Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yardımseversin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken zorlanmayacaksınız. Enerjinizdeki yoğunluktan dilediğiniz gibi yarar sağlama şansına da sahipsiniz. Abartılı yaklaşımlar ortaya koymadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. Odaklanmanız gereken bir süreçtesiniz.

Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Sınırları zorlamaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmamanız gereken bir gün. Elinize geçen fırsatları da net olarak değerlendirme altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Derin düşüncelere, duygulara dalabilirsiniz. Bu bir korunma, savunma mekanizması olsa da hayatı kaçarak yaşayamazsınız. Uzun vadeli planlar yapmak, yaşamınıza yenilikler katmak için kullanacağınız enerjiyi olumsuz konularda heba etmeyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal anlamda kararsızlık yaşayabilirsiniz. İçsel çatışmalarınız artabilir ve belirsizlikler sizi rahatsız edebilir. Ancak, sabırlı ve özenli adımlar atarak bu durumu avantaja çevirebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminizde anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz. Uzlaşmaya açık olmak ilişkilerinizi güçlendirecektir. Sağlığınıza detaylı bir bakım yapmak, beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmek bugün sizin için faydalı olacaktır. Kararlı ve dengeli davranarak zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Enerjinizi olumlu yönde kullanarak kendinize zaman ayırmanız gereken bir gün olabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde yapmak istediğin tadilata sonunda başlıyorsun. Tadilat gürültüsünden dolayı komşularınla birtakım sorunlar yaşayabilirsin. Özel sektörde çalışan Yengeç burcuysan, senden fikir almak isteyen kişilere yardımcı olmak önceliğin olacak. Düşüncelerine önem veren kişilere odaklanacaksın.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Keyfinize ayırdığınız zamanı sınırlamalısınız. Bir şeylerden kaçmak, soyutlanmak isterken sorumluluklarınız aksayabilir. Paylaşımlı işler, yabancı kaynaklı çalışmalar yapmak adına iyi bir gün olabilir.  

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Uzaktaki bir olayla ilgili mücadelenizi ortaya koymak durumunda kalabilirsiniz. Değişik konulara yönelebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda farklı şeyler yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konulara önem verebilirsiniz bu konularda atılım yapmamalısınız. İlginiz var da birine açılmaya niyetli iseniz süreci erteleyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evinizde bazı düzenlemeler yapmak, belki de bir değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissettiren duyguların ve eşyaların artık miadının dolduğunu kabul etmelisiniz. Bugün iyi bir fiziksel ve mental temizlik ile dinlemeye zaman ayırmak zihninizi ve kelimelerinizi toparlamanıza yardımcı olabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sınırlara karşı daha hassas olduğunuzu unutmayın. Bu, bağlılıklarınızı, destek ve yakınlık ihtiyaçlarınızı fark etmeniz gereken bir zaman. Aynı zamanda aşk hayatınızda çiçek açan duyguların dönemi de başlıyor. Para veya yakınlık sorunları zirveye ulaşabilir ve dikkatinizi gerektirebilirler. Gün, daha önce gizlenmiş veya kabul edilmemiş konuları aydınlatır, bazı öngörülemeyen değişiklikler olabilir ve mantıktan çok duygusal bir yerden hareket etmeye daha meyilli olursunuz. Saklı bir şeyin ortaya çıkmasını isteyebilirsiniz ancak bunu yapmak için daha iyi bir zaman seçmek daha iyi olabilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşıt Mars’dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Uzun yollarda sizi bekleyen güçlü dostlarınızdan beklediğiniz haberleri alacaksınız. Yönetici gezegeninizin konumu, bir takım işlerinizi çevrenizle halletmeniz gerektiğini söylüyor.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olduğundan daha hassas ve duygusalsınız. Kendinizi biraz dengelemeniz gerekiyor. Hislerinizin kuvvetli olduğu bir gün. İdealleriniz sizi ele geçirmiş durumda. Su ile temas etmek enerjinizi arındıracaktır, aile gibi gördüğünüz kişilerle vakit geçirmek iyi gelecektir.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün fikirsel ve inançsal konularda kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Eğitim, seyahatlerinizde şanslarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sosyal ilişkilerinizi geliştirme yolunda atacağınız adımlarınızın, önemli olduğunu bilmeli ve eski alışkanlıklarınızın sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. İşinizle ilgili atılımlarınızın bazı engellere takılması söz konusu olabilir. Yapacağınız çalışmaların olumlu sonuçlarını daha sonra görebileceksiniz.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>