Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal amaçlarınız doğrultusunda hareket ederken herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmalısınız.

Mesleki olarak biraz zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlamadığınız sürece herhangi bir zorluk yaşanmayacak. Başarıya odaklanmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni beklentiler içerisine girebilirsiniz. Kararlı ve istikrarlı olduğunuz sürece istediklerinize ulaşmanız da çok zor olmayacaktır. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi koşullarınız dikkat çekebilir. Miras yoluyla ya da kendi çabanızla kurduğunuz sistemin olumlu ve olumsuz yankılarına karşı dürtüsel tepki vermemelisiniz. İş projelerine odaklanmak ve yeteneklerinizi sergilemek için uygun bir dönemdesiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün kendinize zaman ayırmanız ve içsel dengeyi sağlamanız önemli olabilir. Duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz ancak sakinliğinizi korumalı ve mantıklı kararlar vermeye çalışmalısınız. İletişim konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Aile içi ilişkilerde hassas davranmanız faydalı olacaktır. Uğraştığınız projelerde kararlılık ve azimle ilerlemeye devam edebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeye devam edin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güzel bir kahvaltıyla güne başlıyorsun. Bugün alacağın kararlarla yeni aya motivasyonun yüksek başlamak istiyorsun. Gelecek günlerde arkadaşlarınla tatile gitmek için planlar yapabilirsin. Hayatın yoğun temposundan uzaklaşmak isteyeceksin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer vehayatında dikkat çekici gelişmeler olabilir. İş yerinde veya toplumsal pozisyonunuzda kendinizi ifade etme fırsatları bulabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize odaklanmanız, amacınıza uygun olmayan ortamlardan uzaklaşmanıza yardımcı olabilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınız ve para durumunuz üzerinde daha fazla düşünmek durumundasınız. Maddi konularla ilgili bitişler dikkat çekebilir.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda karşınıza çıkan bazı engeller ilerlemeniz hususunda engel teşkil etse de tecrübe edinip hedefinize yürümekten vazgeçmemelisiniz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hata yapacak olsanız da kontrollü olmaya çalışın. Sizi zorlayabilecek her türlü aksaklıktan kurtulamalısınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Sıkıntıların önüne geçmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinizde rahatlatıcı ve destekleyici etkiler hissedebilirsiniz. Özellikle partnerinizle olan ilişkinizde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Eski konulara veya projelere olan ilginiz yenilenebilir. Ailenizle ve yakın çevrenizle bağlarınızı güçlendirmek için güzel bir zaman.ev ve aile hayatınızda huzur ve sükunet arayabilirsiniz. Bu dönemde, evinizi dekore etmek veya sevdiklerinizle zaman geçirmek size büyük keyif verebilir. Ayrıca, içsel ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi altyapınızı güçlendirecek yeni bağlantılar kurmanız için şanslı bir gündesiniz. Ayaklarınız yere sağlam basması gerekiyor. Abartılı sözler vermeyin ve gerçekçi olun. Sabrınızın meyvelerini alacaksınız.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

31 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle tartışmaktan kaçının. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Siz kısmetlisiniz. Aşkta yenilik olacak. Sevdiğiniz varsa ona sadık kalın. Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edebilirsiniz. Patronunuzun gözünde artı puan kazanıp yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

31 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 32' 38" R
Ay
Yengeç
20° 19' 41" R
Merkür
Akrep
15° 00' 35" R
Venüs
Yay
06° 50' 16" R
Mars
Yengeç
25° 31' 51" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 07" R
Satürn
Balık
13° 09' 07"
Uranüs
Boğa
26° 13' 26"
Neptün
Balık
27° 40' 38"
Plüton
Oğlak
29° 40' 24"
Chiron
Koç
20° 48' 51"
Lilith
Terazi
12° 51' 25"
True Node
Koç
06° 23' 30"
Son Güncelleme : 23/10/2024 14:21

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>