Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorlanıyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz.

İşe bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çok masum görünmüyorsunuz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir.

Düzenli, hesaplı yaşamanız gerektiğinin bilincindesiniz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde çok rahatlayacaksınız.

Bazı özelliklerinizi değiştiremeyeceğinize dair inancınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne gergin bir başlangıç yapabilirsiniz veyaşamınızda küçük bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Karşınıza çıkacak küçük sorunlar sizi gerilime sokabilir. Ancak öğleden sonraki saatlerde genel anlamda bir rahatlama hissedeceksiniz. Akşam üzeri sosyal çevrenizde genel bir hareketlenme olacaktır ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabileceksiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendirebilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Girişimde bulunmak için öğleden sonraki saatleri tercih edin.

22 Mart 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi  günümüz Ay-Yay burcu seyriyle  başlıyor. Bu enerji,hayatımızın gündelik temposu içinde dağılmadan işlerimizi yoluna koymak gerektiğini gösteriyor. Duygusal içtenliğe, etrafımızdaki insanların tevazu içinde hareket etmesine fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. Saat 04:19 Ay-Neptün görünümü, bir çok meseleyi kafamıza takmamıza neden olabilir.  Her şeyi kurcalayabiliriz, kafamızdaki soruların cevap bulmasını isteriz. Saat 14:35 Ay-Uranüs görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor. Saat 16:19 itibariyle Terazi burcunda ilerleyecek Kuzey Ay düğümünün siz Yengeçler için anlamı, ailevi ilişkilerin düzenlenmesi, geliştirilmesi, dengeye kavuşturulması, tarafsız ve mantıklı bir şekilde hareket edilmesi gerektiğinin dersidir. Karmik gelişim noktası olan Kuzey düğüm, evinizdeki huzurun temini için, el ele vererek düşünmenin önemini işaret ediyor. Ayrıca bir yuva kurmanın, bir ev sahibi olmanın da bu süreçte mümkün olacağını gösteriyor. Barış içinde yaşamak, nefes almak istiyorsak, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle uzlaşı içinde olmayı bilmek, öğrenmek  gerekiyor. İş hayatında ve toplumla birebir ilişkilerde ise, kavga ederek sorunları çözmek bu süreçte yanlıştır. Rekabet, ister istemez gerginlik yaratabilir. Agresif olmamak, ortama ve şartlara göre çözüm yolları bulmak en doğrusudur. Bencil hareket etmeyelim. Bize karşı edildiğinde ise, kaba bir şekilde karşılık vererek sorunlarımızı aşamayacağımızın farkında olalım. Gelişiminiz yolunda sizler için en hayırlı olanın gerçekleşmesi dileğimle,

22 Mart 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleki hırslarınız size başarı getirecek.. Düşüncelerinizi gerçekleştirme konusunda aceleci davranmaktan korkmuyorsunuz. Bugün hiçbir engel sizi yıldırmayacak ve sadece, özel duygularınızın yönlendireceği bir gün yaşayacaksınız. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Dengelerinizi korumaya çalışın.

22 Mart 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı işlerin yürümeme, bazı fikirlerin işe yaramama ya da bazı girişimlerin başarılı olamama nedenleri üzerine yoğunlaşabileceğimiz bir gün. Ancak, olumlu ve yaratıcı düşünerek tüm bu yanlış gidişatı olumluya çevirme şansımız olabilir. Tartışarak vakit kaybetmemekte fayda var.

22 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

22 Mart 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SOSYAL çalışmalar, sizi tatmin ederken, yeni şartları da beraberinde getiriyor. Uyum sağlama yeteneğiniz çok iyi.

22 Mart 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mekanlarınızda temizlik yapma, artık hiçbir amacı veya fonksiyonu kalmamış nesnelerden kurtulma isteği duyabilirsiniz. Bu, hem mekanlarınıza, hem de kendi iç dünyanıza ferahlık getirecek bir hareket olabilir.

22 Mart 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>