekebilirsiniz. İlişkilerinizdeki konular sizi meşgul edebilir. Farklı fikirler gündeme gelebilir. Ticari konularda atak olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi sağlamlaştırmanız gereken zamanlar... Bugün sorumluluk getiren ve kalıcı ilişkilerin temelleri atabileceğiniz bir gün. Geleceğinize dair kalıcı planlar yapabilir ve bunları hayata geçirmek için adım atabilirsiniz. Yalnız değilsiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile bireyleriyle önemli konular konuşmak isteyebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların tamamen çözüme kavuşması gereken bir süreçtesiniz.

30 Ağustos 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün kişisel hayatınızda daha fazla uyum ve denge arzunuzu harekete geçirecek. Sezgileriniz, fırsatları kolayca fark etmenize yardımcı oluyor. Kişisel hayatınızı ve sevdiklerinizle ilişkilerinizi güçlendiriyor. Hayatınızı iyileştirmeye yönelik motivasyonunuz, olumlu değişiklikler yapma cesaretinizi artırabilir. Ayrıca sevdiklerinizle etkileşim kurmanın yaratıcı yollarını keşfedebilirsiniz. İlişkilerinizde, küçük şekillerde bile olsa, daha fazla sevgi katmak en tatmin edici şey olabilir. Önceliklerinizi bilmek, neyin hayatınızdan çıkması gerektiğini ve neyin geliştirilip beslenebileceğini belirlemenize yardımcı olur.

30 Ağustos 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır ihmal ettiğiniz yakın çevrenizle alakalı hatalarınızı telafi edebileceğiniz bir gün. Önemli kararlar,ve görüşmeler için uygun değil çünkü fazla duygusalsınız. Duygusal bağ kurabileceğiniz kişilerle vakit geçirmek bugün en iyisi...

30 Ağustos 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

30 Ağustos 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizle ve maddi kaynaklarınızla ilgili düzenleme yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir şey yapmak istediğinizde önce sevgilinize uyup uymayacağını kontrol etmelisiniz. İlişkinin başında hep birlikte olmak istediğiniz zamanları hatırlayın. Romantizme biraz daha fazla önem verin. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız başlangıç noktanız tavırlarınız olmak zorunda. Uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınızı ya da akrabanızı ziyaret etmek iyi bir fikir olabilir. Başaracağınıza inanmadığınız sürece plan yapmanın size bir yararı olmaz. Kilo vermeye çalışıyorsanız, kullandığınızdan daha az kalori yakmalısınız.

30 Ağustos 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 33' 00" R
Ay
Yengeç
20° 24' 34" R
Merkür
Akrep
15° 01' 09" R
Venüs
Yay
06° 50' 43" R
Mars
Yengeç
25° 32' 01" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 06" R
Satürn
Balık
13° 09' 06"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 50"
Lilith
Terazi
12° 51' 28"
True Node
Koç
06° 23' 29"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>