Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gizliliğini gerekli gördüğünüz ilişkinizde, partneriniz oldukça inciniyor. Gerekçelerinizi yeniden gözden geçirin. Önümüzdeki günlerde ortak yaşayacağınız büyük sevinçler var.

Bir arkadaş ilişkinizde yaşadığınız hayal kırıklıkları çok belirleyici değil, işleri yeniden yoluna koyacaksınız. Tahsilat konularındaki tıkanmalar kısa vadede sizi dara sokmayacak, ama ısrarcı davranmanızda yarar var.

Beklenmedik para çıkışları olabilir, bütçenizi denk tutmanız gerekiyor. Borç ve alacak konularında size yönelik sitemleri önemsemelisiniz. Bu tavır önemli ilişkileri ayakta tutacak.

Bazı sorunların çözümünü zamana bırakmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdealistce düşüneceğiniz ve gerçeklerden uzaklaşma eğilimine girebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe yönelik planlar yapmak ve girişimlerde bulunmak için uygun etkiler altında değilsiniz. Bugün duygusal anlamda aldanabilir yada yanlış değerlendirmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dikkatli davranmalısınız, size başlangıçta olumlu görünen gelişmeler sonradan canınızı sıkabilir. Gerçekçi davranmak ve önceliklerinizi iyi belirlemek sizin için en doğru yaklaşım tarzı olacaktır.

20 Mart 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü,  Perşembe  günümüzün ilk etkili enerjisidir.  Bu sayede hem tutkuluyuz hem aşkla büyüyoruz. Gönlümüz huzur buluyor, şüpheler ortadan kalkıyor, rahatlıyoruz. Güven duygumuz yükseliyor ve bütün sorunları aşabileceğimize dair umutlanıyoruz. Saat 11:24 itibariyle Ay-Venüs arasındaki zorlu görünüm, aşk hayatımızla ilgili konularda öncelikle arkadaşlığın önemini vurguluyor. Gerçekten sevmek için önce aklıma hitap etmeli diye düşünmektesiniz. Çünkü biliyorsunuz ki, bunu başaramayan bir insan yüreğinizi de ele geçiremez. Saat 11:48 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, derinden derine ilişkimizle ilgili konuları gözden geçirebiliriz. Aranızdaki  paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. 20 Mart saat 18:57-20 Nisan saat 06:55 tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, kariyer hayatınız, toplum içindeki konumunuzu belirleme yönünde destekleyici son bir süreçtir. Bu dönemi olumlu yönde değerlendirmek için hedeflerinizi gözden geçiriniz. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Belirli bir alanda odaklanarak, girişimci düşünerek kafanızın içindekileri yürürlüğe koyabilirsiniz. İş değişimi,  özgür çalışmak, kendi işinizi kurmak gibi konularda ben bu dönemde her şeyi enine boyuna düşünmenizi tavsiye ediyorum. Evdeki huzurunuzu mutlaka önemseyiniz. Çünkü işinizdeki verimlilik biraz da buna bağlı. Güneşin ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Her ne sıkıntınız varsa en kısa zamanda çözüme kavuşsun. Gönlümden gönlünüze sıcacık sevgilerimle,

20 Mart 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

20 Mart 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaldırabileceğinizden fazla görev ve sorumluluk üstlenmeniz yanlışlar yapmanıza neden olabilir. Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güne karşınızdaki kişilerin sizi anlamadıkları, anlamayacakları veya yanlış anlayacakları ön kabulüyle başlamanızda fayda var. Aksi takdirde bakkala yatırılması gereken borcunuzun at yarışlarına yatırıldığına, sevgilinize yollanmasını istediğiniz çiçeğin eşinize gönderildiğine şahit olabilir, Ankara'ya giden uçağı sormanıza rağmen kendinizi Antalya'da bulabilirsiniz. Dolayısıyla, tam olarak anlaşıldığınızdan emin olmadan konuşmayı tamamlamamanızda fayda var. Umarım doğru anlaşılmışımdır.

19 Mart 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bahar başlangıcıyla beraber içiniz de kıpır kıpır. Dolayısıyla eğlence ve zevkler için harcamalarınızda artış olabilir. Kışın ağırlığını üstünüzden atmak ve kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. Güzel bulduğunuz şeyleri hemen arzu edebilir, eğlenceye zaman ayırmaktan geri durmayabilirsiniz. Yine de yüksek risk taşıyan işlerde daha dikkatli olun.

20 Mart 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SEZGİLERİNİZİN güçlü olduğu bugün içinde bir çok olaya farklı bir bakış açısı getireceksiniz. Araştırmacı yönünüz de güçlü.

20 Mart 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin sosyal yönünün güçlenmesi, günün ana konusu haline gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte çeşitli sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çeşitli insanlarla, çeşitli cihazlar üzerinden iletişime geçmeniz de mümkündür. (23 Temmuz-22 Ağustos) Bugün, uyum sağlamak adına, çevrenizle birlikte ortak maddi hamleler yapmayı tercih edebilirsiniz. Ancak; bu bile, bir ölçüde eleştirilmekten kaçmanızı sağlayamayabilir. Eleştiriyle karşılaşırsanız, sakince kendinizi ifade edin, suskun kalmayın.

20 Mart 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 51' 00" R
Ay
Boğa
14° 26' 59" R
Merkür
Başak
20° 46' 59" R
Venüs
Terazi
27° 51' 44" R
Mars
Yengeç
09° 37' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 26"
Satürn
Balık
15° 02' 03"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 20"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 44"
Lilith
Terazi
09° 17' 59"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>