Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gündeminizde olan sorunlar bugünlerde çözüme doğru gidebilir. Bu konuda sizin kadar gayret gösterenler var. Hafta boyu sürecek karşılıklı sevgi gösterileri duygularınızı yeniden canlandıracak.

Konsantrasyon eksikliği duyuyorsunuz. Ama işlere her zamankinden fazla yoğunlaşmanız gereken günlerdesiniz. İlginizi dağıtan konulardan ve takıntılardan kurtulmaya çalışın.

Para konularında egemen olma isteğiniz size, daha çok, zarar getiriyor. İlişkileri dengeleme güçlüğü çekiyorsunuz. Kısa vadeye yaydığınız beklentileriniz, sandığınızdan fazla zaman gerektirecek.

Özel zevklerinizi ön planda tutmak istiyorsunuz. Fakat aşırılıklara eğilimlisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri genel anlamda kendinizi olumlu etkili altında hissedeksiniz ve olaylara bakış açınız olumlu olacaktır.Öğleden sonraki saatlerde ise işinizle ilgili konularda aşırı bir yoğunlaşma olacaktır. Sorumluluklarınız her zamankinden daha fazla artabilir ve bir çok işi aynı anda yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kendinizi bir an önce harekete geçmek ve bir şeyler yapmak zorunda hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamda mecburi bir karar almanız gerekebilir ancak bu kararın sonucu sizin için olumlu olacaktır.

19 Mart 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 11:13 olana dek Ay boşluk etkisi altındayız.  Bu etki huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Saat 11:13 Ay-Akrep burcu seyri, zevk aldığımız değerler, bize hayat veren, yaşamı kucaklamamızı sağlayan her şey hakkında bugün derinlemesine düşüneceğiz. Aşk, eğer lezzetiyle yaşanırsa bir insanın kendini yeniden doğmuş gibi hissetmesini sağlar. Biz de bugün ilişkimize bir bakacağız. Eğer problemli bir dönem geçiriyorsak, bir an önce huzura kavuşmak isteyeceğiz. İstikrarlı bir ilişkinin insana kattığı güzelliklerden söz edeceğiz. Kendimizi ne kadar net ifade etmeye çalışsak da, bazı konuları paylaşmaktan çekineceğiz. Onların bize ait olduğunu ve belki de bir çok kişinin anlamayacağını düşünerek kontrollü davranacağız. Saat 11:32 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda zenginlik ve güç arzumuz bir hayli yüksek. Sevdiklerimize aşırı düşkünlük gösterirken, sevmediklerimize mesafeli davranabiliriz. Derinlikli ve ilgi çekici konulara yönelebiliriz. Kaliteye önem veririz ve bilinmeyenleri keşfetmekten zevk alırız. Saat 22:10 Ay-Neptün olumlu görünümü maddi konular başta olmak üzere eğitim-iş-yeni yerleşim-bilgilenme ve kendini geliştirme anlamında hayallerimizi gerçekleştirme ve ideallerimize sahip çıkma yönünde kararlı olmamızı sağlıyor.

19 Mart 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Akrep'te ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor.. İçsel enerjinizi partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Çocukları olan Yengeçler' in , onlarla olan problemleri ve paylaşımları gündeme gelecek. Bugün neşeli ortamları tercih edeceksiniz.

19 Mart 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaldırabileceğinizden fazla görev ve sorumluluk üstlenmeniz yanlışlar yapmanıza neden olabilir. Rekabete girmekten çekinmemeniz ortaya çıkacak işlerin kalitesini bozabilir, dikkatli olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Güne karşınızdaki kişilerin sizi anlamadıkları, anlamayacakları veya yanlış anlayacakları ön kabulüyle başlamanızda fayda var. Aksi takdirde bakkala yatırılması gereken borcunuzun at yarışlarına yatırıldığına, sevgilinize yollanmasını istediğiniz çiçeğin eşinize gönderildiğine şahit olabilir, Ankara'ya giden uçağı sormanıza rağmen kendinizi Antalya'da bulabilirsiniz. Dolayısıyla, tam olarak anlaşıldığınızdan emin olmadan konuşmayı tamamlamamanızda fayda var. Umarım doğru anlaşılmışımdır.

19 Mart 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk hayatınızdaki bazı gelişmeler sizi mücadele etmeye yönlendirebilir. Daha tutkulusunuz. Günün ilk saatleri yaşayacağınız gelişmeler duygusal anlamda oldukça heyecanlandırabilir. Ne yapacağınıza hemen karar veremeyebilirsiniz. Ancak öğleden sonra duygularınızı kontrol etmeniz daha kolay olacak ve çaba göstermekten çekinmeyeceksiniz.

19 Mart 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜCÜNÜZÜ hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz.

19 Mart 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınıza verdiğiniz önemin artacağı bir gün geçirebilirsiniz. Aile, sizin için herşeyden önce gelebilir ve aile bireyleri ile olan ilişkilerinizi güçlendirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Ev ortamındaki olumlu titreşimler sizi rahatlatacaktır.

19 Mart 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 50' 36" R
Ay
Boğa
14° 20' 53" R
Merkür
Başak
20° 46' 12" R
Venüs
Terazi
27° 51' 14" R
Mars
Yengeç
09° 37' 10" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 25"
Satürn
Balık
15° 02' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 44"
Neptün
Balık
28° 30' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 32"
Chiron
Koç
22° 14' 45"
Lilith
Terazi
09° 17' 57"
True Node
Koç
06° 37' 59"
Son Güncelleme : 21/09/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>