Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorunlara Odaklanıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Duygusal olarak kendinizi pek iyi hissetmiyor olacaksınız. Size yakışmayacak sertlikte davranışlar sergilime durumunuz var. Uyumsuz ve agresif tavırlarınız birlikte olduğunuz kişiyi fazlasıyla rahatsız edecektir. Yaklaşımlarınızdan kaynaklı olarak birlikte olduğunuz kişiyi kendinizden uzaklaştırabilirsiniz.

Odaklanmakta pek başarılı olamayacaksınız. Burcunuzun almış olduğu etkilerden kaynaklı olarak fazla baskıcı davranabilirsiniz. Sert ve kırıcı olmamaya çalışın. Birlikteyaptığınız kişilerle çatışma içerisine girmemelisiniz.

Parasal konularda yavaşlamalar meydana geliyor. Kendinizi hareketsiz ve yetersiz hissedeceğiniz için gergin anlar geçirebilirsiniz. Günlük aktivitelerinizi yerine getirirken zorlanacağınızı bilmelisiniz. İfade şeklinizde istediklerinizi elde edemeyeceğiniz bir gün. Ivır zıvırlara para harcama durumunuz da var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük değişikliklerin hayatınızda büyük etkiler bıraktığını gördüğünüzde bunları birleştirebilirsiniz. Yeni bir haftaya hazırlanırken sadece eşyalarınızı değil, yeni tutumlarınızı da çantanıza koymalısınız. Zaman harcadığınız şey, sonunda sizi kendine dönüştürecektir; ne olacağınıza siz karar vermelisiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç, bugün duygularınızla baş başa kalabilirsiniz. Özellikle içsel dünyanızdaki sıkıntıları ve endişeleri daha net bir şekilde fark edebilirsiniz. Bu durum, kendinizle yüzleşme ve içsel dönüşüm için fırsatlar sunabilir. Bugün duygularınızı ifade etmekte çekimser davranmamaya özen gösterin ve içsel sesinizi dinlemek için zaman ayırın. Kendinize şefkatle yaklaşarak bugünü daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Yaratıcılığınıza da bugün güvenebilir, sanatsal ve duygusal aktivitelere yönelebilirsiniz.

2 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan aldığın yeni kararlar karşı tarafta hoşnutsuzluk yaratabilir. Partnerinin gönlünü almak beklediğinden uzun sürebilir. Aile büyüklerin ile arandaki sorunlar çözmek istiyorsun. Onları telefonla arayıp hâl hatır sorabilirsin. Telefon trafiğinin yoğun olduğu bir gün seni bekliyor.

2 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal gücünüz ve sezgileriniz bugün çok aktif! Yaratıcı projeler üzerinde çalışmak veya sanatsal faaliyetlerde bulunmak için ideal bir zaman. Kendinizi dinleyin ve iç sesinizi takip edin.

2 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi duygusal açıdan daha sorumlu ve girişken hissettiğimiz günlerdesiniz. Hesaba katmadığınız pek çok durum da söz konusu olabilir. Aceleci davranmalısınız.

2 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel veya devlet kanalı ile aldığınız veya almaya niyetlendiğiniz eğitimler sadece mesleki değil kişisel gelişimine de etki edecek.

2 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir görmediğin bir arkadaşınla konuşabilirsin bugün. Aranızdaki muhabbet, gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir. İnsanlarla daha keyifli konuşmalar yapabileceğin bir gündesin. Bu güzel enerjiyi sevdiklerine ayırmak sana iyi gelebilir.

2 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, derin duygularınızı ve gömülü arzularınızı harekete geçiren bu gün, size daha fazla anlayış kazandıracak. Şimdi ihtiyaçlarınız ve istekleriniz hakkında çok şey öğreniyorsunuz! Belki uzun süredir devam eden bir sorunun çözülmesi nedeniyle bir ilişki derinleşebilir. İş fırsatları da ortaya çıkabilir. Bugün önceliklerinizin farkına varmanız ve önemli bir sorumluluğu üstlenmeniz için güzel bir enerji yanınızda. Kendinizi oldukça motive, güçlü ve etkili hissedebilirsiniz. Maddi konularda bir miktar ilerleme kaydetmeniz muhtemeldir. Kendinizi yeniden inşa ederken sizi duygusal olarak tüketen durumlara bir son vermeniz gerekebilir.

2 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini önemseyin. Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Yaşantınıza renk katacak işler geliyor.

2 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilir, beklenmedik gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Otorite figürü olan kişilerle çatışmamaya özen gösterin. Hassasiyetlerinizi sakin bir dille ifade etmeye çalışın. Sakin olamıyorsanız geri çekilin.

2 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ve beklenmedik gelişmeler, destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

2 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay, duygusal ilişkilerinize yeni bir boyut sunuyor. Sizin yaklaşımlarınızla, onun size olan davranışları arasında olumlu bir paralellik var. Birlikte mutlu olmak için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Onun duygularına kıymet verin.

2 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>