Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokmamalı.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçeni anlamsız hale getiriyor. Yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşılık, yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Yeni bir tanışmanızda güven ihtiyacı var. Bu güveni verebilmeniz, beraberliğinizi daha verimli hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizin ve işbirliklerin önem kazanacağı bir gündesiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Yapacağınız ortaklaşa çalışmalar size şans getirecektir. Ancak çevrenizdeki insanlara ve olaylara karşı aşırı tepkiler göstermeniz sizin için çeşiti sorunlar oluşturabilir. Bugün gerginlikten uzak durmaya çalışmalı ve objektif tutumlar benimsemelisiniz. Ayrıca sonunu düşünmeden bir riske girebilirsiniz ancak bundan kaçınmanız sizin için daha doğru olacaktır.

16 Mart 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 19:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak  Dolunay etkisi altında Pazar gününe  adım atıyoruz. Bu Dolunay,  yakın aile bireylerinizle alakalı  önemli gelişmelerin göstergesi olabilir.  Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskılar oluşturabilir. Bu baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitimini sürdürenler veyabaşvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası  adına önem taşıyabilir. Dolunay hasat zamanı gibidir. Yani önceden planlanan, üzerinde çalışılan, mücadele verilen konuların son halini görmek açısından değerlidir. Bilinçli hareket ederseniz, her şey kendiliğinden çabucak yoluna girebilir. Fakat fevri davranır, olayları mantıklı bir şekilde ele almaz, saplantılı ve endişeli reaksiyonlar gösterirseniz her şey bir dağ gibi önünüzde yığılabilir. Oysaki ölçülü ve ılımlı yaklaşımlar altında detaylar çok daha kolay görülür ve yaşamınıza daha olumlu bir yön çizebilmeniz kolaylaşır. Yapmanız gereken çevrenizle olan ilişkinizi güçlü tutmak, gelişime açık olmak, inancınızı yüksek tutmaktır. Yaşamınızı ilgilendiren her konuda lütfen pozitif düşünmeye çalışın. Sizin adınıza güzel gelişmeler olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Çıkacağınız bir seyahat, veya alacağınız bir haber yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi sağlayabilir. Oturduğunuz çevrenizde değişimler meydana gelebilir. Bu arada yazılı belgeler veya kontratlar konusunda dikkatli olmanızı, iyice incelemenizi öneriyorum. Ayrıntılara dikkat etmemiz ancak bütünü gözden kaçırmamamız dileğimle, Mutlu pazarlar,  her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Mart 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olmanız, bir çok avantajı da beraberinde getiriyor. Bugün, duygusal alış veriş içinde olduğunuz kişilerin bazı destekleri üzerinizde olacak. Kan bağı olduğunuz yakınlarınızla sezgisel bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Sindirim sisteminizle ilgili mevsime bağlı şikayetleriniz olabilir.

16 Mart 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşırtıcı veya rahatsız edici hareketleri olan kişilerin hareketlerine itirazlarınız olabilir, ancak uyumu da elden bırakmamakta fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Hassas bir hafta sonuna giriş yapıyoruz. Hiç kimse yapacağı ya da yaptığı şeyin sorumluluğunu üstüne almak istemeyebilir veya yaptıkları yanlışların farkında dahi olmayabilirler. Yanlışları veya eksikleri gören kişilerin de, bu kişi veya gruplara uyarılarda bulunarak tansiyonu yükseltmemeleri daha faydalı olacaktır.

16 Mart 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

16 Mart 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EMİR almayı sevmediğiniz için istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız.

16 Mart 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızın canlanacağı bir gün geçirmeniz olasıdır. Kendinizi kalabalık insan gruplarının arasına atabilirsiniz. Ancak; kalabalığa kaynayıp gitmeyecek, kendinizi ön plana çıkararak insanların sizi fark etmesini sağlayacaksınız.

16 Mart 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 55' 53" R
Ay
Boğa
15° 39' 59" R
Merkür
Başak
20° 56' 16" R
Venüs
Terazi
27° 57' 50" R
Mars
Yengeç
09° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 44"
Satürn
Balık
15° 01' 41"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 12"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 32"
Lilith
Terazi
09° 18' 33"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>